- Τώρα είναι 19 Ιούλ 2025, 01:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Alex4444 ένα καλό adventure ή rpg σε τραβάει σαν δίνη στον κόσμο του..
Μπήκα επιτέλους και στο τρίτο μέρος του uncharted.Πολύ καλό όπως και τα προηγούμενα και τα γραφικά σκίζουν!Αλλά όπως πάντα σχετικά μικρό.Μετά από 2,5 χαλαρές ώρες είμαι ήδη στο 35%!Από την άλλη παιχνίδια με μικρή διάρκεια είναι η χαρά του ps plus gamer.

Μπήκα επιτέλους και στο τρίτο μέρος του uncharted.Πολύ καλό όπως και τα προηγούμενα και τα γραφικά σκίζουν!Αλλά όπως πάντα σχετικά μικρό.Μετά από 2,5 χαλαρές ώρες είμαι ήδη στο 35%!Από την άλλη παιχνίδια με μικρή διάρκεια είναι η χαρά του ps plus gamer.

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μετά από 50 ώρες τερμάτισα το ACIII 100%. Πολύ καλό. Είχε μερικά κλασσικά AC glitches και buggs αλλά λιγότερα από τα προηγούμενα. Οι ναυμαχίες νομίζω κλέβουν την παράσταση. Είναι τέλεια όλα τα naval missions. Γενικώς εμένα μου άρεσε αρκετά το παιχνίδι παρά τα ορισμένα στραβά.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Tέλος με την επική τριλογία του Uncharted...αν και καθυστερημένα νιώθω κωλόφαρδος που είχα την εμπειρία να την απολαύσω!Καλά για το τρίτο μέρος έπαθα την πλάκα μου...από το νεκροταφείο πλοίων και μετά το παιχνίδι είναι Ε Π Ι Κ Ο!!!!Και το στίγμα που σου αφήνει μετά το πέρας της τριλογίας δείχνει και την αξία του...Naughty Dog και ξερό ψωμί.Μην τολμήσουν όμως και δε συνεχίσουν την σειρά!Είναι από τις λίγες φορές σε μια σειρά που μόνο άρμεγμα δεν έγινε...anyway πλέον αρχίζω χαλαρά το Motorstorm:Pacific Rift.Ελπίζω να είναι καλύτερο από το αρχικό γιατί κούρασε σχετικά γρήγορα και το παράτησα νωρίς.
-
Black Mirror 2 τελος! Η ιστορια στο τελος με ψιλοξενερωσε, οπως και του 1 απο οσο θυμαμαι, αλλα αξιζε τον κοπο. Το μονο που πραγματικα με χαλασε ειναι οτι δεν κολλησα ουσιαστικα σε κανενα σημειο. Ολα λυνονται σχετικα ευκολα και παντα οι επιλογες ειναι περιορισμενες, οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου τραβηξει κατι ασχετο για την εξελιξη του παιχνιδιου στοιχειο πολλη ωρα.
Καποια στιγμη θα παρω και το 3, αλλα ως τοτε Fire Emblem: Awakening!!!
Καποια στιγμη θα παρω και το 3, αλλα ως τοτε Fire Emblem: Awakening!!!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
jmaster18 αν σου πω ότι έχω την game of the year edition του Oblivion μαζί με τα 2 expansion pack και δεν το έχω παίξει;παλιότερα που ήθελα δεν είχα τον ανάλογο υπολογιστή και τώρα που μπορώ και θέλω(PS3)φοβάμαι ότι θα μου πάρει μήνες!Και για μένα rpg ισούται με ΟΛΑ τα side quests ολοκληρωμένα και ξεκοκάλισμα των διαλόγων...
-
Έχω αρχίσει Tekken tag tournament 2. Το offline μπορεί να γίνει από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ειδικά το τελευταίο boss ακόμα και στα medium και hard (γιατί υπάρχουν very hard και ultra hard) μοιράζει πολύ ξύλο. Έχει και καλό online με σχετικά λίγο lag (ανάλογα την απόσταση και την σύνδεση που έχουν οι παίκτες). Το μόνο εκνεβριστικό είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες ξέρουν 2-3 κινήσεις και τις spammάρουν ανελέητα με αποτέλεσμα να μου σπάνε τα νεύρα. Γίνεται και μονότονο το παιχνίδι έτσι. Γενικώς όμως είναι πολύ καλό παιχνίδι ξύλου.
Yoshimitsu for the win! Alisa, Kunimitsu <3
Yoshimitsu for the win! Alisa, Kunimitsu <3
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες