Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Ιαν 2014, 11:30

ωραίο το τελευταίο επεισόδιο.ήταν και λίγο διαφορετικό από τα κλασσικά αν και δεν προχώρησε την ιστορία καθόλου...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 24 Ιαν 2014, 23:58

Καθε ποτε βγαινει ρε παιδια. Το ξεκινησα προσφατα αλλα με τραβηξε πολυ. Παντως προφητικη σειρα, βγηκε πριν καν γινει το σκανδαλο με την ΣΙΑ (αν και πολλοι το γνωριζαμε οτι παρακολουθουνται ολα).
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 25 Ιαν 2014, 01:42

Ernesto έγραψε:Καθε ποτε βγαινει ρε παιδια. Το ξεκινησα προσφατα αλλα με τραβηξε πολυ. Παντως προφητικη σειρα, βγηκε πριν καν γινει το σκανδαλο με την ΣΙΑ (αν και πολλοι το γνωριζαμε οτι παρακολουθουνται ολα).

Καθε Τριτη βγαινει το επεισοδιο στην Αμερικη οποτε την επομενη μερα θα ειναι online και με υποτιτλους. (αναλογως βεβαια με τις ορεξεις αυτων που δημιουργουν τους υποτιτλους)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 29 Ιαν 2014, 23:43

είναι αλήθεια ότι μετά τα Χριστούγεννα οι ελληνικοί υπότιτλοι αργούν.βέβαια μπορείς να το δεις άνετα με αγγλικούς που βγαίνουν στο λεπτό και κάνεις και μια καλή εξάσκηση...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιαν 2014, 23:57

korko έγραψε:είναι αλήθεια ότι μετά τα Χριστούγεννα οι ελληνικοί υπότιτλοι αργούν.βέβαια μπορείς να το δεις άνετα με αγγλικούς που βγαίνουν στο λεπτό και κάνεις και μια καλή εξάσκηση...

Εγω γενικα παρατηρω οτι στο POI οι ελληνικοι υποτιτλοι ερχονται 2 μερες περιπου αργοτερα σε σχεση με αλλες σειρες (πχ. Walking Dead)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Ιαν 2014, 10:01

και στο arrow αργούν 1-2 μέρες ενώ λίγο πιο πριν εμφανίζονταν αμέσως...αγγλικοί και πάλι αγγλικοί παίδες που είναι και αυτολεξεί από την σειρά.άμα κάποιος ξέρει αγγλικά βλέπει ότι διαστρεβλώνουν πολλά οι ελληνικοί υπότιτλοι...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 31 Ιαν 2014, 23:24

Μη συγκρινεις το walking dead. Εχει τοσο μεγαλο fanbase που μεσα σε μερικες ωρες εχουν βγει υποτιτλοι...
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Arikos2010 » 05 Φεβ 2014, 01:53

Μαλλον θα την ξεκινησω αυτην την σειρα γιατι εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο εναν φιλο μου...
Άβαταρ μέλους
Arikos2010

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Φεβ 2014, 03:18

Arikos2010 έγραψε:Μαλλον θα την ξεκινησω αυτην την σειρα γιατι εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο εναν φιλο μου...

Δεν θα σε απογοητευσει πιστευω και θα χορτασεις επεισοδια. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Φεβ 2014, 10:51

@ Arikos2010 απλά ξεκίνα την αμέσως...με το που δεις την πρώτη σκηνή της σειράς στο μετρό θα σε έχει κερδίσει.τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα...
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB