- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 21:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation Vita
nkav64 έγραψε:Καλύτερα πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο και ρώτα...δε νομίζω να κάνουν οι ίδιοι το service...αν θέλεις τώρα μπορείς να πάρεις βεβαίως και την αντιπροσωπεία...δεν στο προτείνω γιατί εγώ από άλλες περιπτώσεις δεν έχω αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Mου ειπαν στο ΠΛΑΙΣΙΟ να επικοινωνησω στην ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ. Η ΣΟΝΥ με εστειλε στην COMETRON. Εστειλα μαιλ στην COMETRON, και μου ειπαν οτι θα μου το αντικαταστησουν(δεν καταλαβα,με καινουριο ή ανακατασκευασμενο) με 122,5Ε. Τι μου προτεινετε αξιζει αυτο ή αγορα νεου?
-
gamer - Δημοσιευσεις : 59
nkav64 έγραψε:Κανένα μαγαζί που να κάνει επισκευές δεν γνωρίζεις να πάρεις και από εκεί μια γνώμη αν φτιάχνεται ή όχι;
Τα €122,50 σίγουρα δεν είναι λίγα και μόνο άμα είναι καινούριο πάρε το, αλλιώς τι σημαίνει για αυτούς ανακατασκευσμένο;
Θα γινει με καινουριο και ενα χρονο εγγυηση.
-
gamer - Δημοσιευσεις : 59
Τα Lemmings κατακλύζουν το Vita.
Σχεδόν ταυτόχρονα με τις καλές ειδήσεις από την Sony για την επαναφορά του ονόματος της Psygnosis στο προσκήνιο είχαμε και το απίστευτο ρεκόρ που έκανε η Rockstar North με το νέο GTA V. Θέλετε να μάθετε πια η σύνδεση των παραπάνω γεγονότων? Μα φυσικά ένα ιστορικό Franchise που δημιουργήθηκε από την τότε DMA Design(Rockstar North) για λογαριασμό της Psygnosis, θεωρείται ο παππούς των RTS, και επανέρχεται ειδικά σχεδιασμένος για το νέο φορητό της Sony.

Ο λόγος για το Lemmings Touch το οποίο αποτελεί την νέα προσθήκη στην σειρά και θα περιλαμβάνει πάνω από 100 επίπεδα. Τα δάχτυλα σας παίζουν τον μείζονα ρόλο μιας και οι λειτουργίες πραγματοποιούνται άμεσα πάνω στην οθόνη. Για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα κόκκινα Lemmings για τα οποία δεν ξέρουμε προς το παρόν τον ρόλο τους αλλά φαίνονται ιδιαίτερα δαιμονικά. Παρακολουθήστε το πρώτο τρέιλερ του Lemmings Touch παρακάτω:

Ο λόγος για το Lemmings Touch το οποίο αποτελεί την νέα προσθήκη στην σειρά και θα περιλαμβάνει πάνω από 100 επίπεδα. Τα δάχτυλα σας παίζουν τον μείζονα ρόλο μιας και οι λειτουργίες πραγματοποιούνται άμεσα πάνω στην οθόνη. Για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα κόκκινα Lemmings για τα οποία δεν ξέρουμε προς το παρόν τον ρόλο τους αλλά φαίνονται ιδιαίτερα δαιμονικά. Παρακολουθήστε το πρώτο τρέιλερ του Lemmings Touch παρακάτω:

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Το αγόρασα εδώ και περίπου 10 μήνες τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.Έχω τα internet applications (facebook,twitter και email) αλλά παίζω και τα παιχνίδια μου.Για διακοπές είναι ότι πρέπει.Το καλοκαίρι το ευχαριστήθηκα.Φιλική συμβουλή,επειδή τα παιχνίδια του είναι λίγο ακριβά, μια συνδρομή Ps+ θα σας σώσει.Κάθε μήνα δίνει 1-2 παιχνίδια δωρεάν

-
SithDante - Δημοσιευσεις : 77
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες