- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 14:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Είδα το now you see me (η συμμορία των μάγων). Δύο φορές. Μιλάμε η ταινία τα σπάει. Δεν έχω ακούσει άτομο να μου πει κακά λόγια γι αυτή την ταινία.

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
Όσον αφορά το Man of Steel, έχω να πω ότι ο Zack Snyder είναι ο μόνος που κατάφερε να φτιάξει μια ταινία της προκοπής για τον Superman. Και όσον αφορά το Now You See Me, ναι, πράγματι ήταν εκπληκτική ταινία και ούτε εγώ έχω ακούσει κακά λόγια για αυτήν.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
litanies έγραψε:Jobs : με άφησε με το συναίσθημα ότι κάτι της έλειπε...ίσως επειδή σταμάτησε στην επιστροφή του στην εταιρία..
Συμφωνω και εμενα αυτη την αισθηση μου εδωσε, σαν ταινια βλεποταν χωρις να ηταν κατι σπουδαιο.
Ειδα επισης το Wolverine και το Thor 2.Η πρωτη ηταν καλη σε γενικες γραμμες αλλα θα ηθελα ενα πιο σκοτεινο wolverine στα προτυπα του comic ενω το Thor 2 δεν μου αρεσε οσο το 1.
-
mtifosi - Δημοσιευσεις : 56
To wolverine μου φάνηκε τεράστια παπάντζα και με απογοήτευσε πλήρως. Το μόνο που άξιζε ήταν τα japanese babes. Γενικά οι τελευταίες ταινίες της Marvel (με φωτεινή εξαίρεση τους Avengers) έχουν χάσει λίγο την αίγλη που είχαν παλαιότερα.

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες