- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 01:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Αφου ανανεωσε και ο Ματσιουλης...ο προεδρος ειπε οτι εκλεισε το ροστερ, οποτε δεν θα παρουμε αλλον ψηλο ουτε γκαρντ......προσωπικα μου φαινεται μια χαρα η ομαδα, μονο ο κινεζος δεν μου κολαει και πιστευω οτι αργα ή γρηγορα θα τον διωξουμε.....επισης θα παιξουμε στο Gomelsky Cup με τσσκα, μακαμπι και λοκομοτιβ κουμπαν στις 28-29 σεπτεμβρη.
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
το ρόστερ στο μπάσκετ έκλεισε(προσωπικά κρατάω μία επιφύλαξη όσων αφορά τον μεγάλο σάρας),με μόνη ευχάριστη έκπληξη του μαυροκεφαλίδη.ο πεδουλάκης πλέον έχει ίσως ρόστερ καλύτερο και από αυτό του ζοτς με εξαίρεση το 2009.σούπερ ομάδα που μπορεί να παίξει ότι μπάσκετ επιλέξει ο προπονητής και μάλιστα μπορεί να παίξει και άκρως θεαματικό μπάσκετ(κάτι που δεν είχαν οι ομάδες του ζοτσ).ομάδα με παρόν και το σημαντικότερο μέλλον.ομάδα που για καμιά πενταετιά θα χρειάζεται μόνο προσθήκες.ένα τεράστιο μπράβο στον πρόεδρο που έδειξε ότι το κατέχει το "άθλημα"βολώνοντας στόματα(και του ομιλών)και στο τεχνικό επιτελείο.το διαρκείας είναι σίγουρο
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
ckastam έγραψε:οκ καναμε το χατιρι του Μιχαλάκη να έρθει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναικο - ακόμα πάντως περιμένω τον καθαρό σέντερ....
έλα ρε μια χαρά είναι ο μάικ για τον ρόλο που τον πήραμε.σούπερ μεταγραφή.θα το δεις στην πορεία.το μόνο που δεν μαρέσει στην όλη υπόθεση είναι ότι του χρόνου θα ψάχνουμε πάλι σέντερ για την θέση του.με την προσθήκη του απτην άλλη δεν χρειάζεσαι καθαρό σέντερ εκτός αν εννοείς καθαρό σέντερ κάνα δεινόσαυρο 2,13 σαν αυτόν που πήραν στο λιμάνι.ο μαυροκεφαλίδης στα παιχνίδια της εθνικής δείχνει γιατί επιλέχθηκε και δαπανήθηκε ένα σοβαρό ποσό.όχι μόνο πρόβλημα δεν θα έχουμε στους ψηλούς αλλά θα είναι κατά την προωπική μου άποψη και το ατού του παναθηναικού και την επόμενη περίοδο.δεν θα ξέρουν ποιον να πρωτοφυλάξουν του χρόνου θα το δεις.πάρτε κάνα διαρκείας.όποιος τα έχει φυσικά
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες