News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 14 Δεκ 2013, 10:30

Fulcizombie έγραψε:
PostMort3m έγραψε:Εχει παρει κανεις το BF4 να μας πει εντυπωσεις?

Πολυ ωραίο.το τελείωσα , σε xbox1, και η έκδοση για ps4 εχει ακομα καλύτερα γραφικα (καλυτερη ανάλυση) . Τα 60fps κανουν την διάφορα και το παιχνίδι ειναι πανέμορφο , σε αντίθεση με το νεο COD.

Το multiplayer τι λεει? Γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι και τοσο καλο..
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 14 Δεκ 2013, 13:15

Παιδες εχει κανενας το nba 2k14 σε ps4?Μαλλον εχουνε βγαλει τα game day gear στο mycareer και ετσι δε μπορεις να βαλεις αξεσουαρ στον παιχτη σου.Αν καποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 14 Δεκ 2013, 13:44

PostMort3m έγραψε:
Fulcizombie έγραψε:
PostMort3m έγραψε:Εχει παρει κανεις το BF4 να μας πει εντυπωσεις?

Πολυ ωραίο.το τελείωσα , σε xbox1, και η έκδοση για ps4 εχει ακομα καλύτερα γραφικα (καλυτερη ανάλυση) . Τα 60fps κανουν την διάφορα και το παιχνίδι ειναι πανέμορφο , σε αντίθεση με το νεο COD.

Το multiplayer τι λεει? Γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι και τοσο καλο..
Ποιος τα λέει αυτά; :D
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Fulcizombie » 14 Δεκ 2013, 21:15

Το killzone αδικημένο απο τις κριτικές. Πολυ ατμοσφαιρικό , με ποικιλία στα επίπεδα και προσπάθεια φρεσκαρισματος του gameplay .Το assasins creed 4 δεν εχει τεράστια διάφορα με τις εκδόσεις ps3/xbox360 εκτός απο την ανάλυση και το frame rate .
Fulcizombie

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό polakis » 14 Δεκ 2013, 22:05

Fulcizombie έγραψε:Το killzone αδικημένο απο τις κριτικές. Πολυ ατμοσφαιρικό , με ποικιλία στα επίπεδα και προσπάθεια φρεσκαρισματος του gameplay .Το assasins creed 4 δεν εχει τεράστια διάφορα με τις εκδόσεις ps3/xbox360 εκτός απο την ανάλυση και το frame rate .

Συμφωνω απολυτα...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 15 Δεκ 2013, 05:18

Εντάξει ότι θα έτρωγε θάψιμο θα έτρωγε είναι το μόνο σίγουρο.. Τουλάχιστον είναι ο απόλυτος τίτλος για να έχεις ως early adopter.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 15 Δεκ 2013, 11:33

Γούστα είναι αυτά,στον άλλον μπορεί να αρέσει και ο άλλος να το βρίσκει χάλια.Πάντως όσα reveviews διάβασα είχαν πάνω κάτω τα ίδια αρνητικά.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό polakis » 15 Δεκ 2013, 12:12

Εγω μονο fifa14, nba2k14 θα παιξω φετος για το ps4. Tα αλλα τα θεωρω μετρια
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Altair » 15 Δεκ 2013, 14:26

Μου ήρθε κι εμένα το σύνδεσα χτες όμως γιατί δεν είχα χρόνο την Παρασκευή.Τελείωσα ήδη το Resogun.Προς όσους έχουν την κονσόλα πείτε μου ρε παιδιά.Υπάρχει καμιά λύση για να μην κάνει 150 ώρες να κατεβάσει κάτι;Το Contrast είναι 2.5GB,έχει κατεβάσει ήδη 1.5 και για το 1 που έμεινε γράφει ότι μένουν 5 ώρες.Το AC4 γράφει 23 ώρες για την upgrade edition (από ΠΣ3 σε ΠΣ4 δηλαδή),κι έχει κατεβάσει μόνο 1gb από τα 4.5.Δηλαδή έλεος.Κατεβάζει απίστευτα αργά.Είχα κι άλλα downloads παράλληλα και τα έσβησα μήπως και αλλάξει ταχύτητα.Τίποτα.Είτε κατεβάζεις 5 πράγματα ταυτόχρονα,είτε μόνο ένα,η ταχύτητα παραμένει η ίδια.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 15 Δεκ 2013, 15:33

Με την καινούργια γενιά αποφάσισα να κάνω και καινούργιο PSN. Όποιος θέλει ας πετάξει ένα friend request.

PSN: N7Mayman

:D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB