Hideo Kojima appreciation thread

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 17 Νοέμ 2011, 16:18

majorfox έγραψε:
dameko-doubutsu έγραψε:
majorfox έγραψε:τι θα δειξει αραγε ??????????????

Ε τωρα και εσυ επιτηδες το κανεις ; :D
Ας δειξει μπολικο rising και μια ημερομηνια ... αυτο γινεται ;

Εσυ θες και fox engine ε ;

το θεωρω απιθανο να μην εχει fox engine ,αλλα και να μην εχει δεν θα ειναι αυτο το προβλημα.
Ολοι περιμενουν ενα αναλυτικο story trailer να δουμε τελικα τι ειναι αυτο το Rising . με προβληματιζει που ΔΕΝ θα κανει παρουσιαση ο Κιμουρα, τι να εγινε αραγε :?: αντε λιγες μερες εμειναν... :!:

πειτε σεναρια... 8-)

To σεναριο μου ειναι οτι ο Kojima επιβλεπει τον τιτλο ( δεν ειναι a Hideo Kojima game ) κατι σαν αυτο που κανει ο Miyamoto τοσα χρονια στην nintendo . Πηγε ο προηγουμενος να το κανει action δεν πολυασχοληθηκε ο Kojima .... με το που το ειδε ομως και αρχισε να επιβλεπει πηρε ποδι .
Η αλεπου θα μπει στο κοτετσι . Τελος . Πολυ stealth , πολυ κλαμα , πολυ σεναριο . Αυτα περιμενω οπως επισης και αλλαγες . Καθε mgs εχει απειρες αλλαγες και καινοτομιες . Μην ξεχναμε οτι ειναι το μοναδικο STEALTH GAME FRANCHISE . Μην μου πει κανεις κανενα AC γιατι θα παθω rofl .

Τα γνωστα δηλαδη πανω κατω .... εσυ τι λες ;
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό majorfox » 17 Νοέμ 2011, 17:04

καλα οτι το επιβλεπει αυτο ειναι σιγουρο, μπορει και να ειναι και ο σκηνοθετης στο τελος, εχουμε δει πολλα, οπως η αλλαγη στην παραγωγη του Rising που απο χθες πηρε τη θεση ο Yuji Korekado .Ο Kojima την πατησε με το twin snakes που δεν ηταν σκηνοθετης και εμπαζε απο παντου. ο Kojima δεν τα γουσταρει τα ''αρπα κολλα'' πραγματα και το απεδειξε με το mgs4. Παιζει να τα εχει παρει κρανιο για να μην τα ξανα παθει και να τα κανει ολα π^%#$^@ και να ειπε : κανω εγω κουμαντο τωρα η θα κανετε αυτο που θελω εγω η πατε στα σπιτια σας :twisted: ..........
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 17 Νοέμ 2011, 17:18

majorfox έγραψε:καλα οτι το επιβλεπει αυτο ειναι σιγουρο, μπορει και να ειναι και ο σκηνοθετης στο τελος, εχουμε δει πολλα, οπως η αλλαγη στην παραγωγη του Rising που απο χθες πηρε τη θεση ο Yuji Korekado .Ο Kojima την πατησε με το twin snakes που δεν ηταν σκηνοθετης και εμπαζε απο παντου. ο Kojima δεν τα γουσταρει τα ''αρπα κολλα'' πραγματα και το απεδειξε με το mgs4. Παιζει να τα εχει παρει κρανιο για να μην τα ξανα παθει και να τα κανει ολα π^%#$^@ και να ειπε : κανω εγω κουμαντο τωρα η θα κανετε αυτο που θελω εγω η πατε στα σπιτια σας :twisted: ..........

Ετσι ! Αν ειναι canon θα ειναι επος . Ειναι η σιγουρια που προσφερει ο Kojima ολα αυτα τα χρονια .
Μην μας πεταξει κανενα next gen consoles ομως γιατι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε . Αν και δεν νομιζω . Αυτο θα ηταν το χειροτερο σεναριο .
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσίευσηαπό majorfox » 17 Νοέμ 2011, 17:37

dameko-doubutsu έγραψε:
majorfox έγραψε:καλα οτι το επιβλεπει αυτο ειναι σιγουρο, μπορει και να ειναι και ο σκηνοθετης στο τελος, εχουμε δει πολλα, οπως η αλλαγη στην παραγωγη του Rising που απο χθες πηρε τη θεση ο Yuji Korekado .Ο Kojima την πατησε με το twin snakes που δεν ηταν σκηνοθετης και εμπαζε απο παντου. ο Kojima δεν τα γουσταρει τα ''αρπα κολλα'' πραγματα και το απεδειξε με το mgs4. Παιζει να τα εχει παρει κρανιο για να μην τα ξανα παθει και να τα κανει ολα π^%#$^@ και να ειπε : κανω εγω κουμαντο τωρα η θα κανετε αυτο που θελω εγω η πατε στα σπιτια σας :twisted: ..........

Ετσι ! Αν ειναι canon θα ειναι επος . Ειναι η σιγουρια που προσφερει ο Kojima ολα αυτα τα χρονια .
Μην μας πεταξει κανενα ομως γιατι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε . Αν και δεν νομιζω . Αυτο θα ηταν το χειροτερο σεναριο .

τι εννοεις να μην πεταξει κανενα ''next gen consoles'' :?:
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 17 Νοέμ 2011, 18:02

majorfox έγραψε:
dameko-doubutsu έγραψε:

Μην μας πεταξει κανενα ομως γιατι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε . Αν και δεν νομιζω . Αυτο θα ηταν το χειροτερο σεναριο .

τι εννοεις να μην πεταξει κανενα ''next gen consoles'' :?:

Εννοω να πει οτι θα καθυστερησει αρα παει για τις κονσολες επομενης γενιας .
Σχεδον απιθανο αλλα μην ξεχνας οτι τα πρωτα παιχνιδια του ps360 δεν ηταν τιποτα παραπανω απο παιχνιδια προηγουμενης γενιας με εξτρα φιλτρα και υψηλοτερη αναλυση .
Ειπαμε το χειροτερο σεναριο .
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσίευσηαπό majorfox » 17 Νοέμ 2011, 18:13

αυτο ειναι το επικο σεναριο, ποιος die hard mgs fan δεν θα ηθελε το snake eater με προδιαγραφες mgs4 δια παραδειγμα ????????????????????

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

8-)
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 17 Νοέμ 2011, 18:22

majorfox έγραψε:αυτο ειναι το επικο σεναριο, ποιος die hard mgs fan δεν θα ηθελε το snake eater με προδιαγραφες mgs4 δια παραδειγμα ????????????????????

8-)

Δεν υπαρχουν λεφτα ... ομως . Παρε νεα κονσολα για να παιξεις mgs ? Δεν λεει ... ετσι δεν θα το εχεις day one .
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσίευσηαπό majorfox » 17 Νοέμ 2011, 19:00

dameko-doubutsu έγραψε:
majorfox έγραψε:αυτο ειναι το επικο σεναριο, ποιος die hard mgs fan δεν θα ηθελε το snake eater με προδιαγραφες mgs4 δια παραδειγμα ????????????????????

8-)

Δεν υπαρχουν λεφτα ... ομως . Παρε νεα κονσολα για να παιξεις mgs ? Δεν λεει ... ετσι δεν θα το εχεις day one .

καμια σχεση ,με αυτο το σκεπτικο θα ειμασταν ακομα στο ps2 μην πω NES . Δεν θα βλεπαμε αλλη γενια. Η τεχνολογια προχωραει και βλεπουμε παιχνιδια ακομα πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Βλεπουμε τα παλια μετα και μας ερχεται ζαλαδα απο τα τετραγονα κεφαλια των χαρακτηρων, σκετος εφιαλτης λεμε.

Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 17 Νοέμ 2011, 19:08

Μα δεν σου λεω εγω οτι δεν θελω να βγει ps4 . Iσα ισα θελω να βγει ps4 μεσα στο 2012 ωστε να το αγορασω οταν θα πεσει η τιμη . Το 2012 ετσι και αλλιως θα εχουμε παιχνιδια οποτε δεν θα το εχω αναγκη . Αλλα το mgs rising να βγει σε αυτες τις κονσολες ... δεν θελω να πιεστω οικονομικα για να παιξω mgs .
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσίευσηαπό majorfox » 17 Νοέμ 2011, 19:20

dameko-doubutsu έγραψε:Μα δεν σου λεω εγω οτι δεν θελω να βγει ps4 . Iσα ισα θελω να βγει ps4 μεσα στο 2012 ωστε να το αγορασω οταν θα πεσει η τιμη . Το 2012 ετσι και αλλιως θα εχουμε παιχνιδια οποτε δεν θα το εχω αναγκη . Αλλα το mgs rising να βγει σε αυτες τις κονσολες ... δεν θελω να πιεστω οικονομικα για να παιξω mgs .

μεινε ησυχος! Το να βγει μια νεα κονσολα οπως το ps4 δεν σημαινει οτι θα δεις αμεσα ενα mgs τιτλο αν δεν περασουν και κανα δυο χρονακια.Παρε παραδειγμα τα mgs3 mgs4 , καλα το mgs4 ειδαμε trailer στο tgs 2005 και κυκλοφορισε 2008 , μας ειχε σκασει, απο E3 σε Ε3 μας πηγαινε το κο$%^παιδο. :evil:
Άβαταρ μέλους
majorfox

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB