- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 00:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τέλος με το επικό Bioshock...τι να πεις γι'αυτό το αριστούργημα;ήξερα πως είχε σαρώσει όλα τα βραβεία αλλά δε μπορούσα να φανταστώ την εμπειρία που σου δίνει...εκπληκτική-θλιβερή ιστορία,απίστευτοι χαρακτήρες(μακράν το κορυφαίο voice acting που έχω ακούσει ποτέ),τρομερή ατμόσφαιρα,αριστουργηματική μουσική,άψογο gameplay,πανέμορφα γραφικά και μια Rapture άψογα σχεδιασμένη...απλά ΘΕΙΚΟ!!!Η πλάκα είναι πως ο Andrew Ryan,ιδρυτής της Rapture,περιγράφεται ως οραματιστής αλλά είναι ο Ken Levine που είναι ο πραγματικός οραματιστής και δημιουργός αυτό του έπους.Αρχή με Bioshock 2 αλλά ξέρω πως είναι αδύνατον να είναι όπως και το πρώτο!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Όσον αφορά το Bioshock, το προτιμούσα κάτω από τη θάλασσα, αλλά και πάλι, θεωρώ και τα τρία Bioshock καταπληκτικά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
evergrey έγραψε:Δεν το περιμενα,αλλα τελικα εχω φαει τρελο σκαλωμα με το Virtue's Last Reward!Δεν υπαρχουν λογια για την ιστορια που κρυβει αυτο το παιχνιδι!
Τωρα συνεχιζω λιγο το Uncharted: Golden Abyss.
Αν δεν εχεις παιξει το 999, καντο! Βεβαια χρειαζεσαι ενα ds και ενα αντιτυπο του παιχνιδιου...
Εγω ξαναπιασα το αθανατο dark souls. Δεν υπαρχει το επος.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Έχω ξεκινήσει το Guacamelee που έχει βάλει αυτόν το μηνά free το psn plus, ωραίο παιχνιδάκι είναι φάση έχει ! και κάπου κάπου παίζω και λίγο Sine Mora που θεωρώ ένα από τα καλυτέρα games του psn και επίσης ένα από τα πιo δύσκολα για να το κάνεις 100% αλλά θα το παλέψω !
Tην προηγούμενη εβδομάδα έκανε ένα 10αρι τώρα το ρίξανε στα 3,60 euria (discount)

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Είδα χθες τον Συνήγορο... Μεγάλη απογοήτευση για την ταινία... Πολλοί καλοί ηθοποιοί σε μία ταινία πολύ κάτω του μετρίου... Θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ταινία μέσα σε 20 λεπτά... Όλα τα άλλα ήταν άσχετες σκηνές ή πολυλογίες για να μεγαλώσει -χωρίς λόγο- η ταινία... Να την αποφύγετε!
-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
malkataz έγραψε:Είδα χθες τον Συνήγορο... Μεγάλη απογοήτευση για την ταινία... Πολλοί καλοί ηθοποιοί σε μία ταινία πολύ κάτω του μετρίου... Θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ταινία μέσα σε 20 λεπτά... Όλα τα άλλα ήταν άσχετες σκηνές ή πολυλογίες για να μεγαλώσει -χωρίς λόγο- η ταινία... Να την αποφύγετε!
Σε αλλο τοπικ ηθελες να γραψεις μαλλον!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:malkataz έγραψε:Είδα χθες τον Συνήγορο... Μεγάλη απογοήτευση για την ταινία... Πολλοί καλοί ηθοποιοί σε μία ταινία πολύ κάτω του μετρίου... Θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ταινία μέσα σε 20 λεπτά... Όλα τα άλλα ήταν άσχετες σκηνές ή πολυλογίες για να μεγαλώσει -χωρίς λόγο- η ταινία... Να την αποφύγετε!
Σε αλλο τοπικ ηθελες να γραψεις μαλλον!
Όχι σε σωστό την έγραψα! Απλά είναι 2 σε 1!!!

-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
Μόλις έφτασα στο 6ο sequence του black flag και οφείλω να ομολογήσω πως είναι απλά τρομερό!!! Μπόλικο περιεχόμενο με σενάριο που δεν κουράζει μέχρι στιγμής. Αν συνεχίσει έτσι θα εκθρονίσει το αγαπημένο μου ΙΙ.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης