- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 01:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Πρωτη μερα σημερα μαγκες το WiiU στο σαλονι μου. Ολα καλα εχω μονο μια απορια. Δεν γινεται να απενεργοποιησεις το WiiU gamepad oταν βλεπεις βιντεο στο youtube ή οταν παιζεις ενα παιχνιδι wii και δε το χρειαζεσαι το gamepad? Tι χαζομαρα ειναι αυτη... Ανακαλυψα την επιλογη να σβησεις την οθονη και να χρησιμοποιεις το Wiimote αλλα παρατηρησα οτι παλι ρουφαει μπαταρια απο το gamepad και ας ειναι σβηστη η οθονη. Απαραδεκτον. Νομιζω δεν υπαρχει τροπος να δω βιντεο στο γιουτιουμπ χωρις να αναπαραγεται ταυτοχρονα και στο gamepad...
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
vonzuchter έγραψε:Πρωτη μερα σημερα μαγκες το WiiU στο σαλονι μου. Ολα καλα εχω μονο μια απορια. Δεν γινεται να απενεργοποιησεις το WiiU gamepad oταν βλεπεις βιντεο στο youtube ή οταν παιζεις ενα παιχνιδι wii και δε το χρειαζεσαι το gamepad? Tι χαζομαρα ειναι αυτη... Ανακαλυψα την επιλογη να σβησεις την οθονη και να χρησιμοποιεις το Wiimote αλλα παρατηρησα οτι παλι ρουφαει μπαταρια απο το gamepad και ας ειναι σβηστη η οθονη. Απαραδεκτον. Νομιζω δεν υπαρχει τροπος να δω βιντεο στο γιουτιουμπ χωρις να αναπαραγεται ταυτοχρονα και στο gamepad...
Αγαπητέ αυτό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να παίζω Super Mario 3D World στην τηλεόραση μου και την ίδια στιγμή να στριμάρει και στην οθόνη του Gamepad! Η μόνο λύση αναφορικά με τα παιχνίδια είναι να απομακρύνεις το gamepad ¨ωστε να μην βρίσκει την κονσόλα και να σβήσει ή να απενεργοποιήσετε την οθόνη του pad και να το παίξεις με εναλλακτικό χειριστήριο! Με γεια σου!
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
Ελιωσα κανα 6ωρο και τωρα κανω ενα break γιατι κουραστηκα λιγο. Λοιπον ειναι κονσολαρα το gamepad ειναι οτι τελειοτερο εχω πιασει στα χερια μου μενει να δουμε τιτλους να το αξιοποιουν. Το 3D World παιχνιδαρα τρεχω να αγορασω αυριο ενα δευτερο wiimote ή ενα pro controller (δεν εχω αποφασισει) να παιζουμε ολη η οικογενεια μαζι. Ο μικρος εχει τρελαθει παντως. Επισης ΚΟΡΥΦΑΙΟ ειναι οτι εχει μεσα στη μνημη τις βασικες επιλογες απο τα χειρηστηρια ολων των συσκευων και ετσι βαζω να δω τι εχει η τηλεοραση , χρησιμοποιω τον αποκωδικοποιητη του ΝΟVA oλα απο το wiiu gamepad ενω με το xbox εχω διπλα μου τρια χειρηστηρια οταν παιζω.. και τωρα που κουραστηκα και θελω να δω λιγο eurosport αυστραλιανο οπεν και ο μικρος φωναζε ηθελε να παιξει , εβαλα τηλεοραση και αυτος παιζει απο το gamepad... ΠΟΛΥ καλη φαση. Κριμα που θα αποτυχει εμπορικο τετοιο υπεροχο μηχανηματακι. Πραγματικα κριμα... Eπισης ειναι κριμα που δε παιζει DVD και Βlue Rays αν και αυτο μειωνει πολυ το χρονο ζωης των disc drives αλλα οσο να ναι ειναι σημαντικο για καποιους.
-
Harkyn έγραψε:Μολις παρηγγειλα το wii u zombiu bundle(260euro) μαζι με το mario u απο Public!Μετα το 1996 που και το nes κυρια Nintendo...Im back baby!
Σύνολο 260 ή 260 + όσο πήρες το mario;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Harkyn έγραψε:Μολις παρηγγειλα το wii u zombiu bundle(260euro) μαζι με το mario u απο Public!Μετα το 1996 που και το nes κυρια Nintendo...Im back baby!
Σύνολο 260 ή 260 + όσο πήρες το mario;
260 με το zombie u και Pro controller συν 45 το μαριο.δηλαδη 310 συνολο!
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Θα δεις οτι το pro controller ουτε που θα το αγγιξεις... ηθελα να αγορασω αλλα μετα απο 2 μερες με το wiiU gamepad το θεωρω απλα πεταμενα λεφτα. H μοναδικη αδυναμια του wii U gamepad ειναι οτι δεν εχει αναλογικες σκανδαλες. Aλλα νομιζω ουτε το pro controller εχει. Ενα δευτερο wiimote θα παρω οπωσδηποτε. Και καποια στιγμη πρεπει να ξεκλειδωσουν και το δευτερο wiiu gamepad οπως ειχαν υποσχεθει. Αν μπορει να γινει δηλαδη...
-
Φίλε vonzuchter καλορίζικο. Εγώ το έχω εδώ και κάτι μήνες και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια και επειδή έχεις και παιδιά προτείνω το lego city undercover και το Sonic and all stars racing transformed. Πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια. Αν θέλεις πρόσθεσέ με και στους φίλους. petrified έχω βάλει σαν ΝΝID. Αν και το internet connection της κονσόλας μου κάνει κάτι νερά γιατί μάλλον δεν πιάνει καλό σήμα γιατί με την επιστροφή στο πατρικό μετά τις σπουδές το έβαλα στον πάνω όροφο όπου το wifi δεν είναι πολύ δυνατό. Ίσως πιο μετά να βάλω έναν ενισχυτή wifi γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θα δω το αίτημά σου πάντως κάποια στιγμή (ελπίζω
). Επίσης και το Zelda Wind Waker HD είναι τρομερό. Πραγματικά έμεινα όταν είδα πόσο καθαρά φαίνεται το παιχνίδι. Αξίζει η αγορά ακόμα και να το έχεις παίξει στο GC. Δυστυχώς το WoW μου παίρνει όλο σχεδόν τον gaming χρόνο μου και δεν το έχω απολαύσει αυτό το παιχνίδι όσο θα ήθελα αλλά που θα μου πάει θα το τερματίσω.
Όσο για τα ports, χαλαρώστε δεν είπα ότι είναι εύκολο για τον καθένα. Αλλά για εταιρίες όπως η ΕΑ που έχουν τόσο προσωπικό, προφανώς και είναι εύκολο να κάνουν ένα port. Μη τρελλαθούμε και τελείως. Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να κάνουν port. Αν ήθελαν θα το έκαναν. Το να μου βγάζει η ΕΑ ένα απαράδεκτο και τελείως πρόχειρο port του FIFA 13, το οποίο είναι ουσιαστικά το 12 (και χειρότερο) με αλλαγμένες στολές δεν είναι σοβαρή προσπάθεια. Το ίδιο ισχύει με το ΝΒΑ2Κ. Όταν το port για Wii U δεν έχει ούτε τα μισά από όσα έχει στις άλλες κονσόλες γιατί να το πάρει ο κόσμος; Μπαίνουν δηλαδή στη διαδικασία να κάνουν το port αλλά δεν το κάνουν καλό. Εφόσον το κάνουν δηλαδή, δεν μπορούν να κάνουν το παιχνίδι ίδιο με τις άλλες κονσόλες; γιατί να κάνουν τέτοιες προχειροδουλειές εφόσον μπήκαν στον κόπο και κατάφεραν να το μεταφέρουν στο Wii U; απλά κάνουν ένα ελλειπέστατο port το οποίο προφανώς και δεν θα αγοράσει ο κόσμος και μετά λένε "εμείς το κάναμε το port αλλά δεν πούλησε, άρα δεν ξανακάνουμε". Και έτσι έχουν την δικαιολογία να μην βγάζουν τα παιχνίδια τους στο Wii U. Αν είχε βγεί το NBA2K στο Wii U και ήταν ακριβώς σαν την έκδοση PS3/XBOX/PC, εγώ θα το είχα πάρει day 1. Αλλά γιατί να πάρω μισό (μη πω και λιγότερο) παιχνίδι; σίγουρα πολλοί κάτοχοι Wii U έκαναν την ίδια σκέψη. Ας βγάλουν ένα port της προκοπής και μετά τα λέμε.

Όσο για τα ports, χαλαρώστε δεν είπα ότι είναι εύκολο για τον καθένα. Αλλά για εταιρίες όπως η ΕΑ που έχουν τόσο προσωπικό, προφανώς και είναι εύκολο να κάνουν ένα port. Μη τρελλαθούμε και τελείως. Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να κάνουν port. Αν ήθελαν θα το έκαναν. Το να μου βγάζει η ΕΑ ένα απαράδεκτο και τελείως πρόχειρο port του FIFA 13, το οποίο είναι ουσιαστικά το 12 (και χειρότερο) με αλλαγμένες στολές δεν είναι σοβαρή προσπάθεια. Το ίδιο ισχύει με το ΝΒΑ2Κ. Όταν το port για Wii U δεν έχει ούτε τα μισά από όσα έχει στις άλλες κονσόλες γιατί να το πάρει ο κόσμος; Μπαίνουν δηλαδή στη διαδικασία να κάνουν το port αλλά δεν το κάνουν καλό. Εφόσον το κάνουν δηλαδή, δεν μπορούν να κάνουν το παιχνίδι ίδιο με τις άλλες κονσόλες; γιατί να κάνουν τέτοιες προχειροδουλειές εφόσον μπήκαν στον κόπο και κατάφεραν να το μεταφέρουν στο Wii U; απλά κάνουν ένα ελλειπέστατο port το οποίο προφανώς και δεν θα αγοράσει ο κόσμος και μετά λένε "εμείς το κάναμε το port αλλά δεν πούλησε, άρα δεν ξανακάνουμε". Και έτσι έχουν την δικαιολογία να μην βγάζουν τα παιχνίδια τους στο Wii U. Αν είχε βγεί το NBA2K στο Wii U και ήταν ακριβώς σαν την έκδοση PS3/XBOX/PC, εγώ θα το είχα πάρει day 1. Αλλά γιατί να πάρω μισό (μη πω και λιγότερο) παιχνίδι; σίγουρα πολλοί κάτοχοι Wii U έκαναν την ίδια σκέψη. Ας βγάλουν ένα port της προκοπής και μετά τα λέμε.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης