- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 01:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
είδα πριν μια βοδμάδα το gravity σε 3D.... για μένα προσωπικά ήταν ΤΑΙΝΙΑΡΑ! απο τις καλύτερες που έχω δει και έχω ευχαριστηθει τόσο πολύ!!βοήθησε βέβαια το 3d αλλά πραγματικά έχει κάποιες σκηνές οι οποίες είναι σε άλλο έπιπεδο...φαίνεται ότι ο άνθρωπος (Alfonso Cuarón) που την σκηνοθέτησε έχει ταλέντο.....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Έχει όντως την ατμόσφαιρα που του καταλογίζουν; Γενικά οι Ισπανοί είναι πολύ πιο προσεγμένοι από τους Αμερικάνους και δε σε πήζουν στα εφέ. Εγώ πάλι είδα τώρα το Pacific Rim,ευχάριστο blockbuster αλλά όχι και κάτι 9αρια που μάζευε,ήμαρτον.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
brutal3012 έγραψε:Έχει όντως την ατμόσφαιρα που του καταλογίζουν; Γενικά οι Ισπανοί είναι πολύ πιο προσεγμένοι από τους Αμερικάνους και δε σε πήζουν στα εφέ. Εγώ πάλι είδα τώρα το Pacific Rim,ευχάριστο blockbuster αλλά όχι και κάτι 9αρια που μάζευε,ήμαρτον.
Και γω είδα το Pacific Rim, μέτριο, δεν είναι για 8αρια και 9αρια ούτε με σφαίρες !!
-
Πάγος13 - Δημοσιευσεις : 126
Κάθομαι και ξαναβλέπω τα Kill Bill.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Πάγος13 έγραψε:brutal3012 έγραψε:Έχει όντως την ατμόσφαιρα που του καταλογίζουν; Γενικά οι Ισπανοί είναι πολύ πιο προσεγμένοι από τους Αμερικάνους και δε σε πήζουν στα εφέ. Εγώ πάλι είδα τώρα το Pacific Rim,ευχάριστο blockbuster αλλά όχι και κάτι 9αρια που μάζευε,ήμαρτον.
Και γω είδα το Pacific Rim, μέτριο, δεν είναι για 8αρια και 9αρια ούτε με σφαίρες !!
Χαίρομαι που κάποιος συμφωνεί γιατί μας έχουν πρήξει με τα εφέ της ταινίας 'transgformers vs άσχημων godzilloειδών' . Απλά είναι σίγουρα καλύτερο από τα transformers αυτά καθαυτά.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
brutal3012 έγραψε:Πάγος13 έγραψε:brutal3012 έγραψε:Έχει όντως την ατμόσφαιρα που του καταλογίζουν; Γενικά οι Ισπανοί είναι πολύ πιο προσεγμένοι από τους Αμερικάνους και δε σε πήζουν στα εφέ. Εγώ πάλι είδα τώρα το Pacific Rim,ευχάριστο blockbuster αλλά όχι και κάτι 9αρια που μάζευε,ήμαρτον.
Χαίρομαι που κάποιος συμφωνεί γιατί μας έχουν πρήξει με τα εφέ της ταινίας 'transgformers vs άσχημων godzilloειδών' . Απλά είναι σίγουρα καλύτερο από τα transformers αυτά καθαυτά.
Να μπω και εγώ και στην ομάδα σας; Καλούτσικο το Pacific Rim, τίποτα παραπάνω, θα μπορούσε να είναι πολλά περισσότερα.
Και κάτι τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνομαι πως οι προσδοκίες (υψηλές/χαμηλές) μπορούν να επηρεάσουν την τελική άποψη για την ταινία. Χτες είδα το The Wolverine. Τα trailers δεν μου άρεσαν καθόλου, μου έδιναν συνέχεια την αίσθηση ότι η ταινία θα είναι μάπα, για αυτό το λόγο κιόλας δεν ασχολήθηκα να διαβάσω τίποτα για την ταινία. Τελικά η ταινία μου άρεσε και αρκετά μάλιστα, είχε ωραίο ρυθμό και έναν πολύ ωραίο Wolverine/Jackman. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος κακός μεταλλαγμένος του ίδιου βεληνεκούς τελικά δεν χτύπησε άσχημα. Αναρωτιέμαι φυσικά τι ρόλο έπαιξαν οι χαμηλές προσδοκίες στην τελική μου εντύπωση.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες