- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 09:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
The next three days.Αν και δεν είχα ιδέα γι'αυτή την ταινία ήταν αρκετά καλή.Επίσης Mirror Mirror που βλεπόταν ευχάριστα και Μeeting Evil που ήταν η επιτομή της πατάτας.Δεν ξέρω αν το βιβλίο είναι καλό αλλά η υλοποίηση ήταν άθλια.Ούτε ερασιτέχνες να γυρνούσαν την ταινία.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Ειδα το The World's End...Οποιος ειναι φαν του Σαιμον Πεγκ ΔΕΝ πρεπει να το χασει...Οι υπολοιποι καλως ηρθατε στο κατα την ταπεινη μου γνωμη φοβερο συνδιασμο καφριλας και βρετανικου χιουμορ, στη μαλλον πιο ακριβη παραγωγη του συγκεκριμενου (αλλα γνωστα του ειναι το shawn of the dead, Paul, Hot fuzz)..
- senso
- Δημοσιευσεις : 21
malkataz έγραψε:Εγώ είδα χθες "Το Κάλεσμα"! Πολύ καλή ταινιούλα! Σε κρατάει σε ένταση για πολλή ώρα!
Ναι και εγω αυτο ειδα πριν λιγες μερες. Τρομακτικο μπορω να πω, ειχαμε πολυ καιρο να δουμε κατι αναλογο. Επισης ειδα το Night Train to Lisbon. Που καλη ταινια, σε βαζει σε σκεψεις.
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Black Swan.Κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό είχα να δω τέτοια ταινιάρα!Πραγματικό διαμάντι που δεν γίνεται να πάρει κάτι λιγότερο από 10.Δικαίως οσκαρική η Natalie Portman,εξαιρετικός ο Vincent Casell ως σάτυρος δάσκαλος,μα αυτή που ήταν ΤΕΛΕΙΑ,ήταν η σκηνοθεσία του Darren Aronofsky.Δημιούργησε ένα αριστοτεχνικά εφιαλτικό σκηνικό που μετέφερε άψογα την σταδιακή μεταμόρφωση του λευκού κύκνου σε μαύρο...θεϊκή ταινία!
-
mysterious έγραψε:Black Swan.Κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό είχα να δω τέτοια ταινιάρα!Πραγματικό διαμάντι που δεν γίνεται να πάρει κάτι λιγότερο από 10.Δικαίως οσκαρική η Natalie Portman,εξαιρετικός ο Vincent Casell ως σάτυρος δάσκαλος,μα αυτή που ήταν ΤΕΛΕΙΑ,ήταν η σκηνοθεσία του Darren Aronofsky.Δημιούργησε ένα αριστοτεχνικά εφιαλτικό σκηνικό που μετέφερε άψογα την σταδιακή μεταμόρφωση του λευκού κύκνου σε μαύρο...θεϊκή ταινία!
Η περιγραφή σου είναι εντελώς το αντίθετο από τη δική μου!

-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Η πλάκα είναι πως ξαναείδα το review του enternity και συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψε!
Και ναι ο Γάλλος ήταν φοβερός.Τον είχα σε εκτίμηση αλλά πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλός και πειστικός στον ρόλο του.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες