Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό georgekpl » 03 Φεβ 2014, 01:13

Εγώ ξεκίνησα το TOMB RAIDER σε αναμονή του DARK SOULS II!!!
georgekpl

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Φεβ 2014, 11:04

Αφου τελειωσα το μαγευτικο Beyond Two Souls εκανα το απαραιτητο install στο PS3 του GTA V και τωρα παω να χαθω στον κοσμο του Los Santos. Σκεφτομαι να ξεκινησω και στο PC το Skyrim αλλα φοβαμαι οτι θα χασω τον μπουσουλα διοτι και τα δυο ειναι μεγαλα παιχνιδια σε διαρκεια. Εκτος και αν καποιο απο αυτα δεν με τραβηξει και αποφασισω να το παρατησω και να ασχοληθω μαζι του αργοτερα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 03 Φεβ 2014, 12:43

τώρα παίζω dmc στο ps3 . καλό μπορώ να πω αλλά δεν ξέρω από διάρκεια
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 03 Φεβ 2014, 13:56

unit 13 στο vita,πολυ καλο
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 03 Φεβ 2014, 16:24

Assassins Creed 2 sequence 6 και συνεχιζω,ειμαι ακριβως στα μισα,οι δευτερευοντες αποστολες ειναι πραγματικα απολαυστικες σε αυτο το παιχνιδι και δε νιωθεις σαν να κανεις αγγαρεια,αντιθετως το παιχνιδι σε κανει να θες να τις τελειωσεις ολες και ειναι πολυ ευχαριστο αυτο
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 03 Φεβ 2014, 16:34

Τα Pokemon που είχα ξεκινήσει μάλλον δεν μου πάνε. Οπότε το γύρισα σε Phoenix Wright: Ace Attorney. Πραγματικά απολαυστικό. Στην αναμονή τα Bioshock Infinite & Metro Last Light που κατέβασα χθές "δωρεάν" από το PSN.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό mysterious » 03 Φεβ 2014, 18:35

Deathracer2009 έγραψε:Αφου τελειωσα το μαγευτικο Beyond Two Souls εκανα το απαραιτητο install στο PS3 του GTA V και τωρα παω να χαθω στον κοσμο του Los Santos. Σκεφτομαι να ξεκινησω και στο PC το Skyrim αλλα φοβαμαι οτι θα χασω τον μπουσουλα διοτι και τα δυο ειναι μεγαλα παιχνιδια σε διαρκεια. Εκτος και αν καποιο απο αυτα δεν με τραβηξει και αποφασισω να το παρατησω και να ασχοληθω μαζι του αργοτερα.

Μην κάνεις το λάθος και τ'αρχίσεις συγχρόνως γιατί όντως θα χάσεις την μπάλα.Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βυθιστείς στον κόσμο τους.Οπότε άρχισε το ένα(κατά προτίμηση το GTA V μιας και θα είναι μικρότερο σε διάρκεια σε σχέση με το κτήνος το Skyrim)και απόλαυσε...
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό giokon63 » 03 Φεβ 2014, 19:09

Πήρα πρόσφατα το Assassin's creed 4 και πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι. Βέβαια ξεφεύγει απ'τα συνηθισμένα της σειράς, αλλά πολύ μ'αρέσει η όλη πειρατική φάση :)
Άβαταρ μέλους
giokon63

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό kostasgreece » 03 Φεβ 2014, 19:49

πήρα περυσι το Battlefield 3 πολυ ωραιο αλλα με πολλες απαιτήσεις.
θα ήθελα το 4 μα ουτε sta low δε θα μου το επαιζε!
Άβαταρ μέλους
kostasgreece

Δημοσιευσεις : 73

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 03 Φεβ 2014, 21:16

Βαρέθηκα το DmC, ντροπή μου το ξέρω αλλά έχω στο μυαλό μου το Bioshock Infinite, οπότε κάποια άλλη στιγμή.. Columbia σου έρχομαι!!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB