TV για pc

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό mysterious » 29 Νοέμ 2013, 19:14

Όχι για 2 λόγους...ο ένας είναι ότι HD από FULL HD έχει διαφορά και ο κυριότερος η μάρκα της τηλεόρασης!Δεν την ξέρω αλλά δεν θα ένιωθες πιο άνετα αν είχες μια Samsung ή LG για παράδειγμα;όχι πως αυτές δε μπορούν να βγάλουν προβλήματα αλλά είναι κρίμα όταν η διαφορά είναι το πολύ στο κατοστάρικο να μην "κολυμπήσεις" σε πιο ασφαλή νερά!Τίποτα φίλος,εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή! :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 29 Νοέμ 2013, 19:47

mysterious έγραψε:Όχι για 2 λόγους...ο ένας είναι ότι HD από FULL HD έχει διαφορά και ο κυριότερος η μάρκα της τηλεόρασης!Δεν την ξέρω αλλά δεν θα ένιωθες πιο άνετα αν είχες μια Samsung ή LG για παράδειγμα;όχι πως αυτές δε μπορούν να βγάλουν προβλήματα αλλά είναι κρίμα όταν η διαφορά είναι το πολύ στο κατοστάρικο να μην "κολυμπήσεις" σε πιο ασφαλή νερά!Τίποτα φίλος,εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή! :)

Συμφωνώ απόλυτα ;) Καλύτερα άσε αυτή την τηλεόραση και προτίμησε κάτι πιο σίγουρο...στο κάτω κάτω κάνε λίγο υπομονή και μια τηλεόραση που σήμερα κοστίζει €300 σε έξι μήνες ίσως τη βρεις κάτω από €200...επίσης οι εκπτώσεις δεν αργούν...θα πέσει μεγάλο ξεπούλημα φέτος ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό playmen » 29 Νοέμ 2013, 21:13

Μαλλον θα συμφωνησω, λεω να περιμενω λιγο ακομα μηπως ανεβασω το budget μου και τωρα με τις γιορτες πεσουν καθολου οι τιμες.
Οσοι μπωρειτε ανεβαστε μου links με Full hd τηλεορασεις αλλα να μη ξεφυγουμε πολυ απο το budjet!

Κατι αλλο , το pc μου αποτελειτε απο τα παρακατω:
CPU: AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE
GPU:ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 1GB
RAM:CORSAIR VENGEANCE 4GB
Σε FULL HD τηλεοραση σε μεγαλες αναλησεις θα σηκωνει καινουρια games?
Εστω και με ρυθμησεις στο medium.
Ρωταω για να μην χρειαστω και αναβαθμιση pc και τρεχω μετα..
playmen

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό mysterious » 29 Νοέμ 2013, 21:48

Φίλε playmen όπως πολύ σωστά λέει ο nkav64 στις γιορτές θα πέσει ξεπούλημα γιατί αν δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά θα φροντίσουν με τις τιμές τους να το κινήσουν!Και ευτυχώς για σένα απέχουμε λιγότερο από μήνα στις γιορτές! ;) Αν θέλεις προσωπική γνώμη θα σου πρότεινα την Samsung F5000 που η τιμή της αυτή την στιγμή είναι κοντά στα 300 ευρώ.Είναι στις 32 ίντσες,FULL HD,με 100 HZ ρυθμό ανανέωσης,μία θύρα USB και 2 HDMI κι εννοείται υποδοχή για ακουστικά.Eίχα διαβάσει τα καλύτερα γι'αυτή σε ελληνικά και ξένα forum και πράγματι ισχύουν.Επίσης έχει πολύ δυνατά ηχεία μιας και αν βάλεις τον ήχο στο 10(με κλίμακα ως το 100)ακούς τέλεια!

Τώρα για προτάσεις γενικά,θα ήταν καλό να ξεψαχνίσεις τα site των μεγαλοκαταστημάτων οπού θα δεις όλες τις διαθέσιμες τηλεοράσεις.Και όσο για τις δυνατότητες του pc σου δεν έχω ιδέα γιατί με το δικό μου έχω μείνει στην εποχή των σπηλαίων. :D
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 30 Νοέμ 2013, 11:42

Φίλε στο PC σου θες 8GB ram οπωσδήποτε και μια άλλη κάρτα γραφικών.Τα υπόλοιπα είναι αρκετά καλά.

Τώρα για την TV,θα συμφωνήσω με τα παιδιά.Περίμενε μέχρι τις εκπτώσεις,γιατί θα υπάρξουν πολλές προσφορές.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό playmen » 30 Νοέμ 2013, 12:50

Για παραπανω ram το εχω σκεφτει και εγω αλλα καρτα γραφικων δεν σκεφτομαι να αλλαξω συντομα, η 7770 που εχω τωρα αποδιδει μια χαρα και δεν μου ανεβαζει ποτε θερμοκρασια.
Ισως αργοτερα αν δω οτι δεν τρεχει καλα σε μεγαλες αναλυσεις στην TV να την αλλαξω.
playmen

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 30 Νοέμ 2013, 17:08

Με τη συγκεκριμένη κάρτα μην περιμένεις να παίζεις σε μεγάλες αναλύσεις..Αν προχωρήσεις σε αγορά,πάρε την R9 280x.Πολύ καλή κάρτα.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό ssns » 02 Δεκ 2013, 13:58

Aμα θες να παρεις τηλεοραση 32αρα τοτε πρεπει να κοιταξεις οπωςδηποτε σε αναλυση 1920χ1080.Οποιαδηποτε 32αρα κατω απο εκεινη την αναλυση ειδικα αν εισαι κοντα της για να παιζεις θα ειναι εμφανη τα pixel της λογο χαμηλης αναλυσης και μεγαλου μεγεθους.Συνεπως οι συγκεκριμενες τηλεορασης ξεκινανε απο http://www.skroutz.gr/c/12/television/f ... er_dir=asc
250ευρο και πανω οπως θα δεις και στο link που σου εβαλα.Επισεις θα μπορουσες να πας σε 24αρα οθονη-τηλεοραση υπολογιστη με ips panel και φυσικα full hd οπως και θες και πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο και απο θεμα gaming(μιας και η καρτα γραφικων σου αμφιβαλλω αν θα μπορει να παιζει σε 32αρα 1920χ1080 εστω και midium settings) αλλα και θα ειναι και ποιο ξεκουραστα τα ματια σου.Μια πολυ καλη οθονη-τηλεοραση pc ειναι: http://www.skroutz.gr/s/3048828/LG-23MA73D.html
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό ssns » 02 Δεκ 2013, 14:00

Επισεις σε περιπτωση που θελησεις να κανεις αλλαγη στην καρτα γραφικων μια 7850 θα ηταν ιδανικη ή μια R9 270x
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 02 Δεκ 2013, 14:07

ρε παιδια η σειρα R δεν ειναι στην ουσια οι αντικαταστατες της σειρα 79χχ??
γτ θεωρειται τωρα η σειρα R καλυτερη απο την αντιστοιχη της Nvidia ενω 79χχ ειναι ισαξιες ή λιγο κατωτερες απο την σειρα Gt6xx της Nvidia??
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB