- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 14:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Το ps4 έχει μεγαλύτερη απήχηση στην Ελλάδα μιας και οι υπηρεσίες που προσφέρει το xbox αφορούν περισσότερο το κοινό των Η.Π.Α, χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακή κονσόλα.Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει να κάνει με την τιμή πάντως.Υπάρχει ακόμα μια μέρα μπορεί αύριο να γίνει χαμός.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Τα δώρα πέραν των βασικών κάθε εβδομάδας θα κληρώνονται σε όσους κάνουν like και αφήνουν σχόλιο (με το δώρο που επιθυμούν) στο ανάλογο post που θα γίνεται στο Facebook κάθε εβδομάδα ή σε αυτό το άρθρο εδώ. Επειδή τα δώρα είναι αρκετά, δηλώστε όλα όσα σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να σας προσφέρουμε κάτι που όντως θα σας αρέσει.
διαβασε το άρθρο με τίτλο:"Διαγωνισμός για τα 3 χρόνια Enternity με δώρα αξίας €12000"
και ότι απορία έχεις θα σου λυθεί.... οι περισσότερες τουλάχιστον....
διαβασε το άρθρο με τίτλο:"Διαγωνισμός για τα 3 χρόνια Enternity με δώρα αξίας €12000"
και ότι απορία έχεις θα σου λυθεί.... οι περισσότερες τουλάχιστον....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
το διαβασα το αρθρο αλλα εχω απορια.
Ας πουμε γι αυτους που δεν εχουν facebook, θα κανουν ενα σχόλιο απο κατω απο το αρθρο?
Γιατι δεν νομιζω οτι σε καθε εβδομαδα του διαγωνισμου θα διαγραφονται τα προηγουμενα σχολια και θα βλεπεις μονο τα καινουρια.
Επισης, δεν θυμαμαι αν εκανα σχολιο κατω απο το αρθρο, και προφανως δεν μπορω να τα ψαξω ολα ενα προς ενα για να βρω αν υπαρχει δικο μου σχολιο. Αν γραψω και δευτερο, υπαρχει πιθανοτητα να διαγραφω απο τον διαγωνισμο, οτι και καλα το εκανα για παραπανω πιθανοτητες στην κληρωση?
Ας πουμε γι αυτους που δεν εχουν facebook, θα κανουν ενα σχόλιο απο κατω απο το αρθρο?
Γιατι δεν νομιζω οτι σε καθε εβδομαδα του διαγωνισμου θα διαγραφονται τα προηγουμενα σχολια και θα βλεπεις μονο τα καινουρια.
Επισης, δεν θυμαμαι αν εκανα σχολιο κατω απο το αρθρο, και προφανως δεν μπορω να τα ψαξω ολα ενα προς ενα για να βρω αν υπαρχει δικο μου σχολιο. Αν γραψω και δευτερο, υπαρχει πιθανοτητα να διαγραφω απο τον διαγωνισμο, οτι και καλα το εκανα για παραπανω πιθανοτητες στην κληρωση?
- georgedem
- Δημοσιευσεις : 115
Πάτα όλα τα σχόλια και πάτα ctrl+f και γράψε στην αναζήτηση το όνομα σου αν το βρεις τότε έχεις κάνει σχόλιο.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
σε ευχαριστω!! βρηκα οτι εντελει εχω δηλωσει. ας ελπισουμε τωρα να κερδισουμε 
Αλλη μια ερωτηση. Για τα μεγαλα δωρα της εβδομαδας λεει οτι κληρωνονται οι πρωτοι 30 σε ποντους. αλλα καπου πισω διαβασα καποιον που ελεγε οτι κληρωνονται οι 50 πρωτοι. τελικα τι ισχυει|?

Αλλη μια ερωτηση. Για τα μεγαλα δωρα της εβδομαδας λεει οτι κληρωνονται οι πρωτοι 30 σε ποντους. αλλα καπου πισω διαβασα καποιον που ελεγε οτι κληρωνονται οι 50 πρωτοι. τελικα τι ισχυει|?
- georgedem
- Δημοσιευσεις : 115
georgedem έγραψε:σε ευχαριστω!! βρηκα οτι εντελει εχω δηλωσει. ας ελπισουμε τωρα να κερδισουμε
Μόνο για την 1η εβδομάδα ίσχυε ο αριθμός των 30..Για όλες τις υπόλοιπες εβδομάδες, οι 50 πρώτοι είναι αυτοί που παίρνουν μέρος.
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
gavros10 έγραψε:Προσπαθουσα να βρω το Pattern του mr.enternity αλλα δεν τα καταφερα. Σχεδον μια ωρα τωρα δεν εχω δει ουτε εναν. Τυχαιο ειναι ή κολλησε το συστημα σε μενα;
edit: Μολις βρηκα. 2 λεπτα αφου εκανα το ποστ.
Ορισμένες φορές κι εγώ μπορεί να έχω αλλάξει 30 άρθρα και να μην έχω βρει τίποτα ! Just keep looking

-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες