Iron Man 3.Πολύ καλή ταινία(μ'άρεσε πολύ περισσότερο από το 2)αν και το θέμα του Μανδαρίνου δίχασε τους φαν απ΄ότι κατάλαβα.Πάντως ότι και να πεις για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι λίγο.Ο τύπος είναι η επιτομή του χαρισματικού και κουλ ηθοποιού.Και στα Σέρλοκ Χολμς και στα Iron Man δίνει ρεσιτάλ!
Είδα και το The killer inside me μα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.Ίσα ίσα το περίμενα και καλύτερο με βάση το σενάριο.
- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 02:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Τhe hobbit.To είδα με καθυστέρηση για να είναι κοντά στο δεύτερο μέρος!
Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό...καταρχήν για μένα ξεπερνά το πρώτο μέρος της τριλογίας του Άρχοντα.Έχει πολλή περισσότερη δράση και μ'άρεσε που είδα γνωστά πρόσωπα.Το μόνο που με χάλασε είναι ότι ο Γκάνταλφ αλλά όπως έγραψε και ο Πέππας στο review του γι'αυτό δεν ευθύνεται ο Τζάκσον άλλα ο Τόλκιν.Κατά τα άλλα το κεντρικό τραγούδι είναι όντως επικό!Και ο βασιλιάς των νάνων τρομερά πειστικός και επιβλητικός.Ανυπομονώ για το δεύτερο μέρος!

Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Αν το δει κάποιος ως ταινία μόνο, πράγματι δεν είναι κακή...ώς μεταφόρά του βιβλιού όμως...εκεί όπως και στον Άρχοντα ο Τζάκσον και η παρέα του έχουν κατακρεουργήσει την ιστορία για χάρη της πλοκής...Το The Hobbit το ξεκίνησε ο Tolkien ως ιστορία που ήθελε να διηγείται στα παιδιά του, γι' αυτό και έχει περισσότερη δράση εν σχέση με τον Άρχοντα που είναι πιο "μαύρο" βιβλίο. Όσο για τα γνωστά πρόσωπα που αναφέρεις, άστα να πάνε...στις περισσότερες περιπτώσεις ο Τζάκσον απλά πρόσθεσε στο σενάριο τα δικά του.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Αν το δει κάποιος ως ταινία μόνο, πράγματι δεν είναι κακή...ώς μεταφόρά του βιβλιού όμως...εκεί όπως και στον Άρχοντα ο Τζάκσον και η παρέα του έχουν κατακρεουργήσει την ιστορία για χάρη της πλοκής...Το The Hobbit το ξεκίνησε ο Tolkien ως ιστορία που ήθελε να διηγείται στα παιδιά του, γι' αυτό και έχει περισσότερη δράση εν σχέση με τον Άρχοντα που είναι πιο "μαύρο" βιβλίο. Όσο για τα γνωστά πρόσωπα που αναφέρεις, άστα να πάνε...στις περισσότερες περιπτώσεις ο Τζάκσον απλά πρόσθεσε στο σενάριο τα δικά του.
Αν σου πω φίλε μου ότι δεν έχω διαβάσει ούτε τον Άρχοντα ούτε το Χόμπιτ;γι'αυτό και δε μπορώ να κάνω την σύγκριση..αλλά γενικά οι ταινίες υστερούν σε σχέση με τα βιβλία και σχετικά πρόσφατο παράδειγμα οι μεταφορές των βιβλίων του Nταν Μπράουν.Οπότε είμαι τυχερός που δεν τα διάβασα;

The internship και στο καπάκι Fright Νight.Το πρώτο ήταν καλούτσικο αν και η χημεία των Βινς Βον και Όουεν Γουίλσον όχι τόσο δυνατή όπως στους γαμομπελάδες και το δεύτερο ευχάριστη παρωδία τρόμου(?)αρκεί να το δει κάποιος έτσι κι όχι στα σοβαρά.Και την εμφάνιση του Κόλιν Φαρελ δεν την είδα σαν αρπαχτή όπως ακούστηκε..έχει παίξει σε χαμηλότονες και αντιεμπορικές ταινίες για να θεωρείται πως κάνει αρπαχτές.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
nkav64 έγραψε:Αν το δει κάποιος ως ταινία μόνο, πράγματι δεν είναι κακή...ώς μεταφόρά του βιβλιού όμως...εκεί όπως και στον Άρχοντα ο Τζάκσον και η παρέα του έχουν κατακρεουργήσει την ιστορία για χάρη της πλοκής...Το The Hobbit το ξεκίνησε ο Tolkien ως ιστορία που ήθελε να διηγείται στα παιδιά του, γι' αυτό και έχει περισσότερη δράση εν σχέση με τον Άρχοντα που είναι πιο "μαύρο" βιβλίο. Όσο για τα γνωστά πρόσωπα που αναφέρεις, άστα να πάνε...στις περισσότερες περιπτώσεις ο Τζάκσον απλά πρόσθεσε στο σενάριο τα δικά του.
Εχω πει τη γνωμη μου και σε αρθρα στο σαιτ, εχοντας διαβασει τον μακροσκελη και κουραστικο τροπο αφηγησης των βιβλιων του Τολκιν, κατανοω καποιες αλλαγες που επρεπε να γινουν. Μη γελιομαστε, οι ταινιες ειναι αριστουργηματα και σεβονται τα βιβλια.
Το προβλημα ειναι πως σκηνες σαν τους θολωτους ταφους, προσωπα σαν τον Μπομπαντιλ, δεν επρεπε να αφαιρεθουν ουτε να αλλαξουν. Γιατι αυτουσια οπως ηταν θα εξυπηρετουσαν ανετα και την ταινια και δεν υπαρχει λογος να πειραχτει κατι εκει. Ειδικα στο Χομπιτ, 2-3 αλλαγες πραγματικα φαινεται σαν να γιναν μονο και μονο για να πει ο Τζακσον οτι εβαλε την "πινελια" του. Σκηνοθετικο συνδρομο που αν ξεπεραστει θα δουμε πιο ωραια πραγματα.
Τρανο παραδειγμα το "The Stand" του Στηβεν Κινγκ. Απο τα λιγα βιβλια του που δεν εχει πειραχτει ουτε παραγραφος, μιας και ο ιδιος συμμετειχε στην παραγωγη. Και φυσικα απο τα λιγα βιβλια του που πηραν καλη μεταφορα στη μεγαλη οθονη.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Μη δείτε το The Frozen Ground. Σας προειδοποιώ να μην κάνετε αυτό το λάθος. Βαρέθηκα τη ζωή μου όσο την έβλεπα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες