- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 13:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
nfs_maniac έγραψε:Το ωραίο είναι οτι ο Rock έχει τον ρόλο του φουσκωμένου μεν, αλλα απο μυαλό δεν.... Δεν τον βλέπεις συχνά σε τέτοιους ρόλους
Σοκαρίστηκα...προσπαθώ να συνέλθω...

Το Αν του Παπακαλιάτη..οκ βρίστε με,σπιλώστε με και χλευάστε με αλλά να πω την αμαρτία μου,μου άρεσε πολύ!

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Το ωραίο είναι οτι ο Rock έχει τον ρόλο του φουσκωμένου μεν, αλλα απο μυαλό δεν.... Δεν τον βλέπεις συχνά σε τέτοιους ρόλους
Σοκαρίστηκα...προσπαθώ να συνέλθω...![]()
Το Αν του Παπακαλιάτη..οκ βρίστε με,σπιλώστε με και χλευάστε με αλλά να πω την αμαρτία μου,μου άρεσε πολύ!Κι εκεί που είπα μπράβο ταινία ο μπαγάσας,διάβασα σε φόρουμς πως το κεντρικό στόρυ το πήρε από παλιότερη ξένη ταινία...λέω κι εγώ ήταν πολύ όμορφο για να είναι αληθινό.
Κλασσικά ο Παπακαλιάτης κλέβει σενάρια από εξωτερικό. Και σε σειρές του το έχει κάνει. Το Αν δεν το χω δει αλλά μου φαινόταν χαζορομαντικό και βαρετό. Στη μουσική όμως τον παραδέχομαι.
Είδα σήμερα το Chronicle. Αρκετά καλή ταινία για να περάσει η ώρα και καλή σκηνοθεσία αν και handycam την περισσότερη ώρα έχει τις πρωτοτυπίες του.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:mysterious έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Το ωραίο είναι οτι ο Rock έχει τον ρόλο του φουσκωμένου μεν, αλλα απο μυαλό δεν.... Δεν τον βλέπεις συχνά σε τέτοιους ρόλους
Σοκαρίστηκα...προσπαθώ να συνέλθω...![]()
Το Αν του Παπακαλιάτη..οκ βρίστε με,σπιλώστε με και χλευάστε με αλλά να πω την αμαρτία μου,μου άρεσε πολύ!Κι εκεί που είπα μπράβο ταινία ο μπαγάσας,διάβασα σε φόρουμς πως το κεντρικό στόρυ το πήρε από παλιότερη ξένη ταινία...λέω κι εγώ ήταν πολύ όμορφο για να είναι αληθινό.
Κλασσικά ο Παπακαλιάτης κλέβει σενάρια από εξωτερικό. Και σε σειρές του το έχει κάνει. Το Αν δεν το χω δει αλλά μου φαινόταν χαζορομαντικό και βαρετό. Στη μουσική όμως τον παραδέχομαι.
Είδα σήμερα το Chronicle. Αρκετά καλή ταινία για να περάσει η ώρα και καλή σκηνοθεσία αν και handycam την περισσότερη ώρα έχει τις πρωτοτυπίες του.
Όντως ο Παπακαλιάτης στις σειρές του έπαιρνε πολλά στοιχεία από εξωτερικό,μέχρι και αυτούσιες σκηνές!Γι'αυτό είπα ήταν πολύ όμορφο για να είναι αληθινό..

-
Mud (McConaughey,Witherspoon): δυνατές ερμηνείες αλλά μέτριο σενάριο 2/5
Iceman (Michael Shannon): βιογραφικό ενδιαφέρον story 2,5/5
Iceman (Michael Shannon): βιογραφικό ενδιαφέρον story 2,5/5
- Christosss21
- Δημοσιευσεις : 1
Company of heroes.Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ταινία με θεματολογία του Β' παγκοσμίου πολέμου είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες