Scott_Pilgrim έγραψε:
Ποια η γνώμη σας για το βίντεο. Το είδα στο site πριν λίγο. Νομίζω τα περισσότερα τα ξέραμε αλλά γενικώς μια χαρά μου φαίνονται. Με έχει φάει η περιέργεια για το X της Monolith.
Scott_Pilgrim έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ποια η γνώμη σας για το βίντεο. Το είδα στο site πριν λίγο. Νομίζω τα περισσότερα τα ξέραμε αλλά γενικώς μια χαρά μου φαίνονται. Με έχει φάει η περιέργεια για το X της Monolith.
Havok-Alex έγραψε:Τα Mario Kart 8, Bayonetta 2 και X εντυπωσιάζουν αλλά μην περιμένεις τρελές πωλήσεις από το τελευταίο μιας και το Xenoblade Chronicles δεν κατάφερε να πιάσει ούτε ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις και είναι πολύ κρίμα για την ίδια την Monolith γιατί φτιάχνει διαμαντάκια.
Ελπίζω αυτή την φορά να δικαιωθεί τουλάχιστον...
alex4444 έγραψε:Να που ηρθε και η πτωση τιμης! Βεβαια τοσο χαλια που παει τρεχουν ολοι να το ξεστοκαρουν και ηδη το ευρισκες στα 299€ ευκολα, αλλα τωρα που ειναι επισημο θα μπορει ο πολυς κοσμος που ψωνιζει απο "ευκολα" μαγαζια τυπου public/plaisio να το δει με αλλο ματι.
Αντε μπας και τουμπαρει η κατασταση μαζι με τους νεους τιτλους. Μια καλη προωθηση, σαν να κυκλοφορει τωρα θελει.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης