Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιούλ 2013, 09:26

ili@s86 έγραψε:Το καινούργιο Asterix.... Καλούτσικο ήταν αλλά θα μπορούσε να είναι και πολύ καλύτερο.... Ειδικά οι Νορμανδοί ήταν τελείως άκυροι...... :(

αν και αγαπημένο μου κόμιξ,την τελευταία ταινία δεν μπορεσα να την δω ουτε μεχρι την μεση
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό mysterious » 21 Ιούλ 2013, 15:28

Lawless.Αρχίζει πολύ καλά μα από την μέση και μετά σαν να κάνει κοιλιά.Και το τέλος μου φάνηκε λίγο κουφό.Την περίμενα καλύτερη την ταινία.Και τον Γκάρυ Όλντμαν με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 21 Ιούλ 2013, 20:16

Ειδα το Gothica, αστυνομικο θριλερ, αρκετα καλο
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιούλ 2013, 18:32

jmaster18 έγραψε:Ειδα το Gothica, αστυνομικο θριλερ, αρκετα καλο

Άργησες λίγο. :) Είναι όντως καλό. Και παίζει και ο Robert Downey Jr το γιατρό. Εγώ είχα αργήσει μέχρι να καταλάβω ποιος είναι όταν το πρωτοείδα.

Ξαναείδα και πριν από μερικές το Hard Candy. Ωραίο θριλεράκι με την Ellen Page. Δεν είναι καινούριο βέβαια (από τις πρώτες ταινίες που είδα με την Page) αλλά αξίζει να το δεί όποιος δεν το έχει ήδη κάνει.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 23 Ιούλ 2013, 08:08

Χθες το απόγευμα είδα το Turbo. Πολύ καλή παιδική ταινία όποιος έχει παιδιά του τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Η δράση δεν σταματάει καθόλου, από την αρχή ως το τέλος το ενδιαφέρον για την ταινία παραμένει αμείωτο. Μην περιμένετε βέβαια και τίποτα ανατροπές. Είναι μια ταινία καθαρά για παιδιά. Απλά αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις και η διάρκειά της 96 λεπτά είναι η ιδανική μιας και σε κανένα σημείο δεν πλατιάζει.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 23 Ιούλ 2013, 10:37

Θα πάω σήμερα να τη δω.

Παιδιά δεν έχω 8-)
Άβαταρ μέλους
paoan013

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Ιούλ 2013, 11:06

είδα το olympus has fallen.ωραία ταινία δράσης με αρκετές καλές σκηνές.δεν διεκδικεί οσκαρ αλλά περνάς ευχάριστα 2 ώρες.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό frigs » 23 Ιούλ 2013, 18:04

Το red sands και ήταν μεγάλη μαπα
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 24 Ιούλ 2013, 10:55

korko έγραψε:είδα το olympus has fallen.ωραία ταινία δράσης με αρκετές καλές σκηνές.δεν διεκδικεί οσκαρ αλλά περνάς ευχάριστα 2 ώρες.

Άκουσα οτι παίζει πολυ προπαγάνδα,ισχύει?
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιούλ 2013, 01:24

Μόλις είδα το Dark Circles. Καλό θριλεράκι με μερικές απότομες σκηνές που μου σηκώθηκε η τρίχα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB