- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 18:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
Ναι ίσως αν κατέληγε στα δίχτυα μία από αυτές τις ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά να κάναμε εντελώς διαφορετική συζήτηση, αλλά όπως και να έχει κέρδιζε ή έχανε η Dortmund τον τελικό η απουσία του Γκέτσε είναι σημαντικότατη και ξαναλέω συμφωνώ πως ο Έρικσεν(ο Γκέτσε είναι 20) είναι είναι μια καλή επιλογή, αλλά μέχρι να τον δούμε στην πράξη επιτρέψτε μου να είμαι επιφυλακτικός. Ναι η Dortmund έχει πολύ καλές υποδομές ναι μπορεί να αγοράσει πολύ καλούς αντικαταστάτες, αλλά μη ξεχνάμε και τον παράγοντα προσαρμογή γιατί η φετινή Dortmund δεν είναι μόνο φετινή είναι και περσινή οπότε η "καινούργια" Dortmund αν τελικά φύγουν όλοι όσοι ακούγεται ότι θα φύγουν τότε θα πάρει χρόνος να "δέσει" η ομάδα ξανά
-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
alexis13 έγραψε:Ναι ίσως αν κατέληγε στα δίχτυα μία από αυτές τις ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά να κάναμε εντελώς διαφορετική συζήτηση, αλλά όπως και να έχει κέρδιζε ή έχανε η Dortmund τον τελικό η απουσία του Γκέτσε είναι σημαντικότατη και ξαναλέω συμφωνώ πως ο Έρικσεν(ο Γκέτσε είναι 20) είναι είναι μια καλή επιλογή, αλλά μέχρι να τον δούμε στην πράξη επιτρέψτε μου να είμαι επιφυλακτικός. Ναι η Dortmund έχει πολύ καλές υποδομές ναι μπορεί να αγοράσει πολύ καλούς αντικαταστάτες, αλλά μη ξεχνάμε και τον παράγοντα προσαρμογή γιατί η φετινή Dortmund δεν είναι μόνο φετινή είναι και περσινή οπότε η "καινούργια" Dortmund αν τελικά φύγουν όλοι όσοι ακούγεται ότι θα φύγουν τότε θα πάρει χρόνος να "δέσει" η ομάδα ξανά
Το 92 είναι και δυο. Ο ένας αρχές και ο άλλος μέσα, δεν είναι το θέμα αυτό. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι επιφυλακτικός, και καλά κάνεις. Εγώ είμαι σίγουρος ότι η Ντόρτμουντ θα βρει τον τρόπο. Να πούμε κάτι σημαντικό: ασχέτως με το αν θα είναι διαφορετική, καλύτερη, χειρότερη, την πορεία που είχε φέτος δεν νομίζω να την ξανακάνει σύντομα. Ένας λόγος είναι ότι φεύγουν παίχτες κλειδιά, όντως, αλλά γενικότερα της λείπει η συνεχής παρουσία σε τόσο υψηλό επίπεδο, πράγμα που συνεπάγεται και με την εμπειρία.
-
femto - Δημοσιευσεις : 94
femto έγραψε:Το 92 είναι και δυο. Ο ένας αρχές και ο άλλος μέσα, δεν είναι το θέμα αυτό. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι επιφυλακτικός, και καλά κάνεις. Εγώ είμαι σίγουρος ότι η Ντόρτμουντ θα βρει τον τρόπο. Να πούμε κάτι σημαντικό: ασχέτως με το αν θα είναι διαφορετική, καλύτερη, χειρότερη, την πορεία που είχε φέτος δεν νομίζω να την ξανακάνει σύντομα. Ένας λόγος είναι ότι φεύγουν παίχτες κλειδιά, όντως, αλλά γενικότερα της λείπει η συνεχής παρουσία σε τόσο υψηλό επίπεδο, πράγμα που συνεπάγεται και με την εμπειρία.
Για να τελειώσω εγώ με το θέμα...συμφωνώ μαζί σου ότι θα βρει τον τρόπο αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει παρόμοια πορεία όπως φέτος για τους ίδιους λόγους ακριβώς που αναφέρεις και εσύ
-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
Αυτές είναι οι αγαπημένες μου ομάδες. Βγάζω σπυριά με ομάδες του στυλ της Ρεάλ ή της Τσέλσι. Δε μου αρέσουν καθόλου οι ομάδες που αγοράζουν παιχταράδες και σπαταλούν ένα κάρο χρήματα, για να κάνουν μία τρύπα στο νερό (και στον ισολογισμό τους, μην πιστεύετε πως αυτές οι ομάδες έχουν κέρδη). Γουστάρω ομάδες που παίρνουν άγνωστους παίχτες, φτιάχνουν ένα υπέροχο σύνολο και μέσα από αυτό, φτιάχνονται και οι μεγάλοι παίχτες. Ομάδες σαν την Πόρτο ή την Ντόρτμουντ, κερδίζουν τον σεβασμό μου.
Αυτές οι ομάδες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πηγαίνουν κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκούς τελικούς. ΘΑ ξαναπάνε όμως, γιατί ξέρουν τον τρόπο να χτίζονται από το μηδέν.
Αυτές οι ομάδες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πηγαίνουν κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκούς τελικούς. ΘΑ ξαναπάνε όμως, γιατί ξέρουν τον τρόπο να χτίζονται από το μηδέν.
-
paoan013 - Δημοσιευσεις : 61
Τρομερη η Ρεαλ χθες,6 γκολακια στη Γαλατα..Μακαρι να συνεχισει ετσι σε ολες τις διοργανωσεις και να μη μας κανει σοβαρο κακο η παραχωρηση του Οζιλ που ηταν παιχταρας
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
karlat89 έγραψε:Πάντως πολυ κακη η επιλογη γκουαρντιόλα,και ελλιπές ροστερη Μπαγιερν φετος
Aν και δεν υποστηριζω Bayern δεν μπορω παρα να συμφωνησω.
Παντως η μοναδικη εκπληξη εχτες ηταν η ισοπαλια της μεγαλης Juve. Το ακομα πιο τραγελαφικο ειναι οτι η Kοπεγχαγη παραπαιει στη Δανια. Δεν εμαθε απο τα περσινα με την Noρτζελαντ; Αι σιχτιρ....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης