PlayStation Plus+

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Sensei » 10 Φεβ 2014, 17:43

korko έγραψε:εγώ την έκλεισα χτες από το πλαίσιο...μου είπαν ότι εξαντλήθηκαν και θα έχουν νέες στις 19 του μήνα και σε 1-2 μέρες το πολύ θα μου την στείλουν σπίτι μου...παίδες χαλαρώστε και προπαγγείλετε...θα μας τις φέρουν πριν την λήξη του μήνα...

Κι εμένα τα ίδια μου παν !
20 του μηνός θα την έχω..Ότι τελειώνει η εξεταστική :D
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό gamelover » 10 Φεβ 2014, 19:40

ρε παιδιά μπήκα σήμερα στα email μου και είδα ότι έχει γίνει κάποια αγορά απο την ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ κάρτα μου...και τελικά αυτό που είχε γίνει ήταν αν μου ανανεώσει την συνδρομή του plus(καθώς είχα χρησιμοποιήσει την κάρτα μου για να βάλω την free trial) το θέμα είναι ότι όταν έκανα την free trial αμέσως πήγα στο κεντρικό μενού του ps3 στο playstation network...και έκανα τη διαδικασία που απαιτείται για να ΜΗΝ μου ανανέωσει αυτόματα το Plus...
η οποία είναι η εξής και αν έχω κάνει κάτι λάθος διορθώστε με... πήγα λοιπόν στο account managemnet--->tranacaction maangement-->automativ funding--->(πληκτρολογείς το password του λογαριασμού σου και ύστερα σε ρωτάει αν θέλεις αυτόματη ανανέωση και επιλέγεις ναι ή όχι... εγώ ενώ είχα πατήσει no εντούτοις μου έκανε την ανανέωση.... τι μπορεί να έχω κάνει λάθος;;
(το υπόλοιπο της κάρτας μου πάντως δεν αρκεί για επιπλέον ανανέωση εκτός και αν μου την πάει μείον....)μπορεί να το κάνει αυτό σε προπληρωμένη;; ή λειτουργεί μόνο σε πιστωτική;;
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Φεβ 2014, 19:44

Sensei έγραψε:
korko έγραψε:εγώ την έκλεισα χτες από το πλαίσιο...μου είπαν ότι εξαντλήθηκαν και θα έχουν νέες στις 19 του μήνα και σε 1-2 μέρες το πολύ θα μου την στείλουν σπίτι μου...παίδες χαλαρώστε και προπαγγείλετε...θα μας τις φέρουν πριν την λήξη του μήνα...

Κι εμένα τα ίδια μου παν !
20 του μηνός θα την έχω..Ότι τελειώνει η εξεταστική :D

σε νοιώθω...15 τελειώνω αυτό το μαρτύριο...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 10 Φεβ 2014, 21:06

Απόψε στα Media Markt του Ρέντη είχε καμιά 10αριά ετήσιες Plus.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 11 Φεβ 2014, 01:35

Ο Γερμανός Μεσολογγίου έχει μερικές επίσης.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 11 Φεβ 2014, 12:03

Από Πέμπτη τα Seven θα φέρουν νέα φουρνιά,θα την τσιμπήσω τότε.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 11 Φεβ 2014, 12:26

Σήμερα θα μου στείλει το mediamarkt στην επαρχία.Οπότε λογικά υπάρχει και εκεί απόθεμα.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 11 Φεβ 2014, 20:48

παιδια επειδη δεν εχω βαλει ποτε Plus, οταν την βαλω και κατεβασω ενα παιχνιδι free για να το παιξω πρεπει να συνδεομαι στο internet καθε φορα για να παιξω????
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό mysterious » 11 Φεβ 2014, 20:51

Schumacher έγραψε:παιδια επειδη δεν εχω βαλει ποτε Plus, οταν την βαλω και κατεβασω ενα παιχνιδι free για να το παιξω πρεπει να συνδεομαι στο internet καθε φορα για να παιξω????

Όχι,μετά μπορείς να το παίζεις ελεύθερα offline.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 11 Φεβ 2014, 20:55

καλο αυτο. και πως καταλαβαινει οτι εχω ακομα υπολοιπο μηνων στη συνδρομη plus?
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB