Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό litanies » 04 Δεκ 2013, 22:30

Man of Steel, την φοβόμουν, αλλά τελικά μου άρεσε και η ώρα πέρασε σαν "νεράκι". Αν δεν κάνω λάθος είναι ξεκάθαρο ότι θα έχουμε και επόμενη ταινία...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 04 Δεκ 2013, 22:45

Είδα το now you see me (η συμμορία των μάγων). Δύο φορές. Μιλάμε η ταινία τα σπάει. Δεν έχω ακούσει άτομο να μου πει κακά λόγια γι αυτή την ταινία.
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 04 Δεκ 2013, 22:59

Καλη ταινια οντως το "Now You See Me"
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Δεκ 2013, 01:28

Όσον αφορά το Man of Steel, έχω να πω ότι ο Zack Snyder είναι ο μόνος που κατάφερε να φτιάξει μια ταινία της προκοπής για τον Superman. Και όσον αφορά το Now You See Me, ναι, πράγματι ήταν εκπληκτική ταινία και ούτε εγώ έχω ακούσει κακά λόγια για αυτήν.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Chased » 05 Δεκ 2013, 01:39

Τελευταίο είδα το Μπαμπούλας Πανεπιστήμιο.

Εντελώς meh.

Γενικά, για κάποιο λόγο, οι εταιρείες παίρνουν μέτριες ανθρώπινες καταστάσεις και απλά αλλάζουν χαρακτήρες. Πραγματικά βαρετό και καμία σχέση με το πρώτο.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό gamelover » 05 Δεκ 2013, 21:00

χθες είδα το thor σε 3D....λίγο αδιάφορο και προβλέψιμο... έπρεπε να το περιμένω....
κλασική αμερικανιά με βρετανικο φλέγμα...
:-P
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό master » 06 Δεκ 2013, 09:50

εγω ειδα το G.I.JOE retaliation ειχε γρηγορη πλοκη καλη ταινια οχι και τελεια
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό litanies » 06 Δεκ 2013, 10:54

Jobs : με άφησε με το συναίσθημα ότι κάτι της έλειπε...ίσως επειδή σταμάτησε στην επιστροφή του στην εταιρία..
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 06 Δεκ 2013, 15:24

litanies έγραψε:Jobs : με άφησε με το συναίσθημα ότι κάτι της έλειπε...ίσως επειδή σταμάτησε στην επιστροφή του στην εταιρία..

Συμφωνω και εμενα αυτη την αισθηση μου εδωσε, σαν ταινια βλεποταν χωρις να ηταν κατι σπουδαιο.
Ειδα επισης το Wolverine και το Thor 2.Η πρωτη ηταν καλη σε γενικες γραμμες αλλα θα ηθελα ενα πιο σκοτεινο wolverine στα προτυπα του comic ενω το Thor 2 δεν μου αρεσε οσο το 1.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 06 Δεκ 2013, 15:39

To wolverine μου φάνηκε τεράστια παπάντζα και με απογοήτευσε πλήρως. Το μόνο που άξιζε ήταν τα japanese babes. Γενικά οι τελευταίες ταινίες της Marvel (με φωτεινή εξαίρεση τους Avengers) έχουν χάσει λίγο την αίγλη που είχαν παλαιότερα.
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB