- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 07:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Ουαου, η Sony ήδη έστειλε στο seven " αντικαταστάτρια" κονσόλα και πάω να την πάρω !!, Για να δούμε....
- Fulcizombie
- Δημοσιευσεις : 18
εμενα στο Update 1.52 εμεινε στο μαυρο η κονσολα,,περιμενα κανα 10λεπτο τιποτα,τελικα την εβγαλα απο τη πριζα ολα οκ μετα,,,η μονο λαμακια ειναι οτι οταν βαζω το 2ο χειριστηριο το βλεπει κανονικα,αλλαζει και χρωμα γινετε κοκκινο,ωστοσο οταν το αποσυνδεω απο το καλωδιο αποσυνδεετε αμεσως σαν να μην εχει μπαταρια,τεσπα θα το αφησω να φορτισει στον υπολογιστη και βλεπουμε
Nba 2k14: Καλυτερο αποτι στον υπολογιστη,πολυ καλη κινηση
Φιφα 14,καλυτερη κινηση,μικροβελτιωσεις στα γραφικα σε σχεση με τον υπολογιστη,,
Nba 2k14: Καλυτερο αποτι στον υπολογιστη,πολυ καλη κινηση
Φιφα 14,καλυτερη κινηση,μικροβελτιωσεις στα γραφικα σε σχεση με τον υπολογιστη,,
- nikkolas
- Δημοσιευσεις : 7
Ενταξυ η δεύτερη κονσόλα
ο θόρυβος που κάνει το ps4 όταν κλείνει η ξεκινάει ειναι...τρομακτικος , αυτο το κλακ.....
Κατα το αλλα μια χαρα πήρε το προφίλ μου στο αμερικανικό psn και ...ξεκινάμε !!!,

Κατα το αλλα μια χαρα πήρε το προφίλ μου στο αμερικανικό psn και ...ξεκινάμε !!!,
- Fulcizombie
- Δημοσιευσεις : 18
Fulcizombie έγραψε:Ενταξυ η δεύτερη κονσόλα![]()
ο θόρυβος που κάνει το ps4 όταν κλείνει η ξεκινάει ειναι...τρομακτικος , αυτο το κλακ.....
![]()
Είναι πάντως εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα αντικατέστησαν την προβληματική
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Φτου φτου να μην τη ματιάξουμε.Fulcizombie έγραψε:Ενταξυ η δεύτερη κονσόλα![]()
![]()

Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Fulcizombie έγραψε:Ενταξυ η δεύτερη κονσόλα![]()
![]()
Νομίζω αυτό το κλακ το έχουν όλες. Δεν το είχαμε στο PS3 όμως. Το πιο παράξενο πράγμα για εμένα ήταν ο ήχος που κάνει τα πρώτα 30 δεύτερα όταν διαβάσει το παιχνίδι και κάνει load. Μετά δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.
-
kakoskm - Δημοσιευσεις : 16
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες