Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 24 Ιαν 2014, 15:17

Σήμερα side quests στο Batman Arkham City
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 24 Ιαν 2014, 17:48

FIFA 14 Ultimate team
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 24 Ιαν 2014, 23:48

Το Payday τι λεει? Επαιξα το 1 και χωρις παρεα δεν πολυ λεει
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Ιαν 2014, 23:57

Κάτοχος φορητής κοσνόλας Nintendo και να μην έχει ποτέ ασχοληθεί με Pokemon δύσκολα να βρεθεί. Είπα και εγώ να κάνω μια πρώτη επαφή με τη σειρά και ξεκίνησα με το Pokemon Diamonond.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 25 Ιαν 2014, 01:40

nkav64 έγραψε:Κάτοχος φορητής κοσνόλας Nintendo και να μην έχει ποτέ ασχοληθεί με Pokemon δύσκολα να βρεθεί. Είπα και εγώ να κάνω μια πρώτη επαφή με τη σειρά και ξεκίνησα με το Pokemon Diamonond.

Δεν εχει σημασια αυτο που θα πω μιας και το gameplay παραμενει το ιδιο εκτος απο διαφορες προσθηκες που γινονται σε καθε εκδοση αλλα επρεπε να ξεκινησεις με την Heartgold η Soulsilver μιας και ειναι η δευτερη γενια. Βεβαια η Platinum ειναι η 4η γενια αλλα δεν υπαρχει προβλημα.

ΥΓ. Eγω αντιθετα δεν εχω ασχοληθει με την 4η γενια αλλα εχω λιωσει με τις υπολοιπες. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 25 Ιαν 2014, 09:50

pes 2014 και τωρα ετοιμαζομαι να ξεκινησω crysis 3 ή dead space 3
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 25 Ιαν 2014, 22:04

Τέλος με το Assassin's Creed: Liberation HD το οποίο κούρασε από ένα σημείο και μετά αλλά περιμένω να δω την Aveline ξανά ακόμα και σαν έχτρα αποστολές και μετά το IV. Συνέχεια με το Assassin's Creed IV: Black Flag το οποίο έχω ήδη κλείσει αρκετές ώρες και θα έπρεπε να λέγεται Pirate's Creed κατά την άποψη μου. Δεν βλέπω ιδιαίτερη σύνδεση με τους Ασσασίνους προς το παρόν τουλάχιστον, ούτε καν άλογα δεν υπάρχουν, και στο Desmond Future θα έπρεπε να σου δίνουν την επιλογή να φτιάξεις τον χαρακτήρα σου, προτιμότερο από αυτή την κάμερα. Κατά τα άλλα πολύ ευχάριστο και γεμάτο παιχνίδι και μόνο που φαντάζομαι ένα One Piece με την μηχανή του Black Flag!!!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 26 Ιαν 2014, 00:27

Έχω το UFO: Afterlight στο Steam, αλλά μου φαίνεται υπερβολικά βαρετό. Σκέφτομαι όμως να του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 26 Ιαν 2014, 11:11

rayman origins στο vita,πολυ διασκεδαστικό
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Ιαν 2014, 13:12

nkav64 έγραψε:Κάτοχος φορητής κοσνόλας Nintendo και να μην έχει ποτέ ασχοληθεί με Pokemon δύσκολα να βρεθεί. Είπα και εγώ να κάνω μια πρώτη επαφή με τη σειρά και ξεκίνησα με το Pokemon Diamonond.

Θα ψιλοχαθεις στο συγκεκριμενο! Εχει απειρες λειτουργιες και sidequests που απαιτουν πολυ χρονο. Αν δεν εχεις παιξει ποτε, ξεκινα με μια κιτρινη η μια gold/silver να μπεις στο κλιμα! Ειναι αγεραστα παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB