- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 13:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
45 τετραγωνικά(ελληνική).Αν και μικρή μια χαρά ταινία ήταν.Και με ένα θέμα που θα απασχολεί πλέον όλο και λιγότερο τους νέους Έλληνες και Ελληνίδες...
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Scary movie 5...διάρκειας 68 λεπτών!!!!!Λίγο περισσότερο δηλαδή από επεισόδιο σειράς...πιο αρπαχτή πεθαίνεις.Αλλά σάμπως αυτό περίμενε κανείς για να βγάλει συμπεράσματα.Και μόνο το "5" τα λέει όλα,βγαίνει απλά για να βγαίνει.'Αντε και στο "10" να βγάλετε επετειακή έκδοση.
-
Βασικά ευτυχώς που κρατούσε μόνο 68 λεπτά!!! (αν και ούτε αυτά δεν κατάφερα να αντέξω, και το σταμάτησα στη μέση....)
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
mysterious έγραψε:Scary movie 5...διάρκειας 68 λεπτών!!!!!Λίγο περισσότερο δηλαδή από επεισόδιο σειράς...πιο αρπαχτή πεθαίνεις.Αλλά σάμπως αυτό περίμενε κανείς για να βγάλει συμπεράσματα.Και μόνο το "5" τα λέει όλα,βγαίνει απλά για να βγαίνει.'Αντε και στο "10" να βγάλετε επετειακή έκδοση.
Σύμφωνα με το IMDb είνα 86 λεπτά, μήπως μπερδεύτηκες; χειρότερα τα πράγματα δηλαδή. Εγώ από το 2 σταμάτησα να τα βλέπω. Όχι ότι μου άρεσαν και αυτά δηλαδή αλλά τουλάχιστον πιο μικρός κάπως γελούσα. Προσπάθησα πρόσφατα να δω το 1ο και δεν γέλασα σχεδόν καθόλου.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:mysterious έγραψε:Scary movie 5...διάρκειας 68 λεπτών!!!!!Λίγο περισσότερο δηλαδή από επεισόδιο σειράς...πιο αρπαχτή πεθαίνεις.Αλλά σάμπως αυτό περίμενε κανείς για να βγάλει συμπεράσματα.Και μόνο το "5" τα λέει όλα,βγαίνει απλά για να βγαίνει.'Αντε και στο "10" να βγάλετε επετειακή έκδοση.
Σύμφωνα με το IMDb είνα 86 λεπτά, μήπως μπερδεύτηκες; χειρότερα τα πράγματα δηλαδή. Εγώ από το 2 σταμάτησα να τα βλέπω. Όχι ότι μου άρεσαν και αυτά δηλαδή αλλά τουλάχιστον πιο μικρός κάπως γελούσα. Προσπάθησα πρόσφατα να δω το 1ο και δεν γέλασα σχεδόν καθόλου.
To ξανακοίταξα και είναι 68 λεπτά καθαρής ταινίας με την αρχή της και το φινάλε της χωρίς τους τίτλους τέλους.Και μου κάνει εντύπωση γιατί όντως παντού για 86 λεπτά γίνεται λόγος.Τι να πω δεν ξέρω.Αν έχει μεγαλύτερη διάρκεια,μεγαλύτερο και το κακό!

-
nfs_maniac έγραψε:Βασικά ευτυχώς που κρατούσε μόνο 68 λεπτά!!! (αν και ούτε αυτά δεν κατάφερα να αντέξω, και το σταμάτησα στη μέση....)
Για να είμαι ειλικρινής επειδή είδα εκ των προτέρων την διάρκεια της ταινίας είπα "έλα μωρέ,μια ώρα είναι θα περάσει..."

-
O θεός ξέρει τι πήρε ο Rock για να ξαναγίνει έτσι. Μια χαρά ήταν πρίν. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από το να "βλέπεται" πάντως. Μόνο ο Wahlberg θα ξεχωρίζει λογικά.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Το ωραίο είναι οτι ο Rock έχει τον ρόλο του φουσκωμένου μεν, αλλα απο μυαλό δεν.... Δεν τον βλέπεις συχνά σε τέτοιους ρόλους 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες