Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 16 Δεκ 2013, 19:18

Αν και ειμαι σαβουρομαζομάχος σε videogames ξεχώρισα μερικα που εντάξει ,μπηκαν στο πάνθεον

Thor: The videogame Πραγματικά σε εκνευριζει απο ένα σημείο και μετα...
Αsura ..Απατη anime
N3 nights κολαση....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 16 Δεκ 2013, 20:20

Αν και ανηκει στην αγαπημενη μου σειρα το Tomb Raider Angel of darkness ηταν μεγαλη απογοητευση ειδικα αυτος ο δυστροπος χειρισμος που ειχε.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Δεκ 2013, 14:29

Δε μου άρεσε καθόλου το The Stanley Parable. Όχι ότι θα το έβαζα και στα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει, αλλά μόνο αυτό θυμάμαι προς το παρόν. :-P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό warmup » 12 Ιαν 2014, 23:11

tsiou έγραψε:Resident Evil 5. Μόλις άρχισε έβαλα τα γέλια.... μετά από λίγο γύρισα το κεφάλι μου, είδα το κουτί του Resident Evil 1 (PSX) στη βιβλιοθήκη μου και παραλίγο να με πιάσουν τα κλάματα! :lol:

Ακριβώς έτσι όπως τα λες! Και για μένα ήταν σοκ πραγματικά! Δεν είχα δει και πολλά reviews πριν το πάρω και λέω οκ RE είναι μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο τα παλιά οκ, αλλά σαν φαν του παιχνιδιού θα θες να το δεις σίγουρα! Σκέτη απογοήτευση μόνο αυτή η λέξη μου έρχεται στο μυαλό! Ακόμα και τα Outbreaks ήταν πολύ μα πολύ καλύτερα που ήταν κάτι διαφορετικό για την σειρά!
Δεν μιλάω καθόλου για τα επόμενα: 6, operation racoon city κλπ...έχει ξεφύγει το πράγμα κανονικά!
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιαν 2014, 13:55

οχι για γέλια,αλλα οχι κι αυτό που περιμέναμε
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό malkataz » 20 Ιαν 2014, 14:04

TheLuckyShamrock έγραψε:Δε μου άρεσε καθόλου το The Stanley Parable. Όχι ότι θα το έβαζα και στα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει, αλλά μόνο αυτό θυμάμαι προς το παρόν. :-P

Δεν θα το χαρακτήριζα παιχνίδι με την κλασσική έννοια... Πιο πολύ ως μία προσπάθεια απαγκίστρωσης από τα κλασσικά παιχνίδια όπου οι επιλογές των παιχτών δεν διαφοροποιούν πολύ έως καθόλου την "πλοκή". Μέσα σε μία ωρίτσα (και πολύ μου πήρε) είδα όλα τα πιθανα σενάρια. Νομίζω πιο πολύ εκεί πρέπει να προσηλωθούμε...
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 20 Ιαν 2014, 14:19

damnation kai eat lead gia ps3....
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 20 Ιαν 2014, 14:38

Dino Crisis 3. Τι μεγαλη απογοητευση!!! :(
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 20 Ιαν 2014, 16:53

malkataz έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Δε μου άρεσε καθόλου το The Stanley Parable. Όχι ότι θα το έβαζα και στα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει, αλλά μόνο αυτό θυμάμαι προς το παρόν. :-P

Δεν θα το χαρακτήριζα παιχνίδι με την κλασσική έννοια... Πιο πολύ ως μία προσπάθεια απαγκίστρωσης από τα κλασσικά παιχνίδια όπου οι επιλογές των παιχτών δεν διαφοροποιούν πολύ έως καθόλου την "πλοκή". Μέσα σε μία ωρίτσα (και πολύ μου πήρε) είδα όλα τα πιθανα σενάρια. Νομίζω πιο πολύ εκεί πρέπει να προσηλωθούμε...

Μου φάνηκε όμως πολύ βαρετό και ότι δε χρειαζόταν να υπάρχει. :?
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό malkataz » 20 Ιαν 2014, 19:09

TheLuckyShamrock έγραψε:
malkataz έγραψε:

Μου φάνηκε όμως πολύ βαρετό και ότι δε χρειαζόταν να υπάρχει. :?

Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες (δεν το κρίνω). Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω απλά για να καταλάβω κάτι. Έχεις πάιξει ποτέ παιχνίδια του David Cage?
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB