- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 21:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
F1
ρε τι μου θύμησες.πφ.έτυχε να σπουδάζω ιταλία και έτυχε να δω live 3-4φορές ένα τύπο με μικρό μικε να δεις πως τον λέγανε ρε πώς το λέγανε..απίστευτη εμπειρία παιδιά ειλικρινά.ειδικά ο ήχος των μονοθεσίων είναι κάτι που σε ανατριχιάζει.όποιος έχει την δυνατότητα του το προτείνω χωρίς δευτερη σκέψη.(εγώ ήμουν με τους ασημί βέβαια αλλά ο γερμανός όπως και να το κάνουμε είναι μέχρι νεωτέρας ότι καλύτερο έχει βγει στους 4 και ο ντόκτορ στους 2φυσικά)
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Βασικά μου έκανε εντύπωση που ο Φέτελ διαμαρτυρήθηκε σε σένα ότι δεν τον άφηνες να περάσει.
Δηλαδή ρε Φέτελ επειδή έκαναν τον Γουέμπερ φιλιππινέζα σου,να γίνουν το ίδιο και οι ανταγωνιστές σου; 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Ναι ήταν πολύ κοντά μου
αλλά όπως δήλωσε αργότερα ήταν μια πολύ καλή μάχη και θα ήθελε να συνεχιστεί και για λίγους γύρους ακόμα (με αποτέλεσμα να με περάσει). Αντικειμενικά πιστεύω πάντως ότι ο Alonso δεν θα τον σταματήσει γιατί δεν μπορεί. Ο αγώνας για να επανέλθουμε στο θέμα ήταν εντυπωσιακός! Grosjean επιθετικός κλασσικά και Massa......Massa!

-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Χαχαχα α ρε Κίμι επέστρεψες δριμύτερος!Να πω την αλήθεια δεν τον είδα τον αγώνα,μόνο την κατάταξη διάβασα.Αλλά αυτό που είπες για τον Αλόνσο το πιστεύω κι εγώ.Μπορεί να φανεί κουφό αλλά μου φαίνεται πως ο Φέτελ θα ξεπεράσει στα πρωταθλήματα και τον Σουμάχερ!Τα πάντα είναι ιδανικά γι'αυτόν!
-
Άμα συνεχίσουν να του προσφέρουν τέτοια μονοθέσια, ναι θα τον περάσει! Άμα υπάρξει ανταγωνισμός στον ίδιο ακριβώς βαθμό ή μάλλον στον ίδιο και σε χειρότερο κάπως ρυθμό και ευνοήσει και η τύχη τότε θα 'χτυπηθεί' είναι σίγουρο! Δεν παίζει ρόλο μόνο ο οδηγός αλλά και το κάρο που τραβάς ή σε τραβάει 

-
Ακριβώς αυτό εννοούσα.Έχει εξαιρετικό μονοθέσιο και αν συνυπολογίσεις πως είναι μικρός,πάει για το τρίτο πρωτάθλημα και είναι και πολύ καλός οδηγός τότε τρομάζεις στην σκέψη τι θα μπορεί να έχει καταφέρει όταν κλείσει την καριέρα του!
-
Εκεί που ελάχιστοι τον υπολόγιζαν λόγω των ελαστικών και έδιναν τον Φέτελ ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ο Χάμιλτον κατάφερε να κερδίσει δείχνοντας ακόμα μια φορά τις ικανότητές του ως οδηγός. Όσο για τον Αλόνσο, με τη Φεράρι να μην μπορεί, λογικό είναι και αυτός να μένει πίσω.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
mysterious έγραψε:Ακριβώς αυτό εννοούσα.Έχει εξαιρετικό μονοθέσιο και αν συνυπολογίσεις πως είναι μικρός,πάει για το τρίτο πρωτάθλημα και είναι και πολύ καλός οδηγός τότε τρομάζεις στην σκέψη τι θα μπορεί να έχει καταφέρει όταν κλείσει την καριέρα του!
Διόρθωση..πάει για το τέταρτο πρωτάθλημα του

-
nkav64 έγραψε:Εκεί που ελάχιστοι τον υπολόγιζαν λόγω των ελαστικών και έδιναν τον Φέτελ ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ο Χάμιλτον κατάφερε να κερδίσει δείχνοντας ακόμα μια φορά τις ικανότητές του ως οδηγός. Όσο για τον Αλόνσο, με τη Φεράρι να μην μπορεί, λογικό είναι και αυτός να μένει πίσω.
Στην McLaren πάντως ακόμα την νίκη θα αναζητούσε ή την συγκεκριμένη στιγμή σε τι ομάδα βρίσκομαι και τι οδηγώ; Πραγματικά αυτός που με συγκλονίζει με τις ικανότητες του και όχι επειδή είναι ο αγαπημένος μου οδηγός, είναι ο Kimi με την εξής παρατήρηση. Δύο χρόνια απουσίας, πρώτος χρόνος επιστροφής στην F1 στην γενική κατάταξη 3ος (ή 4ος δεν θυμάμαι καλά) και φέτος πραγματικά θα χαρώ να τον δω στην δεύτερη θέση (γιατί μου φαίνεται λίγο όνειρο η πρώτη εκτός αν η τύχη πια είναι τόσο με το μέρος του) με ελάχιστη διαφορά από τον Πρωταθλητή.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες