- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 09:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !
gkarako έγραψε:Assasins creed, βαρεθηκα να κανω συνεχεια τα ιδια. Δεν εχω ξανασυναντηση κατι αντιστοιχο, σιγουρα ολο και κατι θα υπαρχει αλλα δεν ξερω καποιο αλλο high profile τιτλο που να κανεις τα ιδια και τα ιδια σε ΟΛΗ την διαρκεια.
Αν εννοεις το πρωτο AC συμφωνω απολυτα μαζι σου, και εγω το ειχα παρατησει γιατι ειχε και αρκετα bugs, αλλα νομιζω απο λιγο που εχω παιξει τα υπολοιπα δεν ειναι τοσο βαρετα και επαναλαμβανομενα.
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
το Diablo!
Πραγματικά βαρετό κ γελοίο με όλους αυτους τους δαίμονες λες κ είμαστε 5 χρονων κ πρεπει να φοβομαστε τους διαλους -> FEAR LEADS TO THE DARK SIDE

πραγματικά όλη αυτή η διαολο-εμμονή και η διαολοφοβία που προσπαθούν να προωθήσουν έχει καταντήσει αηδία !!!!
Επίσης σιχαινομαι αμερικανικα έθιμα όπως το χαλουιγουιν γιατι απλά δεν ειμαι αμερικανάκι
Πραγματικά βαρετό κ γελοίο με όλους αυτους τους δαίμονες λες κ είμαστε 5 χρονων κ πρεπει να φοβομαστε τους διαλους -> FEAR LEADS TO THE DARK SIDE
πραγματικά όλη αυτή η διαολο-εμμονή και η διαολοφοβία που προσπαθούν να προωθήσουν έχει καταντήσει αηδία !!!!
Επίσης σιχαινομαι αμερικανικα έθιμα όπως το χαλουιγουιν γιατι απλά δεν ειμαι αμερικανάκι
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
jmaster18 έγραψε:gkarako έγραψε:Assasins creed, βαρεθηκα να κανω συνεχεια τα ιδια. Δεν εχω ξανασυναντηση κατι αντιστοιχο, σιγουρα ολο και κατι θα υπαρχει αλλα δεν ξερω καποιο αλλο high profile τιτλο που να κανεις τα ιδια και τα ιδια σε ΟΛΗ την διαρκεια.
Αν εννοεις το πρωτο AC συμφωνω απολυτα μαζι σου, και εγω το ειχα παρατησει γιατι ειχε και αρκετα bugs, αλλα νομιζω απο λιγο που εχω παιξει τα υπολοιπα δεν ειναι τοσο βαρετα και επαναλαμβανομενα.
Ναι για το πρωτο μιλαω, το ξερω οτι τα επομενα εστρωσαν αλλα ηταν φοβερο αυτο που καναν με το πρωτο φτιαξαν ενα εντυπωσιακο και ομορφο παιχνιδι με αξιολογη ιστορια και ξεχασαν να ασχοληθουν με το gameplay μονο το freerunning ειχε να δειξει. Το χα πληρωσει και 50 ευρω και τα λυπηθηκα..
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
Είναι αρκετά τα παιχνίδια τα οποία δεν έχω τερματίσει, παρά το ότι τα έχω αγοράσει,γιατί κάποια στιγμή σταματάνε να μου κάνουνε κλικ, αλλά για κακά παιχνίδια δυσκολεύομαι να πω καθώς με τα χρόνια μαθαίνεις να τα καταλαβαίνεις πριν τα ξεκινήσεις και τα αποφεύγεις.
Τα 4 που μου έρχονται στο μυαλό αυτήν τη στιγμή είναι:
1) Liberation Maiden (3DS eShop)
2) Heavy Rain (PS3) (αν και δεν είναι καν παιχνίδι, για εμένα)
3) Dead Rising: Chop Till You Drop (Wii)
4) Resident Evil Operation Raccoon City (PS3)
Ευτυχώς, δεν έχω πληρώσει αγορά σε αυτά, εκτός από το Liberation Maiden και το Dead Rising.
Υποψήφια για τη λίστα:
Resident Evil 6 (PS3), Dead Rising 2 (PS3).
Τα 4 που μου έρχονται στο μυαλό αυτήν τη στιγμή είναι:
1) Liberation Maiden (3DS eShop)
2) Heavy Rain (PS3) (αν και δεν είναι καν παιχνίδι, για εμένα)
3) Dead Rising: Chop Till You Drop (Wii)
4) Resident Evil Operation Raccoon City (PS3)
Ευτυχώς, δεν έχω πληρώσει αγορά σε αυτά, εκτός από το Liberation Maiden και το Dead Rising.
Υποψήφια για τη λίστα:
Resident Evil 6 (PS3), Dead Rising 2 (PS3).
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Αρκετα αλλα τα 10 χειροτερα παιχνίδια που μου ερχονται στο μυαλο τωρα και είναι τα:
Πρωτο πρωτο σε αυτή την λιστα το Earth Defense Force.
GT5 το δευτερο παιχνιδι που εχω παιξει λιγοτερο από όλα οσα εχω....
Τα υπολοιπα που συμπληρωνουν το δικο μου ΤΟΡ10 είναι:
Golden Axe Beast Rider
Leisure Suit Larry Magna Cum Laude
NFS The RUN
Resi 5
Homefront
Turning Point Fall of Liberty
Terminator Salvation
Onechanbara Bikini Samurai Squad
Πρωτο πρωτο σε αυτή την λιστα το Earth Defense Force.
GT5 το δευτερο παιχνιδι που εχω παιξει λιγοτερο από όλα οσα εχω....
Τα υπολοιπα που συμπληρωνουν το δικο μου ΤΟΡ10 είναι:
Golden Axe Beast Rider
Leisure Suit Larry Magna Cum Laude
NFS The RUN
Resi 5
Homefront
Turning Point Fall of Liberty
Terminator Salvation
Onechanbara Bikini Samurai Squad

-
spinemm - Δημοσιευσεις : 84
tsiou έγραψε:Resident Evil 5. Μόλις άρχισε έβαλα τα γέλια.... μετά από λίγο γύρισα το κεφάλι μου, είδα το κουτί του Resident Evil 1 (PSX) στη βιβλιοθήκη μου και παραλίγο να με πιάσουν τα κλάματα!
Μια από τα ίδια...Κι εγώ το ίδιο έκανα, με το 6 όμως...Γύρισα και είδα το κουτί του REbirth στο GameCube και κύλισε ένα δάκρυ για την κατάντια της σειράς!
spinemm έγραψε:Αρκετα αλλα τα 10 χειροτερα παιχνίδια που μου ερχονται στο μυαλο τωρα και είναι τα:
[...]
NFS The RUN
[...]
Ωχ, αυτήν την μέγιστη πατάτα πώς την ξέχασα? Ελεεινό από όλες σχεδόν τις απόψεις! Ευτυχώς και πάλι, δεν το πλήρωσα για αγορά! Από τα λίγα παιχνίδια που σε κάνουν να μετανιώνεις ακόμα και την ενοικίαση!!!
Πάγος13 έγραψε:Τελευταία χειρότερα game που έπαιξα :
[...]
metal of honor warfighter
[...]
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες???

Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες