- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 22:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Είδα το Riddick (2013). Ωραία ταινία, με ενδιαφέρουσα πλοκή και αρκετή δράση. Δε με χάλασε καθόλου. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Είδα το Riddick (2013). Ωραία ταινία, με ενδιαφέρουσα πλοκή και αρκετή δράση. Δε με χάλασε καθόλου.
Την ειδα και εγω χτες,ηταν αρκετα καλη,οχι όσο το pitch black αλλα μου αρεσε που προσπαθησε να δωσει το ιδιο feeling.

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Roronoa έγραψε:TheLuckyShamrock έγραψε:Είδα το Riddick (2013). Ωραία ταινία, με ενδιαφέρουσα πλοκή και αρκετή δράση. Δε με χάλασε καθόλου.
Την ειδα και εγω χτες,ηταν αρκετα καλη,οχι όσο το pitch black αλλα μου αρεσε που προσπαθησε να δωσει το ιδιο feeling.
Ε καλά, το Pitch Black ήταν τρομερό! Η δεύτερη ταινία όμως ήταν κάπως χάλια. Το Pitch Black δεν το φτάνει καμία από τις 2 επόμενες ταινίες.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Trance.Εκπληκτικό σενάριο με ανατροπές μόνο που στο τέλος το ξεχείλωσαν λίγο.Το τρίο των πρωταγωνιστών πολύ καλό με τον James McAvoy να αποδεικνύει κάθε φορά πόσο καλός ηθοποιός είναι.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες