T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Πως γίνεται να έχω μαζέψει 201 πόντους για το htc one mini και σε παρένθεση οι πόντοι του μήνα να είναι 195;
Γιατί ο διαγωνισμός άρχισε 31 Οκτωβρίου,μάλλον θα μάζεψες 6 πόντους τότε,διορθώστε με αν κάνω λάθος.
koulis21 έγραψε:ρε παιδια οταν συμπληρωσεις τους ποντους για τον διαγωνισμο δεν γραφει οτι εχουν συμπληρωθει οι ποντοι για τον ταδε διαγωνισμο??
εχω μαζεψει 206 ποντους και συνεχιζει και μου μετραει
τι παιζει??
nikkork έγραψε:Έχω παρατηρήσει πως τις τελευταίες μέρες του διαγωνισμου οι εξωγήινοι ελλατωνονται!
mysterious έγραψε:koulis21 έγραψε:ρε παιδια οταν συμπληρωσεις τους ποντους για τον διαγωνισμο δεν γραφει οτι εχουν συμπληρωθει οι ποντοι για τον ταδε διαγωνισμο??
εχω μαζεψει 206 ποντους και συνεχιζει και μου μετραει
τι παιζει??
Τους μάζεψες φίλε ασχέτως αν συνεχίζεται η καταμέτρηση,κάτι που βλέπεις από το προφίλ σου.Αν δεν εμφανίζονται πλέον άλλοι εξωγήινοι σημαίνει ότι μαζεύτηκαν οι πόντοι.Κι όταν συμπληρώνονται οι πόντοι του διαγωνισμού εμφανίζεται και σχετικό μήνυμα.
mirwdias έγραψε:παιδια συγγνωμη αν το γραφω σε λαθος topic αλλα ειμαι καινουργιος. μπορει καποιος να με βοηθησει λεγοντας μου τι ειναι εξωγηινοι και πως δημοσιευω user article???? γενικως αν υπαρχει κατι καπου εδω μεσα που να με βοηθησει στο πως πρεπει να κινουμαι στο συγκεκριμενο σαιτ
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες