News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 31 Οκτ 2013, 15:22

Βασικα δεν συμφερει καποιον να παρει κονσολα στην αρχη, παρα μονο ενα εξαμηνο μετα. Τοτε θα εχουν βγει παιχνιδακια αρκετα και θα μπαινουν ολα σε μια ροη... ;) (εννοω οποιαδηποτε κονσολα, το γραφω διοτι υπαρχουν και καποιοι που μπορει να θιχτουν για το κουτια)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό DarthRE » 31 Οκτ 2013, 16:33

Μια ερώτηση για κωθωνια σαν κι εμένα που δεν μπορούν να αντέξουν και ττελικά θα πάρουν την κονσόλα την πρώτη μέρα : Ο κολλητός μου πήρε το 2k14 στο ps3, αλλά δεν έχει σκοπό να πάρει το ps4. Υπάρχει περίπτωση αν μου δώσει τον σχετικο κωδικο που έχει μέσα να μπορέσω να το κατεβάσω ψηφιακά για έμενα, ή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται?
Άβαταρ μέλους
DarthRE

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Shepard » 31 Οκτ 2013, 17:07

Δεν θα πρεπει ομως να εχεις κανει sign-in με τον λογαριασμο του για επικυρωση?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 31 Οκτ 2013, 17:41

DarthRE έγραψε:Μια ερώτηση για κωθωνια σαν κι εμένα που δεν μπορούν να αντέξουν και ττελικά θα πάρουν την κονσόλα την πρώτη μέρα : Ο κολλητός μου πήρε το 2k14 στο ps3, αλλά δεν έχει σκοπό να πάρει το ps4. Υπάρχει περίπτωση αν μου δώσει τον σχετικο κωδικο που έχει μέσα να μπορέσω να το κατεβάσω ψηφιακά για έμενα, ή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται?

Θα πρέπει το δισκάκι του τίτλου του PS3 να είναι μέσα στο PS4 σου για επικύρωση, καθ όλη την διάρκεια παιξίματος, αν έχει αγοραστεί το φυσικό αντίτυπο. Αν μιλάμε για το ψηφιακό τότε θα πρέπει να κάνεις Sign-In με το λογαριασμό του φίλου σου για την επικύρωση και να το παίζεις απ τον δικό του λογαριασμό και μόνο.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό DarthRE » 31 Οκτ 2013, 18:39

Havok-Alex έγραψε:
DarthRE έγραψε:Μια ερώτηση για κωθωνια σαν κι εμένα που δεν μπορούν να αντέξουν και ττελικά θα πάρουν την κονσόλα την πρώτη μέρα : Ο κολλητός μου πήρε το 2k14 στο ps3, αλλά δεν έχει σκοπό να πάρει το ps4. Υπάρχει περίπτωση αν μου δώσει τον σχετικο κωδικο που έχει μέσα να μπορέσω να το κατεβάσω ψηφιακά για έμενα, ή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται?

Θα πρέπει το δισκάκι του τίτλου του PS3 να είναι μέσα στο PS4 σου για επικύρωση, καθ όλη την διάρκεια παιξίματος, αν έχει αγοραστεί το φυσικό αντίτυπο. Αν μιλάμε για το ψηφιακό τότε θα πρέπει να κάνεις Sign-In με το λογαριασμό του φίλου σου για την επικύρωση και να το παίζεις απ τον δικό του λογαριασμό και μόνο.

Oh bollocks.
+70 ευρω το μπάτζετ στις 13/12. :(
Άβαταρ μέλους
DarthRE

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Νοέμ 2013, 09:44

Γιατί τι σχέση έχει ο κωδικός με το ID; Νομίζω δεν χρειάζεται να είναι ο ίδιος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Νέα videos για το PlayStation 4

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Νοέμ 2013, 18:57

Το λανσάρισμα του PlayStation 4 πλησιάζει στις ΗΠΑ και η Sony θέλοντας να "εξιτάρει" τους gamers ενόψει της κυκλοφορίας της νέας κονσόλας στις 15 Νοεμβρίου, έδωσε στην δημοσιότητα τέσσερα νέα videos, τα οποία και μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια του άρθρου.

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9D%CE%AD%CE%B1-videos-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-PlayStation-4/19869.html

PS4: Σε live streaming το event της Sony
Η Sony επιβεβαίωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση για το λανσάρισμα του PlayStation 4 στις ΗΠΑ, το οποίο και θα λάβει χώρα στις 14 Νοεμβρίου (11:00 μ.μ. τοπική ώρα - 15/11 06:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Spike TV, ενώ θα υπάρξει και live streaming μέσα από τα PlayStation Blog και Ustream.
- [url]blog.us.playstation.com/2013/11/05/youre-invited-experience-ps4s-launch-live-november-14th/[/url]
- http://www.ustream.tv/playstation

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αναμένεται να γίνουν πολλές ανακοινώσεις κυρίως όσον αφορά στους τίτλους που θα λανσαριστούν μέσα στο 2014 για τη next-gen κονσόλα της Sony.

http://www.enternity.gr/Article/PS4-%CE%A3%CE%B5-live-streaming-%CF%84%CE%BF-event-%CF%84%CE%B7%CF%82-Sony/19870.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 07 Νοέμ 2013, 19:06

Scott_Pilgrim έγραψε:Γιατί τι σχέση έχει ο κωδικός με το ID; Νομίζω δεν χρειάζεται να είναι ο ίδιος.

Στο φυσικό αντίτυπο δεν έχει σχέση το ID αλλά χρειάζεται το δισκάκι του PS3 στο PS4.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 07 Νοέμ 2013, 22:51

Είδα τωρα το teardown! Στην αρχή φοβήθηκα γιατί για να βγάλει τον δίσκο έβγαλε το μισό σύστημα! Τελικά μπορείς να το βγάλεις πιο εύκολα! Επίσης το σύστημα ψύξης είναι καλό τους εμπιστεύομαι ξέρουν τι κάνουν
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

PS4

Δημοσίευσηαπό majorfox » 08 Νοέμ 2013, 03:03

Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες