- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 23:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
nkav64 έγραψε:Κάτοχος φορητής κοσνόλας Nintendo και να μην έχει ποτέ ασχοληθεί με Pokemon δύσκολα να βρεθεί. Είπα και εγώ να κάνω μια πρώτη επαφή με τη σειρά και ξεκίνησα με το Pokemon Diamonond.
Δεν εχει σημασια αυτο που θα πω μιας και το gameplay παραμενει το ιδιο εκτος απο διαφορες προσθηκες που γινονται σε καθε εκδοση αλλα επρεπε να ξεκινησεις με την Heartgold η Soulsilver μιας και ειναι η δευτερη γενια. Βεβαια η Platinum ειναι η 4η γενια αλλα δεν υπαρχει προβλημα.
ΥΓ. Eγω αντιθετα δεν εχω ασχοληθει με την 4η γενια αλλα εχω λιωσει με τις υπολοιπες.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Τέλος με το Assassin's Creed: Liberation HD το οποίο κούρασε από ένα σημείο και μετά αλλά περιμένω να δω την Aveline ξανά ακόμα και σαν έχτρα αποστολές και μετά το IV. Συνέχεια με το Assassin's Creed IV: Black Flag το οποίο έχω ήδη κλείσει αρκετές ώρες και θα έπρεπε να λέγεται Pirate's Creed κατά την άποψη μου. Δεν βλέπω ιδιαίτερη σύνδεση με τους Ασσασίνους προς το παρόν τουλάχιστον, ούτε καν άλογα δεν υπάρχουν, και στο Desmond Future θα έπρεπε να σου δίνουν την επιλογή να φτιάξεις τον χαρακτήρα σου, προτιμότερο από αυτή την κάμερα. Κατά τα άλλα πολύ ευχάριστο και γεμάτο παιχνίδι και μόνο που φαντάζομαι ένα One Piece με την μηχανή του Black Flag!!!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Έχω το UFO: Afterlight στο Steam, αλλά μου φαίνεται υπερβολικά βαρετό. Σκέφτομαι όμως να του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
nkav64 έγραψε:Κάτοχος φορητής κοσνόλας Nintendo και να μην έχει ποτέ ασχοληθεί με Pokemon δύσκολα να βρεθεί. Είπα και εγώ να κάνω μια πρώτη επαφή με τη σειρά και ξεκίνησα με το Pokemon Diamonond.
Θα ψιλοχαθεις στο συγκεκριμενο! Εχει απειρες λειτουργιες και sidequests που απαιτουν πολυ χρονο. Αν δεν εχεις παιξει ποτε, ξεκινα με μια κιτρινη η μια gold/silver να μπεις στο κλιμα! Ειναι αγεραστα παιχνιδια.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες