Game Boy memories

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 30 Σεπ 2013, 16:28

bobo1704 έγραψε:Ε ναι και το συγκεκριμένο είναι της αρραβωνιαστικιάς μου. Το είχε σε μια ντουλάπα κάπου παραπεταμένο. Μου το έφερε και της το έφτιαξα. Εγώ είχα το παλιότερο όπως το δικό σου, αλλά σε άσπρο. Τώρα όσον αφορά την πίστα.... Τι να πει κανείς για το παιχνίδι συνολικά!!

Ναι ακόμα δεν μπορώ να διανοηθώ το πόσο μπροστά από την εποχή τους ήταν αυτά τα παιχνίδια. Τώρα μας φαίνονται όλα δεδομένα. Αλλά εγώ τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι αξία έχουν εκείνα τα παιχνίδια. Μακάρι να βρώ και εγώ το δικό μου gameboy.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Οκτ 2013, 01:09

Το εντυπωσιακο ειναι οτι το gameboy περιοριζε τεχνολογικα τους developers που ειχαν "καλομαθει" με την εξελιξη στις κονσολες! Κι ομως, οι δυσκολιες προσπεραστηκαν με μερακι, καινοτομους σχεδιασμους και βγηκαν απειρα διαμαντια. Ασυλληπτος ο κοσμος των mario land. Ασυλληπτο το οτι την εποχη των playstation, saturn, n64, το Pokemon μαγευε με τα 8 bits του.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 06 Οκτ 2013, 16:52

Ακριβώς αυτό. Αλλά είναι και ότι το φορητό έχει άλλη αίγλη όπως και να το κάνουμε. Καλές οι οικιακές κονσόλες, αλλά όταν μπορείς να πάρεις μαζί σου μία κονσόλα δεν σε νοιάζουν τα γραφικά και τόσο. Αλλά ήταν και τα παιχνίδια φοβερά. Εγώ πολλές φορές άφηνα τον αδερφό μου στο Ν64 και έπαιζα Pokemon και Mario :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό renegr » 16 Οκτ 2013, 13:43

Pokemon RED και τα μυαλα στο μπλεντερ! :D :D
Άβαταρ μέλους
renegr

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό ssns » 21 Οκτ 2013, 01:47

Μεγαλες εποχες με τα ποκεμον και το καλωδιακι για να μπορουμε να κανουμε μεταξυ μας μαχες
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό master » 04 Δεκ 2013, 14:37

;) το αγαπημενο Game boy color παιχνιδι ειναι το carmagedon kai το tarzan και αλλα τα επαιζα μικρος συνεχεια,
αυτο θυμαμαι
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 06 Δεκ 2013, 14:16

Pokemon και μόνο Pokemon (και λίγο Yugioh) τερματίζαμε πρώτα το παιχνίδι για να έχουμε δυνατά Pokemon και μετά κάναμε μάχες μεταξύ μας
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 06 Δεκ 2013, 15:49

track and field, πατεντα με μπαταρια(αλλα ξεκαναμε τα κουμπια του gb)
τι ωραια χρονια
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό gamelover » 06 Δεκ 2013, 19:15

α!καλά και γω το game boy μου θυμάμαι που το είχα πάρει με τα πόκεμον μαζί και μαζευόμασταν παρέα και κάναμε μάχες...εν τω μεταξύ εγώ με το color να είμαι ο πιό "υπερσύγχρονος" :-p
καλές εποχές...πολύ θα θελα να ξαναείχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό με φίλους...
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 11:23

ΣΟΥΠΕΡ ΧΡΟΝΙΑ με το GAMEBOY.Μαζευομασταν ολοι η πιτσιρικαρια στην πλατεια εχοντας ο καθενας το δικο του και παιζαμε ασταματητα
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB