Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 31 Ιαν 2014, 19:20

Τέλος με το Assassin's Creed IV: Black Flag το οποίο ήταν ικανοποιητικό και υπερχορταστικό, μόλις όμως πριν το τέλος καταλάβαινες ότι πάει να γίνει Ασσασσίνος, ακολουθούν περίπου το ίδιο μοτίβο με το χτίσιμο του χαρακτήρα του Ezio με τον Edward αλλά δεν θα ήθελα να δω μια τριλογία πειρατών της Καραϊβικής. Μου έχει λείψει η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του παλαιού κόσμου, πόσα παιχνίδια να αντέξεις μες τα χαμόσπιτα?! Ελπίζω το επόμενο να έχει κεντρικό θέμα τη Γαλλική Επανάσταση, Τους Σαμουράι η την Αίγυπτο γιατί η Αμερική δεν είναι για παρουσίαση σε ιστορικές περιόδους, ας την περιορίσει στο μέλλον μόνο που είναι εντυπωσιακή.
Εικόνα
Αν είναι να μην επιστρέψει ο Desmond (αν και μάλλον είναι πιθανό σύμφωνα με αυτά που είδα), ας σου δίνει επιτέλους την επιλογή να φτιάξεις τον δικό σου χαρακτήρα στο Templar's Future, δεν μπορώ να συνδεθώ με μια κάμερα σκέτη.

Τώρα λέω να ξεκινήσω το Plus DmC, δεν είμαι οπαδός της σειράς αλλά είμαι οπαδός της Ninja Theory και μάλλον θα μου αρέσει. Είναι τόσα πολλά τα Plus παιχνίδια που πλέον δεν προλαβαίνω (Praise on SONY)!!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό mysterious » 31 Ιαν 2014, 20:35

Είναι τόσα πολλά τα Plus παιχνίδια που πλέον δεν προλαβαίνω (Praise on SONY)!!

Πόσο...μα ΠΟΣΟ σε καταλαβαίνω... ;)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 01 Φεβ 2014, 00:01

Ειπα να ξανα πιασω λιγο το GC και παιζω λιγο rayman και Legend of Zelda the windwaker (αν και χωρις τον οδηγο δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα :P)
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό evergrey » 01 Φεβ 2014, 15:31

Τελος με τα Guacamelee!,GRID 2 και Sonic & All-Stars Racing Transformed.Ωραια παιχνιδια ολα τους!Τωρα συνεχιζω το DmC Devil May Cry.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 01 Φεβ 2014, 19:41

Αρχίζω Outland στο 360.
Και τέλειωσα το demo του ΗALO: spartan assault (τι το τέλειωσα δηλαδή...2.18GB install για 25sec demo)!!!
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό eZIO4ever » 01 Φεβ 2014, 22:09

Super mario bros u ως προσφατος κατοχος wii u!ην εχω καταβρει αφου εχω να παιξω μαριο απο τα 6 μου και το super mario bros 3 στο nes!Παιδια εχω playastion 4 αλλα το wii u ειναι πολυ ωραιο μηχανημα,,,κριμα να το εχει αφησει χωρις παιχνιδια η νιντεντο.
Άβαταρ μέλους
eZIO4ever

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Φεβ 2014, 22:34

Havok-Alex έγραψε:Τέλος με το Assassin's Creed IV: Black Flag

Αν θυμαμαι καλα....

δεν πηγε με το μερος των Assassin's και εμεινε "ουδετερος" μιας και ηρθε η κορη του. Απλα υποσχεθηκε οτι θα ερθει ωστε να συνεχισει την μαχη.

Επιπλεον πιστευεις οτι στην Αρχαια Αιγυπτο θα δεις μεγαλα κτιρια οπως στα AC II + Brotherhood + Revelations; Δεν το πιστευω.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 01 Φεβ 2014, 22:45

Λιώνω στο Forza αυτές τις μέρες,ευχαριστώ πολύ για το δώρο enternity! :D
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό romeo18 » 02 Φεβ 2014, 21:01

The Walking Dead episode 1!
romeo18