Spahar έγραψε:Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην του αρέσει ένα παιχνίδι ή ακόμα και ένα ολόκληρο είδος. Το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια του Cage τρώνε τρελό κράξιμο και εκεί είναι η αδικία. Για παράδειγμα εκφράσεις του στυλ "ας κάνει κανένα application στο hollywood και ας αφήσει ήσυχο το gaming" είναι κατά τη γνώμη μου απαράδεκτες. Μιλάμε για δύο παιχνίδια σε μια ολόκληρη γενιά, για ποιο λόγο να εύχεται κάποιος να μην είχαν υπάρξει καν δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά...
Προφανώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να του αρέσει η όχι ένα παιχνίδι. Όπως και ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει ένα παιχνίδι. Εγώ και πολλοί άλλοι δεν θεωρούμε παιχνίδι κάτι το οποίο βασίζεται στο να πατάς τα κουμπιά που εμφανίζονται στην οθόνη και να βλέπεις τις προκαθορισμένες κινήσεις που θα κάνει ο χαρακτήρας όταν πατάς τα κουμπιά αυτά. Όταν έχω ένα χαρακτήρα με ένα όπλο θέλω να στοχεύω και να πυροβολώ όχι να πατάω 1 κουμπί και να βγαίνει από την κρυψώνα ο χαρακτήρας μου, να σκοτώνει και να ξανακρύβεται.
Επίσης δεν κατακρίνω σε όποιον αρέσει ένα τέτοιο παιχνίδι. Μπορεί απλά να νομίζει ότι παίζει ή ακόμα πιο απλά να του αρέσει τόσο αυτό που βλέπει που να μην τον νοιάζει ο χειρισμός. Προσωπικά θα προτιμούσα να το δω σαν ταινία. Και δεν αστειεύομαι όταν λέω ότι θα ήταν καλή ταινία. Απλά για μένα θα ήταν αγγαρία να πατάω κουμπιά για να δω τι θα γίνει. Θα προτιμούσα να αράξω στον καναπέ και να παίζει μόνο του και εγώ να βλέπω. Και κατά τη γνώμη μου 60 ευρώ για να δείς μία ταινία (έστω διαδραστική), η οποία δεν θα κρατάει και πάνω από 6-7 ώρες, είναι πάρα πολλά. Αλλά πραγματικά καλά κάνετε και σας αρέσει. Βρίσκετε κάτι το οποίο εγώ δεν βρίσκω. Και εφόσον διασκεδάζετε έτσι ποιος είμαι εγώ που θα σας πει να μην διασκεδάσετε ή το πως θα διασκεδάσετε; Συζήτηση κάνουμε και απλά λέω τη γνώμη που επί του θέματος. Επίσης δεν ξέρω αν είναι η όχι αδικία που τα παιχνίδια του Cage τρώνε κράξιμο. Και αυτό υποκειμενικό είναι. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι αδικία, ενώ κατά τη δική σου είναι κατάφορη αδικία. Απλά έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι GAMERS είναι κατά του Cage ή βλέπουν τα παιχνίδια του ως ένα διάλειμμα από το gaming. Και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν οι περισσότεροι νοικιάσουν το παιχνίδι αντί να το αγοράσουν. Όπως είπα, για μένα έχει πολύ μικρό value for money.
Τέλος όσο για την έκφαση περί Hollywood που σε πείραξε, προφανώς ήταν ένα σαρκαστικό-ειρωνικό σχόλιο. Δεν το εννοούσα κυριολεκτικά. Αν και πιστεύω ότι θα έβγαζε καλές ταινίες αν προσπαθούσε στο Hollywood, αλλά δεν εννοούσα να αφήσει το gaming. Δεν ξέρω αν το ξεκαθάρισα τελείως. Ήταν χιούμορ τέλος πάντων. Νομίζω έχω το δικαίωμα