- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 10:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Πάντως το ps4 κατα τη γνώμη μου θα είναι μεγάλη επιτυχία για την sony,το μόνο κακό ειναί αυτο που θα πληρώνεις για το Plus και συνεπώς το Online, μια τεχνική που ακολούθησε η microsoft με το xbox και δεν μου άρεσε καθόλου,παρόλα αυτά σίγουρα είναι ένα value for money σύστημα-παιχνιδοκονσόλα.
- vxenidis
- Δημοσιευσεις : 8
nkav64 έγραψε:schizophrenicGr έγραψε:pote 8a erthei stin ellada?
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις λίγο παραπάνω θα μάθαινες
pes mou gt koitaxa kai den to vrika plz
- schizophrenicGr
- Δημοσιευσεις : 20
vxenidis έγραψε:Πάντως το ps4 κατα τη γνώμη μου θα είναι μεγάλη επιτυχία για την sony,το μόνο κακό ειναί αυτο που θα πληρώνεις για το Plus και συνεπώς το Online, μια τεχνική που ακολούθησε η microsoft με το xbox και δεν μου άρεσε καθόλου,παρόλα αυτά σίγουρα είναι ένα value for money σύστημα-παιχνιδοκονσόλα.
Δεν είναι το ίδιο το Plus+ με το Live μιας και το πρώτο σου δίνει παιχνίδια να ασχοληθείς σε μηνιαία βάση. Το κόστος σε σχέση με το όφελος του να έχεις Plus+ είναι μηδαμινό.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Αρα αν οντως ισχυουν τα περι Δεκεμβρη εδω θα το εχουμε σε 15 μηνες.Δε θα το επαιρνα και αμεσως εγω ουτως ή αλλως,οποτε δε με πειραζει ιδιαιτερα,αλλα σαν πολιτικη της Sony ομολογω πως δεν ειναι πολυ καλη.Λογικα θα το αγορασω 1,5 με 2 χρονια αργοτερα απο οταν θα κυκλοφορησει Ελλαδα,μιας και τοτε και θα εχει πεσει η τιμη οσο να ναι αλλα και θα εχω τελειωσει το λυκειο με το καλο 

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες