PlayStation Plus+

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 19 Νοέμ 2013, 10:35

Γιάννη και εγώ φίλε μια από τα ίδια Xbox live Gold τέρμα. Θυμάσε είμασταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που είχαμε live Και λιώναμε τα Halo 2 και PGR2! Ιδίως στην πόλη μου είμουν ο πρώτος που έβαλε ADSL η πρώτη αίτηση στον ΟΤΕ για 384!Αλλά 10 χρόνια μετά τα πράγματα αλλάζουν . Η MS όντως έδωσε πρωτοποριακά πράγματα στον τομέα του online gaming και ήταν μπροστά για την εποχή της αλλά παρέμεινε στάσιμη και επαναπαύτηκε στις δάφνες της.

Αντιθέτως η Sony γνώριζε ότι η Online υπηρεσίες της μιας και υποδιέστερες τις παρείχε δωρεάν και σιγά σιγά τις βελτίωνε .Με την έλευση του PS plus και δεδομένη την οικονομική κρίση με τίτλους διαμάντια(δωρεάν ) κατάφερε να εκτοξεύσει τους συνδρομητές του PS network μιας και με 50 ευρώ έχεις μια συλλογή με άριστους σχεδόν τίτλους .Έχτιζε σιγά σιγά και με την έλευση του PS4 περνάει στο συνδρομητικό μοντέλο όπως ακριβώς και η MS συνεχίζωντας παράλληλα το PS plus Και στη νέα της κονσόλα .

Το γεγονός ότι ξεκίνησε να χρεώνει συνδρομή για το Free μέχρι τώρα Online πέρασε απλά απαρατήρητο χάρη στην έξυπνη πολιτική της και τη στρατηγική της με το PS plus τα τελευταία 2 χρόνια . Για μένα απλά μπράβο στη Sony . Ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να μας κάνει .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό game over » 27 Νοέμ 2013, 17:56

Κόψανε τα mini psn games η μου φαίνετε ……
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 27 Νοέμ 2013, 19:54

Προσωπικά σταμάτησα εδω και πολυ καιρό να τα κατεβάζω
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Τα περιεχόμενο του PS Plus για τον Ιανουάριο

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 17 Δεκ 2013, 21:04

Τα PS Plus+ μέλη της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν ελκυστικούς τίτλους αυτόν το μήνα ιδιαίτερα όταν όλοι οι τίτλοι είναι άξιοι λόγου, έτσι έχουμε το Don’t Starve για το PS4, τα DmC - Borderlands 2 για το PS3 και τα Soul Sacrifice - Blazblue Continuum Shift Extend για το PS Vita. Μπορείτε να δείτε τη πλήρη λίστα με τις αλλαγές και τις ημερομηνίες παρακάτω:

Παιχνίδια που θα αφαιρεθούν από την Instant Game Collection:
24 Δεκεμβρίου: GRID 2
24 Δεκεμβρίου: Dragons Dogma Dark Arisen
24 Δεκεμβρίου: Sonic and All-Stars Racing Transformed
8 Ιανουαρίου: Contrast

PlayStation Plus περιεχόμενο Ιανουαρίου:
24 Δεκεμβρίου: DmC
24 Δεκεμβρίου: Borderlands 2
24 Δεκεμβρίου: Soul Sacrifice
24 Δεκεμβρίου: Blazblue Continuum Shift Extend
8 Ιανουαρίου: Don’t Starve

Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο PS Forum GR
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

κρος πλατφορμ

Δημοσίευσηαπό ppapas896 » 17 Δεκ 2013, 22:23

παιδια ειμαι νεος στο πλας και ηθελα να ρωτησω τι παιζει με το κρος-πλατφορμ που διαβασα..σε λιγες μερες θα εχω το πσ4,αυτο σημαινει οτι θα μπορω να κατεβασω και τσαμπα γκειμς του πσ3 μεσω του πλας;;
ppapas896

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Sensei » 17 Δεκ 2013, 22:37

Άμα κατεβάσεις ένα game από το PS Plus(π.χ free) και μετά λήξει η "συνδρομή" σου,τo game θα συνεχίσεις να το έχεις κανονικά ?
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό game over » 17 Δεκ 2013, 22:47

Sensei έγραψε:Άμα κατεβάσεις ένα game από το PS Plus(π.χ free) και μετά λήξει η "συνδρομή" σου,τo game θα συνεχίσεις να το έχεις κανονικά ?

Θα τα έχεις για πάντα, απλά δεν θα μπορείς να τα παίξεις, ΜΟΝΟ αν ξαναβάλεις συνδρομή παίζουν τα games του psn plus...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσίευσηαπό Sensei » 18 Δεκ 2013, 23:04

Αι καλά..Μακρυά από μας τότε..
Σ'ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό polakis » 19 Δεκ 2013, 15:14

game over έγραψε:
Sensei έγραψε:Άμα κατεβάσεις ένα game από το PS Plus(π.χ free) και μετά λήξει η "συνδρομή" σου,τo game θα συνεχίσεις να το έχεις κανονικά ?

Θα τα έχεις για πάντα, απλά δεν θα μπορείς να τα παίξεις, ΜΟΝΟ αν ξαναβάλεις συνδρομή παίζουν τα games του psn plus...

Πλακα κανεις! Τι απαραδεκτο ειναι αυτο; Κατεβαζω τα παιχνιδια για συνδρομη που εχω πληρωσει και δεν με αφηνει να τα παιξω offline ή χωρις plus; Τι γελοιο ειναι αυτο; Κι εγω καινουριος ειμαι με ps4 και δοκιμαστικο plus 14 ημερες. Πολυ κριμα αυτο που κανουν παντως. Ερχομαι απο 10 χρονια xboxlive gold και δεν το ηξερα. Ειχα xboxlive απο το xbox το πρωτο απο την πρωτη μερα του live με 384 συνδεση vivodi θυμαμαι και επαιζα το πρωτο splinter cell online, pgr κλπ! Α ρε αναμνησεις! Αλλαζουν οι εποχες ομως. Τωρα πλεον ειμαι στο ps4 και το psn...Xbox Live τελος!!!
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό game over » 19 Δεκ 2013, 15:51

polakis έγραψε:
game over έγραψε:

Πλακα κανεις! Τι απαραδεκτο ειναι αυτο; Κατεβαζω τα παιχνιδια για συνδρομη που εχω πληρωσει και δεν με αφηνει να τα παιξω offline ή χωρις plus; Τι γελοιο ειναι αυτο; Κι εγω καινουριος ειμαι με ps4 και δοκιμαστικο plus 14 ημερες. Πολυ κριμα αυτο που κανουν παντως. Ερχομαι απο 10 χρονια xboxlive gold και δεν το ηξερα. Ειχα xboxlive απο το xbox το πρωτο απο την πρωτη μερα του live με 384 συνδεση vivodi θυμαμαι και επαιζα το πρωτο splinter cell online, pgr κλπ! Α ρε αναμνησεις! Αλλαζουν οι εποχες ομως. Τωρα πλεον ειμαι στο ps4 και το psn...Xbox Live τελος!!!

Οχ όχι , offline μπορείς να παίζεις οταν έχεις συνδρομητή, αν έχεις 3 μήνες plus ΠΧ. μπορείς να παίξεις και τους 3 offline χωρίς πρόβλημα.όταν όμως λήξει η συνδρομή no game μέχρι να ξαναγίνεις συνδρομητής.
Τελευταία επεξεργασία από game over και 19 Δεκ 2013, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB