Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό gamelover » 02 Δεκ 2013, 18:57

είδα πριν μια βοδμάδα το gravity σε 3D.... για μένα προσωπικά ήταν ΤΑΙΝΙΑΡΑ! απο τις καλύτερες που έχω δει και έχω ευχαριστηθει τόσο πολύ!!βοήθησε βέβαια το 3d αλλά πραγματικά έχει κάποιες σκηνές οι οποίες είναι σε άλλο έπιπεδο...φαίνεται ότι ο άνθρωπος (Alfonso Cuarón) που την σκηνοθέτησε έχει ταλέντο.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 02 Δεκ 2013, 21:31

Έχει όντως την ατμόσφαιρα που του καταλογίζουν; Γενικά οι Ισπανοί είναι πολύ πιο προσεγμένοι από τους Αμερικάνους και δε σε πήζουν στα εφέ. Εγώ πάλι είδα τώρα το Pacific Rim,ευχάριστο blockbuster αλλά όχι και κάτι 9αρια που μάζευε,ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 02 Δεκ 2013, 21:41

brutal3012 έγραψε:Έχει όντως την ατμόσφαιρα που του καταλογίζουν; Γενικά οι Ισπανοί είναι πολύ πιο προσεγμένοι από τους Αμερικάνους και δε σε πήζουν στα εφέ. Εγώ πάλι είδα τώρα το Pacific Rim,ευχάριστο blockbuster αλλά όχι και κάτι 9αρια που μάζευε,ήμαρτον.

Και γω είδα το Pacific Rim, μέτριο, δεν είναι για 8αρια και 9αρια ούτε με σφαίρες !!
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό mitsoman4 » 02 Δεκ 2013, 22:37

The Lord of the Rings: The Return of the King (ξανά :P ) 10/10
mitsoman4

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Δεκ 2013, 23:24

είδα το prisoners με τον hugh jackman.μιλάμε για πολύ καλό έργο, με τρομερή πλοκή μέχρι και το τέλος.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 02 Δεκ 2013, 23:39

Βλέπω τώρα το the conjuring..Θα πω εντυπώσεις όταν τελειώσει.Αν επιζήσω :P
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό jofus » 03 Δεκ 2013, 00:26

To malavida με τον Ντε νιρο, πολυ καλο, αλλα και πολυ προβλεψιμο!
Άβαταρ μέλους
jofus

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Δεκ 2013, 00:52

Κάθομαι και ξαναβλέπω τα Kill Bill.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 03 Δεκ 2013, 11:00

Πάγος13 έγραψε:
brutal3012 έγραψε:Έχει όντως την ατμόσφαιρα που του καταλογίζουν; Γενικά οι Ισπανοί είναι πολύ πιο προσεγμένοι από τους Αμερικάνους και δε σε πήζουν στα εφέ. Εγώ πάλι είδα τώρα το Pacific Rim,ευχάριστο blockbuster αλλά όχι και κάτι 9αρια που μάζευε,ήμαρτον.

Και γω είδα το Pacific Rim, μέτριο, δεν είναι για 8αρια και 9αρια ούτε με σφαίρες !!

Χαίρομαι που κάποιος συμφωνεί γιατί μας έχουν πρήξει με τα εφέ της ταινίας 'transgformers vs άσχημων godzilloειδών' . Απλά είναι σίγουρα καλύτερο από τα transformers αυτά καθαυτά.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό Spahar » 03 Δεκ 2013, 13:11

brutal3012 έγραψε:
Πάγος13 έγραψε:

Χαίρομαι που κάποιος συμφωνεί γιατί μας έχουν πρήξει με τα εφέ της ταινίας 'transgformers vs άσχημων godzilloειδών' . Απλά είναι σίγουρα καλύτερο από τα transformers αυτά καθαυτά.

Να μπω και εγώ και στην ομάδα σας; Καλούτσικο το Pacific Rim, τίποτα παραπάνω, θα μπορούσε να είναι πολλά περισσότερα.

Και κάτι τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνομαι πως οι προσδοκίες (υψηλές/χαμηλές) μπορούν να επηρεάσουν την τελική άποψη για την ταινία. Χτες είδα το The Wolverine. Τα trailers δεν μου άρεσαν καθόλου, μου έδιναν συνέχεια την αίσθηση ότι η ταινία θα είναι μάπα, για αυτό το λόγο κιόλας δεν ασχολήθηκα να διαβάσω τίποτα για την ταινία. Τελικά η ταινία μου άρεσε και αρκετά μάλιστα, είχε ωραίο ρυθμό και έναν πολύ ωραίο Wolverine/Jackman. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος κακός μεταλλαγμένος του ίδιου βεληνεκούς τελικά δεν χτύπησε άσχημα. Αναρωτιέμαι φυσικά τι ρόλο έπαιξαν οι χαμηλές προσδοκίες στην τελική μου εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB