Μέσα από ένα νέο Nintendo Direct, αφιερωμένο στα Pokemon, δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τις επερχόμενες προσθήκες στη σειρά. O Iwata αρχικά τόνισε πως το Pokemon X & Y εκμεταλλεύεται πλήρως τη λειτουργία WiFi. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα Pokemon από τα παιχνίδια Black, Black 2, White και White 2, μέσα από την εφαρμογή Poke Transporter η οποία τα στέλνει στην Pokemon Bank, ένας cloud χώρος για να αποθηκεύονται τα τέρατα των παικτών. Ωστόσο, το Poke Transporter έρχεται ως add-on του Pokemon Bank, το οποίο είναι επί πληρωμή. Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως εκτός από τα νέα starter Pokemon, ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα starters της πρώτης γενιάς, δηλαδή τα Bulbasaur, Charmander και Squirtle τα οποία θα έχουν και Mega Evolutions.
Τέλος, έγινε γνωστό πως δύο συλλεκτικές εκδόσεις του 3DS XL θα κυκλοφορήσουν στις 27 Σεπτεμβρίου με θέμα τα νέα θρυλικά Pokemon. Μπορείτε να δείτε και το σχετικό video μέσα από τον παρακάτω player:
χαχαα εγώ πάντως έχω ψηθεί για να πάρω το 1ο. Απλά θέλω να πάρω bundle 3DS XL με pokemon. Ξέρει κανείς πότε θα ανακοινωθούν αυτά και σε τι τιμές θα είναι περίπου; έχω ψάξει αλλά ως τώρα δεν έχω βρεί κανένα bundle.
Είναι προφανώς ιαπωνικό μόνο αλλά είναι πανέμορφο. Ωραίο πακέτο. Μακάρι να φέρουν και στην ευρώπη κάτι τέτοιο.
Πόσο όμορφο παίζει να είναι!!!Αυτό όμως που θέλω να δω είναι τι θα γίνει με την κάμερα του MH4 γιατί του 3 στο 3ds χωρίς circle pad που το έχω(από το bundle) είναι απλά τραγική.
Βασικά δεν έχει ανακοινωθεί κανένα bundle με τα Pokemon. Μόνο οι συλλεκτικές εκδόσεις 3DS XL που έχουν ζωγραφισμένα τα legendary pokemon πάνω αλλά δεν περιλαμβάνουν το παιχνίδι. Και εγώ θα το ήθελα αλλά μου φαίνεται λογικό να μην κάνουν bundle. Δεν έχουν τόση ανάγκη να πουλήσουν κονσόλες και το pokemon θα φύγει σαν ζεστό ψωμί έτσι και αλλιώς.