- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 13:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Μπες στην ομάδα μας ελεύθερα. Όλες αυτές οι ταινίες δε λένε και πολλά πράματα απλά όπως είπες σωστά είναι και θέμα με τι προσδοκίες πας.Το Wolverine το έχουν βγάλει μούφα ενώ το Pacific Rim 'ταινιάρα'. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει μάλλον.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Βρε ότι και να λέτε το Pacific Rim ήταν ένα αριστούργημα,ένα έπος,ένα θαύμα,δώρο Θεού στην ανθρωπότητα!
Τώρα πέρα από την πλάκα ήταν θεϊκό.
Taken 1 και 2.Το πρώτο με εξέπληξε ευχάριστα κι ας μετατρεπόταν ο Λίαμ Νίσον σε Ράμπο γιατί απλά το έχει.Ασταμάτητη δράση και με την φιγούρα του είναι επιβλητική όπως πάντα.
Αλλά για το δεύτερο μέρος....οκ σίγουρα δεν παίρνεις στα σοβαρά τέτοιες ταινίες από την στιγμή που έχεις να κάνεις με american action hero αλλά μερικά πράγματα ούτε στα videogames δε γίνονται! Κατά τα άλλα βλέπεται ευχάριστα αλλά η πρώτη ταινία ήταν πολύ καλύτερη για μένα.

Taken 1 και 2.Το πρώτο με εξέπληξε ευχάριστα κι ας μετατρεπόταν ο Λίαμ Νίσον σε Ράμπο γιατί απλά το έχει.Ασταμάτητη δράση και με την φιγούρα του είναι επιβλητική όπως πάντα.
Αλλά για το δεύτερο μέρος....οκ σίγουρα δεν παίρνεις στα σοβαρά τέτοιες ταινίες από την στιγμή που έχεις να κάνεις με american action hero αλλά μερικά πράγματα ούτε στα videogames δε γίνονται!
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Καλά, ούτε οι ταινίες Taken 1 και 2, ούτε το Pacific Rim μού άρεσε. Μιας και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν την ξέρετε, θα σας πρότεινα να δείτε την ταινία Pandorum.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ειχα δει πριν λιγο καιρο το A man apart με τον Vin Diesel.Καλουτσικη ταινια για να περασει ευχαριστα η ωρα
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
TheLuckyShamrock έγραψε:Καλά, ούτε οι ταινίες Taken 1 και 2, ούτε το Pacific Rim μού άρεσε. Μιας και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν την ξέρετε, θα σας πρότεινα να δείτε την ταινία Pandorum.
Και όμως την έχω δει και αν θυμάμαι συμπαθητική ήταν χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από τα κλισέ της και αυτή.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Εμένα μου είχε φανεί ταινιάρα το Pandorum. Γουστάρω πολύ άσχημα τέτοιου είδους ταινίες. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Είδα το Sinister ! το προτείνω σε όλους όσους αρέσουν τρόμου θρίλερ, καλά δεν είχε πολλά , είχε λίγα και καλά !αξίζει!! απλά να φροντίσετε να είναι αργά να έχετε κλειστά τα φωτά και δυνατά την ένταση (καλά άμα παίζει κάτι σε home cinema κετς τότε μπόμπα !) διαφορετικά δεν υπάρχει νόημα να την δείτε….

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
είδα το green street 3.αν και απέχει πολύ από την πρώτη ταινία που ήταν πολύ καλή οι σκηνές μάχης που έχει είναι εξαιρετικές και δείχνουν αρκετά αληθινές.σε αυτό βοηθάει βέβαια και o scott adkins που είναι ειδικός.σε όποιον αρέσουν οι ταινίες με ξύλο θα το ευχαριστηθούν πιστεύω.
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
game over έγραψε:Είδα το Sinister ! το προτείνω σε όλους όσους αρέσουν τρόμου θρίλερ, καλά δεν είχε πολλά , είχε λίγα και καλά !αξίζει!! απλά να φροντίσετε να είναι αργά να έχετε κλειστά τα φωτά και δυνατά την ένταση (καλά άμα παίζει κάτι σε home cinema κετς τότε μπόμπα !) διαφορετικά δεν υπάρχει νόημα να την δείτε….
Γούσταρα πολύ όταν το είδα. ΠΟλύ καλή ταινία και άμα την δείτε με παρέα από γυναίκες δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, να τρομάξετε ή να γελάσετε με τις τσιρίδες τους

- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες