- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 00:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τέλος με το Bioshock 2.Στην αρχή με ψιλοξενέρωσε γιατί απείχε αρκετά από το αριστουργηματικό πρώτο μέρος.Οκ σίγουρα πολύ καλύτερα όπλα,plasmids και αναβαθμίσεις αλλά η ιστορία είναι το Α και το Ω σ'αυτή την σειρά και δεν σου έδινε το feeling του Bioshock 1.Κι όμως όσο προχωρούσες τόσο καλύτερο γινόταν με αποκορύφωση τα τελευταία στάδια του παιχνιδιού που εκτοξεύτηκε!Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το DLC Minerva's Den(με ανάγκασαν να πω καλό λόγο για DLC!)με άλλη μια μια εκπληκτική-θλιβερή ιστορία στον κόσμο της Rapture...ότι και να πω γι'αυτό το franchise είναι λίγο.Απλά και χωρίς πολλά πολλά ΘΕΙΚΟ.Σε απορροφά σαν σφουγγάρι στον κόσμο του...ανυπομονώ να παίξω το Bioshock infinite αν και με χαλάει λίγο που δεν διαδραματίζεται στην εκπληκτικά ζοφερή Rapture.Αρχή με Resistance 2 και προσγείωση στην πραγματικότητα. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Και εκει που νομιζα οτι μετα απο 60 ωρες τελειωσα το Dragon's Dogma: Dark Arisen μετα την ζορικη μαχη με τον "τελευταιο" κακο...το παιχνιδι συνεχιζει ακαθεκτο και αρκετα πιο δυσκολο!
Στο "βιτακι" τωρα συνεχιζω το Uncharted: Golden Abyss να φευγει επιτελους και να κατεβασω το Soul Sacrifice.
Στο "βιτακι" τωρα συνεχιζω το Uncharted: Golden Abyss να φευγει επιτελους και να κατεβασω το Soul Sacrifice.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Συντόμως θα αρχίσω να παίζω το Left 4 Dead 2. Τζαμπέ, επειδή έχουν κέφια στο steam, μόνο για μια μέρα, το δίνουν δωρεάν. Τρέξτε να προλάβετε, έχουν πέσει οι servers.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Και εγώ σήμερα θα ξεκινήσω να παίζω το Left 4 Dead 2, panosdark1. Δε γνωρίζω τίποτα για αυτό το παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι δε θα είναι δύσκολο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Συνεχίζω το Ni No Kuni το οποίο πραγματικά φέρει όλα όσα πρέπει να υπάρχουν σε ένα μαγικό παράλληλο σύμπαν και αυτό περιλαμβάνει ένα καταπληκτικό χάρτη κόσμου, πολλές μεταμορφώσεις για τα Familiars σου και το καλύτερο Pet για έναν επίδοξο μάγο, ένα δράκο! Οι πτήσεις πάνω από της περιοχές έχουν γίνει απόλαυση. Απορώ που σε παιχνίδια σαν το Dragon Quest και το Dragon Age δεν περιλαμβάνεται κάτι τέτοιο, πάντα το θεωρούσα μεγάλη απώλεια. Είμαι στις 50 ώρες, πλέον έχω φτιάξει μια οργανωμένη ομάδα με πλάσματα και ο αγώνας συνεχίζεται!

Στο παράλληλο παίζω και λίγο GTA Online με τον κολλητό μου, απλά κόλλημα!

Στο παράλληλο παίζω και λίγο GTA Online με τον κολλητό μου, απλά κόλλημα!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
call of duty στο ds καλο για την εποχή του αλλα μπορουσαν λιγο παραπάνω να δουλέψουν τα γραφηκά δεν επιτρεπετε παιχνιδι του 2008 να εχει γραφηκα Ps1 Ελέος!! αλλα τουλάχιστον εχει ευχάριστο gameplay...
Παράλληλα το Lost planet 3 στο χβοχ 360 καμία μα καμία σχέση με το παρελθόν, οσοι λατρεψαν τα γιγαντια τέρατα και της έντονες μάχιες με τα mech ας το ξεχάσουν ...Οχι οτι ειναι κακό αλλα δεν ειναι lost planet απλα ενα καλο action με λιγο μια ιδέα απο light horror για Σκ
Απλά κρίμα...Δεν θα ξεχασω οταν ειχα παει στην πρεμιέρα του χβοχ360 το 2006 και ειχα παθει ενα δεος παιζοντας το demo του lost planet....
Παράλληλα το Lost planet 3 στο χβοχ 360 καμία μα καμία σχέση με το παρελθόν, οσοι λατρεψαν τα γιγαντια τέρατα και της έντονες μάχιες με τα mech ας το ξεχάσουν ...Οχι οτι ειναι κακό αλλα δεν ειναι lost planet απλα ενα καλο action με λιγο μια ιδέα απο light horror για Σκ
Απλά κρίμα...Δεν θα ξεχασω οταν ειχα παει στην πρεμιέρα του χβοχ360 το 2006 και ειχα παθει ενα δεος παιζοντας το demo του lost planet....

http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Τελείωσα το Eternal Sonata πρίν 2ημέρες και προσπαθώ να τελειώσω το Call of Juarez (BiB) για να ξεκινήσω το Condemned 2!!Με τις χαμηλές - πλέον- τιμές των παιχνιδιών εχω μαζέψει αρκετά στο χβοχ και δεν ξερω τι να πρωτοπαίξω..

-
Demons ElGreco - Δημοσιευσεις : 19
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες