καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα. εχω αυτο το λαπτοπ. samsung np350e5c-s03gr. Επεξεργαστής: Intel Core i5-3210M (2.50 GHz), με 3 MB L3 cache.
Οθόνη: Anti-reflective 15,6" HD LED TFT, σε ανάλυση 1366 x 768 pixel.
Μνήμη: 4096 MB (1 x 4096 MB) DDR3 στα 1600MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 8 GB.
Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD 7670M με 1 GB αυτόνομης μνήμης.
Microsoft Windows 8, 64 bit, Ελληνικά.
κ ενας φιλος μου εχει ενα toshiba με τα ιδια χαρακτιρηστικα αλλα η καρτα γραφικων εχει 2 gb μνημη. παιζουμε το ιδιο game στις ιδιες ρυθμησεις το δικο μου παιζει απο 20 εως 45 με 50 fps κ του φιλου μου απο 55 εως 130. απ΄οτι ειδα ειναι ιδιες καρτες μονο η μνημη αλλαζει. κανει τοσο μεγαλη διαφορα η μνημη της που ειναι στα 2 gb? κ μια δευτερη ερωτηση. αν βαλω εναν ssd κ αλλαξω μνημη απο 4 σε 8 η 16 θα δω καμια διαφορα? σας μιλαω μονο για ενα game το world of tanks για κανενα αλλο. ολα τα αλλα βολευομε προς το παρον στο ps3.
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 22:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
1-2 αποριες κ εγω.
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Nαι και ομως το 1gb διαφορα στην καρτα γραφικων κανει την διαφορα.Ο ssd δεν θα βοηθησει στο gaming παρα μονο προγραμματα κτλ να ανοιγουν ποιο γρηγορα,οποτε θα εχεις εναν ποιο γρηγορο υπολογιστη οσο αφορα τις εργασιες των προγραμματων.Επισεις η μνημη ram αφου λες οτι παιζεις μονο world of tanks λογικα ειναι αρκετα.Μπορεις βεβαια να πας σε 8gb για να εισαι ποιο ανετα
-
ssns - Δημοσιευσεις : 206
δηλαδη αν βαλω πιο μεγαλη μνημη δεν θα αλλαξουν κ πολλα στα fps? καπου διαβασα δεν θυμαμαι που πως αν ανεβασεις την μνημη απο 4 σε 8 η παραπανω τοτε αυτοματα γινετε 2 gb κ η μνημη της καρτας γραφικων. συγνωμη μπορει να λεω βλακιες αλλα ετσι εχω μια εντυπωση οτι ειχα διαβασει.
- dhmhtrhs katsoydas
- Δημοσιευσεις : 4
εχω τα 8.1 64 bit κ προσπαθω να εχει τα απαραιτητα προγραμματα τιποτα περιτο. αν κ οταν τον πηρα κ ειχε την εκδοση 8 πριν κανει αναβαθμηση σε 8.1 εχω μια εντυπωση οτι δουλευε πιο ομαλα το παιχνιδι. οχι με πιο πολλα fps αλλα πιο στρωτα. τωρα πεφτουν πολυ αποτομα τα fps apo 40-45 μπορει να φτασουν με την μια στα 15 με 20
- dhmhtrhs katsoydas
Πιστευω οτι οταν γινεται μια αναβαθμιση ναι μεν λυνουν καποια προβληματα αλλα ισως και να δημιουργει αλλα...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Θα σου απαντήσω με ένα ενδιαφέρον review.
http://www.hardocp.com/article/2011/02/ ... r_tVfRdWCk
ΟΧΙ η μνήμη δεν κάνει την τεράστια διαφορά που έχεις εσύ και ο φίλος σου.Το world of tanks είναι σε beta έκδοση ακόμα (0.82 είναι ακόμα) και ίσως αυτό είναι που κάνει την διαφορά.Εννοώ ότι μπορεί να υπάρχει θέμα στην σωστή εκμετάλλευση της κάρτας γραφικών σου από το παιχνίδι.Θα έκλεινα πάντως προς κάποιο θέμα με drivers.Θα σου πρότεινα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση του παιχνιδιού και των drivers της κάρτας γραφικών σου,επίσης δες ποιους drivers έχει ο φίλος σου,έκδοση εννοώ.Σε χαμηλές αναλύσεις πάντως η διαφορά στην μνήμη δεν παίζει κανένα ρόλο μιας και δεν χρησιμοποιείτε καθόλου πέρα του 1gb.Σε αναλύσεις πάνω από 1920χ1080 ναι εκεί θα έβλεπες διαφορά μιας και δεν έχει την δυνατότητα η κάρτα σου να χρησιμοποιήσει έξτρα μνήμη.Όσο αφορά την μνήμη που θέλεις να βάλεις στα παιχνίδια δεν πρόκειται να δεις διαφορά,παρά μόνο στην χρήση,εφαρμογές και λοιπά.SSD θα σου πρότεινα να βάλεις μιας και διαφορές σε σχέση με τους παραδοσιακούς δίσκους είναι τεράστιες άσε που τα laptop είναι ευαίσθητα και δεν θα κινδυνεύεις να χάσεις τα δεδομένα σου σε περίπτωση που σου πέσει κάτω το λαπτοπ.Βάλε ssd και άσε την μνήμη για αργότερα εκτός και δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα
Υ.Γ στείλε μου σε παρακαλώ ακριβώς τα μοντέλα laptop που έχετε.
http://www.hardocp.com/article/2011/02/ ... r_tVfRdWCk
ΟΧΙ η μνήμη δεν κάνει την τεράστια διαφορά που έχεις εσύ και ο φίλος σου.Το world of tanks είναι σε beta έκδοση ακόμα (0.82 είναι ακόμα) και ίσως αυτό είναι που κάνει την διαφορά.Εννοώ ότι μπορεί να υπάρχει θέμα στην σωστή εκμετάλλευση της κάρτας γραφικών σου από το παιχνίδι.Θα έκλεινα πάντως προς κάποιο θέμα με drivers.Θα σου πρότεινα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση του παιχνιδιού και των drivers της κάρτας γραφικών σου,επίσης δες ποιους drivers έχει ο φίλος σου,έκδοση εννοώ.Σε χαμηλές αναλύσεις πάντως η διαφορά στην μνήμη δεν παίζει κανένα ρόλο μιας και δεν χρησιμοποιείτε καθόλου πέρα του 1gb.Σε αναλύσεις πάνω από 1920χ1080 ναι εκεί θα έβλεπες διαφορά μιας και δεν έχει την δυνατότητα η κάρτα σου να χρησιμοποιήσει έξτρα μνήμη.Όσο αφορά την μνήμη που θέλεις να βάλεις στα παιχνίδια δεν πρόκειται να δεις διαφορά,παρά μόνο στην χρήση,εφαρμογές και λοιπά.SSD θα σου πρότεινα να βάλεις μιας και διαφορές σε σχέση με τους παραδοσιακούς δίσκους είναι τεράστιες άσε που τα laptop είναι ευαίσθητα και δεν θα κινδυνεύεις να χάσεις τα δεδομένα σου σε περίπτωση που σου πέσει κάτω το λαπτοπ.Βάλε ssd και άσε την μνήμη για αργότερα εκτός και δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα

Υ.Γ στείλε μου σε παρακαλώ ακριβώς τα μοντέλα laptop που έχετε.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
καταρχας σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας κ τις απαντησεις. το world of tanks απο οσο ξερω που μπορει κ να κανω κ λαθος δεν ειναι beta. υπαρχει εδω κ 2-3 χρονια κ καθε 2μηνο βγαζει update(με καινουργιες πιστες τανκς κ τα σχετικα.) αυτην την στιγμη ειναι στην εκδοση 8.10. μαλλον θα μιλας για το world of warplanes που ειναι το ιδιο αλλα με αεροπλανα. κ εχει αρχισει τωρα να μπορουν να το κατεβασουν ολοι. μπορει να εχουν προβλημα οι drivers γιατι οσο ψαχνω βλεπω κ αλλους να εχουν προβληματα. παραδειγμα οταν μου εκανε αναβαθμηση σε 8.1 το λαπτοπ μου εχει ενα προγραμμα που λεγετε samsung support center και κανει αναβαθμησεις σε ολους τους drivers. απο bios bluetooth k την καρτα γραφικων. κ μου ζητησε να κανω αναβαθμηση. το εβαλα να κανει αλλα δεν τους δεχετε. βρηκα κ εγω απο το site της amd κ τους εβαλα. αλλα καμια διαφορα. το παιχνιδι το παιζουμε κ οι δυο σε low settings ολα στο low. οταν τον πηρα κ το εβαλα πρωτη φορα κ ειναι κ η απορια μου η μεγαλη εβαλα το λαπτοπ στην τηλ κ το ρυθμησα ολα στο full στα 1920χ1080 κ επαιζε λιγο πιο χειροτερα απ'οτι τωρα
χιλια συγνωμη για το μεγαλο μου ποστ 

- dhmhtrhs katsoydas
dhmhtrhs katsoydas έγραψε:καταρχας σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας κ τις απαντησεις. το world of tanks απο οσο ξερω που μπορει κ να κανω κ λαθος δεν ειναι beta. υπαρχει εδω κ 2-3 χρονια κ καθε 2μηνο βγαζει update(με καινουργιες πιστες τανκς κ τα σχετικα.) αυτην την στιγμη ειναι στην εκδοση 8.10. μαλλον θα μιλας για το world of warplanes που ειναι το ιδιο αλλα με αεροπλανα. κ εχει αρχισει τωρα να μπορουν να το κατεβασουν ολοι. μπορει να εχουν προβλημα οι drivers γιατι οσο ψαχνω βλεπω κ αλλους να εχουν προβληματα. παραδειγμα οταν μου εκανε αναβαθμηση σε 8.1 το λαπτοπ μου εχει ενα προγραμμα που λεγετε samsung support center και κανει αναβαθμησεις σε ολους τους drivers. απο bios bluetooth k την καρτα γραφικων. κ μου ζητησε να κανω αναβαθμηση. το εβαλα να κανει αλλα δεν τους δεχετε. βρηκα κ εγω απο το site της amd κ τους εβαλα. αλλα καμια διαφορα. το παιχνιδι το παιζουμε κ οι δυο σε low settings ολα στο low. οταν τον πηρα κ το εβαλα πρωτη φορα κ ειναι κ η απορια μου η μεγαλη εβαλα το λαπτοπ στην τηλ κ το ρυθμησα ολα στο full στα 1920χ1080 κ επαιζε λιγο πιο χειροτερα απ'οτι τωραχιλια συγνωμη για το μεγαλο μου ποστ
Επειδή παίζω και εγώ γιαυτό στο λέω ότι είναι beta η έκδοση είναι 0.8.10 άρα είναι beta

Περίεργο αυτό με τους drivers πάντως.Σε εμένα με 4650m ανάλυση 1366x768 low κυρίως ρυθμίσεις πιάνει 40+ σε μάχες και 50+ στα υπόλοιπα.Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση τα πάντα από την αρχή αν δεν βαριέσαι αλλιώς ψάξε στο forum του παιχνιδιού μήπως βρεις καμιά λύση.Σίγουρα έχετε τις ίδιες ρυθμίσεις;Πες μου και τα μοντέλα των laptop που έχετε.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες