- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 18:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ας γνωριστούμε... καλύτερα!
Ειμαι ο Νικος, ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανικος και μ αρεσει η μπαλα και η τεχνολογια...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Να μαι και εγώ.Σήμερα που χάζευε στο σάιτ,πέτυχα το συγκεκριμένο post στο forum.
Είμαι ο Σήφης,από πέρσυ φίλος του σάιτ(απλά έτυχα να κάνω λογαριασμό πρόσφατα...) και κατάγομαι από τη Ρεθυμνάρα τση Κρήτης.Είμαι εκγενήσεως Πανάθας και Sonyάκιας,λόγω του πατέρα μου.
Περιμένω του χρόνου να μπω στο Πολεμικό Ναυτικό των Χανίων και μεγάλωσα και εγώ με mario και pokemon,όπως όλα τα παιδιά του '90.
Είμαι ο Σήφης,από πέρσυ φίλος του σάιτ(απλά έτυχα να κάνω λογαριασμό πρόσφατα...) και κατάγομαι από τη Ρεθυμνάρα τση Κρήτης.Είμαι εκγενήσεως Πανάθας και Sonyάκιας,λόγω του πατέρα μου.

Περιμένω του χρόνου να μπω στο Πολεμικό Ναυτικό των Χανίων και μεγάλωσα και εγώ με mario και pokemon,όπως όλα τα παιδιά του '90.
-
Sifs - Δημοσιευσεις : 7
Mε λένε Χρήστο είμαι 28 ζω στην Ιταλία και δουλεύω για να τελειώσω το μάστερ μου.Με το καλό του χρόνου επιστρέφω , πείτε με τρελό 

-
Demons ElGreco - Δημοσιευσεις : 19
Demons ElGreco έγραψε:Mε λένε Χρήστο είμαι 28 ζω στην Ιταλία και δουλεύω για να τελειώσω το μάστερ μου.Με το καλό του χρόνου επιστρέφω , πείτε με τρελό
Είσαι τρελός!!!Εκεί έχεις τα πάντα,έχουν και καλό espresso,pasta,οπότε γιατί να γυρίσεις;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Demons ElGreco έγραψε:Mε λένε Χρήστο είμαι 28 ζω στην Ιταλία και δουλεύω για να τελειώσω το μάστερ μου.Με το καλό του χρόνου επιστρέφω , πείτε με τρελό
Είσαι τρελός!!!Εκεί έχεις τα πάντα,έχουν και καλό espresso,pasta,οπότε γιατί να γυρίσεις;
Θα κατέβω φίλε γιατί και εδω μην νομίζεις πως τα περνάνε και τέλεια οι ιταλοί..Άσε που την εχω επιθυμήσει την Ελλάδα και κυρίως το νησί μου την Κρήτη..Έχω γίνει μανιώδης πότης espresso (5-6) την ημέρα (πας στο μπαρ και μπαααμ μια και κάτω) και με κρατάνε ξύπνιο τα βράδια για διάβασμα και ενίοτε gaming.Αφού όποτε κατεβάινω Ελλάδα πίνω τον freddo σχεδόν μονορούφι απο συνήθεια..Είμαι και μακαρονάς τι να κάνουμε..Εκτός απο αυτά τα 2 τα υπόλοιπα δεν θα μου λείψουν, α ξέχασα..Η δουλειά θα μου λείψει το πιο πιθανόν αχαχ

-
Demons ElGreco - Δημοσιευσεις : 19
Γεια χαρά και από εμένα! Με λένε Βασίλη, είμαι 29 στα 30 από Αθήνα! Κάνω διάφορες δουλείες να τα βγάλω πέρα αλλά κυρίως δουλεύω ως ηχολήπτης σε live, mixing/mastering, και δουλεύω και ως web designer/graphic designer.
Από games πλέον μόνο χαλαρά πράγματα κυρίως adventure στο pc, μανατζεράκι και κανα ρετρό να γουστάρουμε!
Από games πλέον μόνο χαλαρά πράγματα κυρίως adventure στο pc, μανατζεράκι και κανα ρετρό να γουστάρουμε!
Τελευταία επεξεργασία από warmup και 15 Ιαν 2014, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
warmup - Δημοσιευσεις : 85
warmup έγραψε:Γεια χαρά και από εμένα! Με λένε Βασίλη, είμαι 29 στα 30 από Αθήνα! Κάνω διάφορες δουλείες να τα βγάλω πέρα αλλά κυρίως δουλεύω ως ηχολήπτης σε live, mixin/mastering, και δουλεύω και ως web designer/graphic designer.
Να τον έχουμε από κοντά τον τύπο χεχεχε

*καλώς μας ήρθες btw

-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες