- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 22:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Xθες απόλαυσα την ταινία We're the Millers! Θερινός ο κινηματογράφος, πολύς ο κόσμος και η ταινία με πολύ γέλιο που δεν την βαριέσαι ούτε λεπτό. Βέβαια όπως πάντα καταλαβαίνεις πως θα καταλήξει το τέλος της αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όπως και να έχει όποιος-α την έχει βάλει στο μάτι πραγματικά αξίζει να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Kimi Raikkonen έγραψε:Xθες απόλαυσα την ταινία We're the Millers! Θερινός ο κινηματογράφος, πολύς ο κόσμος και η ταινία με πολύ γέλιο που δεν την βαριέσαι ούτε λεπτό. Βέβαια όπως πάντα καταλαβαίνεις πως θα καταλήξει το τέλος της αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όπως και να έχει όποιος-α την έχει βάλει στο μάτι πραγματικά αξίζει να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.
Την είδα και εγώ χτες. Μια χαρά κωμωδία την βρήκα, με αρκετές καλές στιγμές.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Spahar έγραψε:Kimi Raikkonen έγραψε:Xθες απόλαυσα την ταινία We're the Millers! Θερινός ο κινηματογράφος, πολύς ο κόσμος και η ταινία με πολύ γέλιο που δεν την βαριέσαι ούτε λεπτό. Βέβαια όπως πάντα καταλαβαίνεις πως θα καταλήξει το τέλος της αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όπως και να έχει όποιος-α την έχει βάλει στο μάτι πραγματικά αξίζει να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.
Την είδα και εγώ χτες. Μια χαρά κωμωδία την βρήκα, με αρκετές καλές στιγμές.
Το αποκορύφωμα ήταν στα bloopers και μάλιστα στο ραδιόφωνο. Ιf you know what i mean.... Μην το χαλάσουμε σε άλλους που δεν την έχουν δει.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Πριν λίγο είδα τα Αεροπλάνα (παιδική)...μέτρια έως πολύ μέτρια ταινία, αν έχετε σκοπό να τη δείτε ξανασκεφτείτε το. Τίποτα το ιδιαίτερο, καλύτερα να προτιμήσετε το Turbo, αν θέλετε να δείτε ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο γιος μου παραλίγο να κοιμηθεί στο μέσον της ταινίας.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Πριν λίγο είδα τα Αεροπλάνα (παιδική)...μέτρια έως πολύ μέτρια ταινία, αν έχετε σκοπό να τη δείτε ξανασκεφτείτε το. Τίποτα το ιδιαίτερο, καλύτερα να προτιμήσετε το Turbo, αν θέλετε να δείτε ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο γιος μου παραλίγο να κοιμηθεί στο μέσον της ταινίας.
Φαίνεται ότι δεν είναι τόσο καλή όσο τα Αυτοκίνητα. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ο το αεροπλάνο πρωταγωνιστής έχει υψοφοβία

Είδα σήμερα το Judge Dredd του '95. Θεός ο Stalone. Την είχα ξαναδεί την ταινία πριν από καμιά 10αριά χρόνια αλλά νομίζω στέκεται ακόμα και σήμερα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες