Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 08 Φεβ 2014, 18:56

Το ps4 έχει μεγαλύτερη απήχηση στην Ελλάδα μιας και οι υπηρεσίες που προσφέρει το xbox αφορούν περισσότερο το κοινό των Η.Π.Α, χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακή κονσόλα.Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει να κάνει με την τιμή πάντως.Υπάρχει ακόμα μια μέρα μπορεί αύριο να γίνει χαμός.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 20:44

Ωχ μη μου λες τετοιαα. Οποτε πρεπει να ειμαι stand by να μην βγω απο την πενηνταδα.
Τα υπολοιπα δωρα μικροτερης αξιας για να τα κερδισουμε τι πρεπει να κανουμε? Πως μπαινουμε στην κληρωση?
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό gamelover » 08 Φεβ 2014, 20:58

Τα δώρα πέραν των βασικών κάθε εβδομάδας θα κληρώνονται σε όσους κάνουν like και αφήνουν σχόλιο (με το δώρο που επιθυμούν) στο ανάλογο post που θα γίνεται στο Facebook κάθε εβδομάδα ή σε αυτό το άρθρο εδώ. Επειδή τα δώρα είναι αρκετά, δηλώστε όλα όσα σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να σας προσφέρουμε κάτι που όντως θα σας αρέσει.
διαβασε το άρθρο με τίτλο:"Διαγωνισμός για τα 3 χρόνια Enternity με δώρα αξίας €12000"
και ότι απορία έχεις θα σου λυθεί.... οι περισσότερες τουλάχιστον....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 21:10

το διαβασα το αρθρο αλλα εχω απορια.
Ας πουμε γι αυτους που δεν εχουν facebook, θα κανουν ενα σχόλιο απο κατω απο το αρθρο?
Γιατι δεν νομιζω οτι σε καθε εβδομαδα του διαγωνισμου θα διαγραφονται τα προηγουμενα σχολια και θα βλεπεις μονο τα καινουρια.
Επισης, δεν θυμαμαι αν εκανα σχολιο κατω απο το αρθρο, και προφανως δεν μπορω να τα ψαξω ολα ενα προς ενα για να βρω αν υπαρχει δικο μου σχολιο. Αν γραψω και δευτερο, υπαρχει πιθανοτητα να διαγραφω απο τον διαγωνισμο, οτι και καλα το εκανα για παραπανω πιθανοτητες στην κληρωση?
georgedem

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Φεβ 2014, 00:48

Πάτα όλα τα σχόλια και πάτα ctrl+f και γράψε στην αναζήτηση το όνομα σου αν το βρεις τότε έχεις κάνει σχόλιο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό georgedem » 10 Φεβ 2014, 15:12

σε ευχαριστω!! βρηκα οτι εντελει εχω δηλωσει. ας ελπισουμε τωρα να κερδισουμε :)
Αλλη μια ερωτηση. Για τα μεγαλα δωρα της εβδομαδας λεει οτι κληρωνονται οι πρωτοι 30 σε ποντους. αλλα καπου πισω διαβασα καποιον που ελεγε οτι κληρωνονται οι 50 πρωτοι. τελικα τι ισχυει|?
georgedem

Δημοσίευσηαπό Sensei » 10 Φεβ 2014, 17:37

georgedem έγραψε:σε ευχαριστω!! βρηκα οτι εντελει εχω δηλωσει. ας ελπισουμε τωρα να κερδισουμε :)
Αλλη μια ερωτηση. Για τα μεγαλα δωρα της εβδομαδας λεει οτι κληρωνονται οι πρωτοι 30 σε ποντους. αλλα καπου πισω διαβασα καποιον που ελεγε οτι κληρωνονται οι 50 πρωτοι. τελικα τι ισχυει|?

Μόνο για την 1η εβδομάδα ίσχυε ο αριθμός των 30..Για όλες τις υπόλοιπες εβδομάδες, οι 50 πρώτοι είναι αυτοί που παίρνουν μέρος.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό gavros10 » 10 Φεβ 2014, 19:12

Προσπαθουσα να βρω το Pattern του mr.enternity αλλα δεν τα καταφερα. Σχεδον μια ωρα τωρα δεν εχω δει ουτε εναν. Τυχαιο ειναι ή κολλησε το συστημα σε μενα;

edit: Μολις βρηκα. 2 λεπτα αφου εκανα το ποστ. :|
Άβαταρ μέλους
gavros10

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Sensei » 10 Φεβ 2014, 19:42

gavros10 έγραψε:Προσπαθουσα να βρω το Pattern του mr.enternity αλλα δεν τα καταφερα. Σχεδον μια ωρα τωρα δεν εχω δει ουτε εναν. Τυχαιο ειναι ή κολλησε το συστημα σε μενα;

edit: Μολις βρηκα. 2 λεπτα αφου εκανα το ποστ. :|

Ορισμένες φορές κι εγώ μπορεί να έχω αλλάξει 30 άρθρα και να μην έχω βρει τίποτα ! Just keep looking :)
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό gavros10 » 10 Φεβ 2014, 21:19

Συγνωμη αλλα τρελαινομαι. Πως ενας τυπος εχει μαζεψει 600 ποντους σε <2.5ωρες; Απο το μεσημερι κανω τα απαραιτητα και εχω μαζεψει ~350
Άβαταρ μέλους
gavros10

Δημοσιευσεις : 27

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB