Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 21 Ιαν 2014, 12:05

Castlevania:Lords Of Shadow
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 21 Ιαν 2014, 12:37

AC:Revelations ......
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Ιαν 2014, 16:46

Εν τω μεταξύ, το Hotline Miami που παίζω, αν και δεν του φαίνεται, είναι τρομερό παιχνίδι. Θυμίζει παιχνίδι από τα παλιά, αλλά έχει ωραίο story και είναι και αρκετά δύσκολο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 22 Ιαν 2014, 00:50

TheLuckyShamrock έγραψε:Εν τω μεταξύ, το Hotline Miami που παίζω, αν και δεν του φαίνεται, είναι τρομερό παιχνίδι. Θυμίζει παιχνίδι από τα παλιά, αλλά έχει ωραίο story και είναι και αρκετά δύσκολο.

Ναι το Hotline Miami ειναι παλουκι αλλα ειναι απιστευτο ειδικα με την μουσικη που παιζει στο background. Βεβαια μπερδευτηκα με την ιστορια που αν με ρωτησεις τι εγινε τελικα δυσκολο να σου απαντησω σωστα. :lol:

ΒΤW, τερματισα το Papers, Please! που αγορασα προσφατα απο τον steam. Βεβαια εχει 20 τελη αλλα εχω δει γυρω στα 4-5. Ουσιαστικα η ολη διαδικασια να ελεγχεις αν ο αιτων εχει δωσει τα σωστα χαρτια η εχει κανει παρατυπιες ενω φαινομενικα ακουγεται βαρετο και χαζο εχει υλοποιηθει ετσι ωστε να εχει μεγαλο ενδιαφερον. Χωρια βεβαια και πως εξελισσεται η ιστορια.

Glory to Arstotzka!
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 22 Ιαν 2014, 01:54

Deathracer2009 έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Εν τω μεταξύ, το Hotline Miami που παίζω, αν και δεν του φαίνεται, είναι τρομερό παιχνίδι. Θυμίζει παιχνίδι από τα παλιά, αλλά έχει ωραίο story και είναι και αρκετά δύσκολο.

Ναι το Hotline Miami ειναι παλουκι αλλα ειναι απιστευτο ειδικα με την μουσικη που παιζει στο background. Βεβαια μπερδευτηκα με την ιστορια που αν με ρωτησεις τι εγινε τελικα δυσκολο να σου απαντησω σωστα. :lol:

ΒΤW, τερματισα το Papers, Please! που αγορασα προσφατα απο τον steam. Βεβαια εχει 20 τελη αλλα εχω δει γυρω στα 4-5. Ουσιαστικα η ολη διαδικασια να ελεγχεις αν ο αιτων εχει δωσει τα σωστα χαρτια η εχει κανει παρατυπιες ενω φαινομενικα ακουγεται βαρετο και χαζο εχει υλοποιηθει ετσι ωστε να εχει μεγαλο ενδιαφερον. Χωρια βεβαια και πως εξελισσεται η ιστορια.

Glory to Arstotzka!

Το Papers, Please το έχω ξανακούσει, αλλά δε μου φαίνεται και τόσο ενδιαφέρον να το κατεβάσω. Το Hotline Miami πάντως το παίζω συνέχεια και πιστεύω ότι σύντομα θα το τερματίσω. Βέβαια, είναι λίγο περίεργος ο χειρισμός ώστε να καταφέρεις να στοχεύσεις κάποιον, αλλά παραμένει ένα indie διαμαντάκι. Πολύ αίμα, αλλά να μου πεις, blood is never enough. Πάντως, ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά παλούκι, είναι το Volgarr the Viking. Μάλιστα, είναι τόσο παλούκι, που αυτό ακριβώς είναι που το καταστρέφει. Θα σου πάρει άπειρο χρόνο να το τερματίσεις. Εγώ προσωπικά, το παράτησα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό litanies » 23 Ιαν 2014, 10:47

ΝΒΑ 2κ14 και Assassin's Creed Black Flag στο Ps4
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό game over » 23 Ιαν 2014, 12:20

Χθες ξεκίνησα το QUANTUM THEORY (3d person shooter) που είναι άλλη μια αποκλειστικότητα του ps3, είναι παρόμοιο με gears of war αλλά όχι τόσο καλό ,να τα λέμε αυτά τα πράγματα στα ισα , εντάξει πάντως καλούτσικο παιχνίδι είναι έχει φάση !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 23 Ιαν 2014, 18:37

Τελείωσα το bioshock 2,τρομερό παιχνίδι,ίσως δεν είναι σαν το ένα αλλά μου άρεσε εξίσου πολύ.Τώρα ξεκίνησα το Gothic 2,ξέρω το άφησα καιρό αλλά δεν θα μου την γλυτώσει. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 23 Ιαν 2014, 19:55

Εχω κατεβασει απειρα ζομπι games στο κινητο και παιζω κατα καιρους. Το Dead Trigger (μαζι με το χειριστηριο Steelseries) ειναι αξιολογο καθως και 1-2 ακομα. Στο PC συνεχιζω Planetside nonstop δραση. Παρατησα το Battlefield γιατι με κουρασαν καποια μικρο bugs που ειχε και δεν με κερδισε και ιδιαιτερα το ιδιο το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

pay day

Δημοσίευσηαπό stavros chios » 23 Ιαν 2014, 20:05

pay day !!! κολημα
Άβαταρ μέλους
stavros chios

Δημοσιευσεις : 25

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση