Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό mysterious » 10 Αύγ 2013, 07:46

45 τετραγωνικά(ελληνική).Αν και μικρή μια χαρά ταινία ήταν.Και με ένα θέμα που θα απασχολεί πλέον όλο και λιγότερο τους νέους Έλληνες και Ελληνίδες...
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό mysterious » 12 Αύγ 2013, 17:35

Scary movie 5...διάρκειας 68 λεπτών!!!!!Λίγο περισσότερο δηλαδή από επεισόδιο σειράς...πιο αρπαχτή πεθαίνεις.Αλλά σάμπως αυτό περίμενε κανείς για να βγάλει συμπεράσματα.Και μόνο το "5" τα λέει όλα,βγαίνει απλά για να βγαίνει.'Αντε και στο "10" να βγάλετε επετειακή έκδοση.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 12 Αύγ 2013, 20:27

Βασικά ευτυχώς που κρατούσε μόνο 68 λεπτά!!! (αν και ούτε αυτά δεν κατάφερα να αντέξω, και το σταμάτησα στη μέση....)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 12 Αύγ 2013, 23:29

mysterious έγραψε:Scary movie 5...διάρκειας 68 λεπτών!!!!!Λίγο περισσότερο δηλαδή από επεισόδιο σειράς...πιο αρπαχτή πεθαίνεις.Αλλά σάμπως αυτό περίμενε κανείς για να βγάλει συμπεράσματα.Και μόνο το "5" τα λέει όλα,βγαίνει απλά για να βγαίνει.'Αντε και στο "10" να βγάλετε επετειακή έκδοση.

Σύμφωνα με το IMDb είνα 86 λεπτά, μήπως μπερδεύτηκες; χειρότερα τα πράγματα δηλαδή. Εγώ από το 2 σταμάτησα να τα βλέπω. Όχι ότι μου άρεσαν και αυτά δηλαδή αλλά τουλάχιστον πιο μικρός κάπως γελούσα. Προσπάθησα πρόσφατα να δω το 1ο και δεν γέλασα σχεδόν καθόλου.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό mysterious » 13 Αύγ 2013, 01:58

PetrifieD- έγραψε:
mysterious έγραψε:Scary movie 5...διάρκειας 68 λεπτών!!!!!Λίγο περισσότερο δηλαδή από επεισόδιο σειράς...πιο αρπαχτή πεθαίνεις.Αλλά σάμπως αυτό περίμενε κανείς για να βγάλει συμπεράσματα.Και μόνο το "5" τα λέει όλα,βγαίνει απλά για να βγαίνει.'Αντε και στο "10" να βγάλετε επετειακή έκδοση.

Σύμφωνα με το IMDb είνα 86 λεπτά, μήπως μπερδεύτηκες; χειρότερα τα πράγματα δηλαδή. Εγώ από το 2 σταμάτησα να τα βλέπω. Όχι ότι μου άρεσαν και αυτά δηλαδή αλλά τουλάχιστον πιο μικρός κάπως γελούσα. Προσπάθησα πρόσφατα να δω το 1ο και δεν γέλασα σχεδόν καθόλου.

To ξανακοίταξα και είναι 68 λεπτά καθαρής ταινίας με την αρχή της και το φινάλε της χωρίς τους τίτλους τέλους.Και μου κάνει εντύπωση γιατί όντως παντού για 86 λεπτά γίνεται λόγος.Τι να πω δεν ξέρω.Αν έχει μεγαλύτερη διάρκεια,μεγαλύτερο και το κακό! :D Παντού τα χειρότερα γράψανε.Γελοία,της πλάκας αστεία που σου δίνουν την εντύπωση πως αν είχες την παρέα σου και μια κάμερα θα είχατε το ίδιο αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό mysterious » 13 Αύγ 2013, 02:02

nfs_maniac έγραψε:Βασικά ευτυχώς που κρατούσε μόνο 68 λεπτά!!! (αν και ούτε αυτά δεν κατάφερα να αντέξω, και το σταμάτησα στη μέση....)

Για να είμαι ειλικρινής επειδή είδα εκ των προτέρων την διάρκεια της ταινίας είπα "έλα μωρέ,μια ώρα είναι θα περάσει..." :lol:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 13 Αύγ 2013, 19:03

Oblivion τεράστια σεναρικά κενά
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 14 Αύγ 2013, 02:21

Απλά βλεπότανε....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 14 Αύγ 2013, 16:53

O θεός ξέρει τι πήρε ο Rock για να ξαναγίνει έτσι. Μια χαρά ήταν πρίν. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από το να "βλέπεται" πάντως. Μόνο ο Wahlberg θα ξεχωρίζει λογικά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 14 Αύγ 2013, 18:18

Το ωραίο είναι οτι ο Rock έχει τον ρόλο του φουσκωμένου μεν, αλλα απο μυαλό δεν.... Δεν τον βλέπεις συχνά σε τέτοιους ρόλους :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB