Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό game over » 27 Αύγ 2013, 11:57

Grave Encounters (2011) ταινία στυλ paranormal με ghosts κ έτσι, δείτε το ρε ! Αξίζει πολύ !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 27 Αύγ 2013, 13:58

The Godfather part 1. Ταινιαρα!!!
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 28 Αύγ 2013, 23:34

Ξαναείδα μετά από καιρό το Robocop του 1987. Καλά τι ταινιάρα! Και τα εφέ πολύ καλά για την εποχή.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 29 Αύγ 2013, 08:26

Xθες απόλαυσα την ταινία We're the Millers! Θερινός ο κινηματογράφος, πολύς ο κόσμος και η ταινία με πολύ γέλιο που δεν την βαριέσαι ούτε λεπτό. Βέβαια όπως πάντα καταλαβαίνεις πως θα καταλήξει το τέλος της αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όπως και να έχει όποιος-α την έχει βάλει στο μάτι πραγματικά αξίζει να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό Spahar » 29 Αύγ 2013, 12:17

Kimi Raikkonen έγραψε:Xθες απόλαυσα την ταινία We're the Millers! Θερινός ο κινηματογράφος, πολύς ο κόσμος και η ταινία με πολύ γέλιο που δεν την βαριέσαι ούτε λεπτό. Βέβαια όπως πάντα καταλαβαίνεις πως θα καταλήξει το τέλος της αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όπως και να έχει όποιος-α την έχει βάλει στο μάτι πραγματικά αξίζει να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.

Την είδα και εγώ χτες. Μια χαρά κωμωδία την βρήκα, με αρκετές καλές στιγμές.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 29 Αύγ 2013, 12:38

Spahar έγραψε:
Kimi Raikkonen έγραψε:Xθες απόλαυσα την ταινία We're the Millers! Θερινός ο κινηματογράφος, πολύς ο κόσμος και η ταινία με πολύ γέλιο που δεν την βαριέσαι ούτε λεπτό. Βέβαια όπως πάντα καταλαβαίνεις πως θα καταλήξει το τέλος της αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όπως και να έχει όποιος-α την έχει βάλει στο μάτι πραγματικά αξίζει να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.

Την είδα και εγώ χτες. Μια χαρά κωμωδία την βρήκα, με αρκετές καλές στιγμές.

Το αποκορύφωμα ήταν στα bloopers και μάλιστα στο ραδιόφωνο. Ιf you know what i mean.... Μην το χαλάσουμε σε άλλους που δεν την έχουν δει.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 29 Αύγ 2013, 16:31

Ειδα το Oblivion, ταινιαρα!! απο τις καλυτερες sci-fi/post apocalyptic και μοιαζει και με video game :D
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 29 Αύγ 2013, 19:22

Πριν λίγο είδα τα Αεροπλάνα (παιδική)...μέτρια έως πολύ μέτρια ταινία, αν έχετε σκοπό να τη δείτε ξανασκεφτείτε το. Τίποτα το ιδιαίτερο, καλύτερα να προτιμήσετε το Turbo, αν θέλετε να δείτε ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο γιος μου παραλίγο να κοιμηθεί στο μέσον της ταινίας.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό gdskate » 29 Αύγ 2013, 19:32

Να δείτε το Star Trek Into Darkness.
Πολύ καλό!!
gdskate

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 30 Αύγ 2013, 00:01

nkav64 έγραψε:Πριν λίγο είδα τα Αεροπλάνα (παιδική)...μέτρια έως πολύ μέτρια ταινία, αν έχετε σκοπό να τη δείτε ξανασκεφτείτε το. Τίποτα το ιδιαίτερο, καλύτερα να προτιμήσετε το Turbo, αν θέλετε να δείτε ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο γιος μου παραλίγο να κοιμηθεί στο μέσον της ταινίας.

Φαίνεται ότι δεν είναι τόσο καλή όσο τα Αυτοκίνητα. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ο το αεροπλάνο πρωταγωνιστής έχει υψοφοβία :)

Είδα σήμερα το Judge Dredd του '95. Θεός ο Stalone. Την είχα ξαναδεί την ταινία πριν από καμιά 10αριά χρόνια αλλά νομίζω στέκεται ακόμα και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB