News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 15 Ιουν 2013, 17:51

gamelover έγραψε:σε αυτο εχεις ενα δικιο.....@gohan δλδ σου τραβαει το χαλι κατω απο τα ποδια παιρνει οτι εχετε συμφωνησει και φευγει και γιατι αφου ηταν δανεικες οι υπηρεσιες της εξ'αρχης να μην ειναι δανεικα και τα χρηματα που εγω εχω καταβαλλει....να μου επιστρεψει και εκεινη οτι εχω πληρωσει ή ενα αντιτιμο για τα προνομια τα οποια ειχα και τωρα δεν εχω...ετσι δεν ειναι;
Ουσιαστικα τελικα αυτο που κανουν δεν ειναι οτι ενδιαφερονται τοσο πολυ για τον καταναλωτη αλλα αποσκοπουν να σου νοικιαζουν τα παιχνιδια προσπαθωντας με αυτον το τροπο και να πολεμησουν την πειρατεια αλλα και να παρουν τα χρηματα που θα εδινες για να τα νοικιασεις για τη τσεπη τους... με ενα σμπαρο 2 τρυγονια και το χατιρι του καταναλωτη κανουμε,και δειχνουμε και καλοι,και παιρνουμε τα χρηματα που ουτως αλλιως θα εδινε για να το νοικιασει... (3 τελικα)

Ναι αλλά το αντίτιμο που πληρώνεις είναι το ελάχιστο. συγκριτικά με τα 2ευρώ τη μέρα για την ενοικίαση αλλά υπάρχει και μια μεγάλη λίστα που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα με ποιότητα. Για μένα είναι μια απ τις καλύτερες υπηρεσίες που έχουν ποτέ δημιουργηθεί και φυσικά ο στόχος είναι η φιλική αποτροπή της πειρατείας με σεβασμό προς τον καταναλωτή μιας και αυτός είναι ο κερδισμένος. Άλλωστε οι προσφορές για το Plus είναι πολύ δυνατές, τον Μάρτιο πήρα το Tomb Raider σε προσφορά μόλις 25ευρώ που τα μοιράστηκα με τον κολλητό μου, μιας και μπορείς να έχεις ενεργό τον λογαριασμό σου και σε δεύτερο PS3, ούτε μήνα μετά την κυκλοφορία του από 60 αρχική τιμή. Στα τρία χρόνια παρουσίας της υπηρεσίας έχω παίξει τόσα πολλά παιχνίδια ελαττώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα μου. Είναι μια καλή υπηρεσία γι αυτούς που δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα αλλά το χόμπι τους αποτελεί σημαντικό μέρος της καθημερινότητας, αλλά και γι αυτούς που παίζουν μαζικά παιχνίδια αφού η λίστα είναι Hot!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 15 Ιουν 2013, 23:26

έτσι πως είναι το plus είναι απαραίτητο . με τόσα παιχνίδια δεν προλαβαίνεις να τα παίξεις όλα
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 16 Ιουν 2013, 19:20

Είναι Must το PS Plus+, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Namco Bandai-Saint Seiya: Brave Soldier αποκλειστικά στο PS3

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 22 Ιουν 2013, 04:13

Ένα νέο teaser site από τη Namco Bandai είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες το οποίο ανακοινώνει την ύπαρξη ενός νέου τίτλου για το PS3. Ενώ πριν λίγες ώρες η εταιρία, δημοσίευσε μια ενημέρωση λέγοντας ότι ο τίτλος θα αποκαλυφθεί σε τέσσερις ημέρες.
Εικόνα
Κάτι που σημαίνει πως στις 21 Ιουνίου θα γνωρίζουμε σίγουρα περισσότερα. Η παραπάνω εικόνα ωστόσο, φουντώνει ολοένα και περισσότερο τις υποψίες πως πρόκειται για ένα νέο project από τη CyberConnect2.

http://www.enternity.gr/Article/Η-Namco-Bandai-αποκαλύπτει-νέο-παιχνίδι-για-το-PS3

Παναγιώτης Χιονίδης

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άσχημα νέα, Solatorobo fans. Το teaser της Namco Bandai συνδέεται με το Saint Seiya: Brave Soldier της Dimps Corporation σε αντίθεση με ένα νέο παιχνίδι της CyberConnect2.
Εικόνα
Διαβάζοντας το τελευταίο τεύχος της Shonen Jump, η Gematsu αναφέρει ότι Η Namco Bandai αποκάλυψε ότι το πολεμικό παιχνίδι για το PlayStation 3 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στην Ιαπωνία, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Το παιχνίδι αναμένεται να διαθέτει χαρακτήρες από το Sanctuary και τα Elysion chapters, καθώς επίσης και από τα The Lost Canvas και Omega, συμπεριλαμβανομένων των Pegasus Seiya, Phoenix Ikki, Andromeda Shun, Cygnus Hyoga, Dragon Shiryu,Gemini Saga, Kaiou Poseidon και Meiou Hades. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Saint Seiya: Sanctuary Battle, ο τίτλος αυτός θα περιλαμβάνει anime cutscenes μεταξύ των μαχών.
Εικόνα
Τα παιχνίδια Saint Seiya δεν κυκλοφορούν συνήθως εκτός Ιαπωνίας. To Saint Seiya: Brave Soldier μπορεί να μην είναι η συνέχεια του Solatorobo που θέλαμε, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι γι 'αυτό έτσι κι αλλιώς, και Η Namco Bandai είναι αυτή που το φέρνει στην Ευρώπη.

Το manga και οι τηλεοπτικές σειρές απόλαυσαν την επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές και Λατινοαμερικανικές χώρες από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, αλλά δεν είχαν μεταφραστεί στα Αγγλικά μέχρι και το 2003, εξηγώντας την σχετική αφάνεια του franchise μεταξύ των αγγλόφωνων οπαδών - και την αδυναμία τους να κυκλοφορήσουν στη Βόρεια Αμερική, κατά πάσα πιθανότητα.
Απολαύστε το πρώτα τρέιλερ παρακάτω:

Πηγή : www.vg247.com - Brenna Hillier / Μετάφραση - Διόρθωση :arrow: Havok-Alex
Τελευταία επεξεργασία από Havok-Alex και 05 Ιούλ 2013, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Ιούλ 2013, 11:08

Σε στυλ Ultimte Ninja Storm θα είναι;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 03 Ιούλ 2013, 16:26

Scott_Pilgrim έγραψε:Σε στυλ Ultimte Ninja Storm θα είναι;

Ποιο κοντά σε αυτό το στυλ, Ναι!
Η δημιουργός του μεταξύ άλλων έχει φτιάξει πολλά Dragonball παιχνίδια.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Ιούλ 2013, 16:49

Αφού είναι η CC2 τότε λογικό. Μου έκανε λίγο εντύπωση καθώς το προηγούμενο ήταν Hack n' Slash.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 04 Ιούλ 2013, 19:56

Scott_Pilgrim έγραψε:Αφού είναι η CC2 τότε λογικό. Μου έκανε λίγο εντύπωση καθώς το προηγούμενο ήταν Hack n' Slash.

Η Dimps είναι η δημιουργός του, που έχει κάνει και το προηγούμενο, απλά εισάγει νέα στοιχεία στο παιχνίδι, anime cutscenes, που μοιάζουν αρκετά με την δουλειά της CC2.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 07 Ιούλ 2013, 10:48

Α, είπα και εγώ.. Ευχαριστώ για την διόρθωση. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Η Sony συνεχίζει να teasάρει - το R&C: Into the Nexus

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 11 Ιούλ 2013, 07:08

Μετά την χθεσινή εικόνα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Facebook, η Sony σήμερα ανάρτησε και νέα εικόνα, αυτή τη φορά λίγο πιο ξεκάθαρη. Η εικόνα δείχνει να έχει να κάνει με την Insomniac, ωστόσο στο μήνυμα: "When Worlds Collide" (όταν οι κόσμοι συγκρούονται), προστέθηκε το "Heroes Return".
Εικόνα
Λέτε να έχει σχέση με τα Ratchet & Clank και Jak & Daxter;

(UPDATE)
Πριν από λίγες ώρες η Insomniac Games ανακοίνωσε, μέσα από το επίσημο account της στο Twitter, πως αύριο (11 Ιουλίου) αναμένεται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση. Πολύ πιθανό να πρόκειται για νέο τίτλο, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Να σημειωθεί ότι η Insomniac, εκτός από το Ratchet & Clank είναι γνωστή και για άλλες αποκλειστικότητες στο PlayStation, όπως είναι τα Spyro the Dragon και Resistance. Μέχρι στιγμή, σύμφωνα με τις ιστοσελίδες του εξωτερικού, επικρατεί η άποψη ότι πρόκειται για crossover μεταξύ Ratchet & Clank και Jak & Daxter. Σίγουρα λοιπόν σε μερικές ώρες θα ξέρουμε.

http://www.enternity.gr/Article/Η-Sony-συνεχίζει-να-teasάρει

Παναγιώτης Χιονίδης
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εικόνα
Τελικά είναι ένας νέος τίτλος Ratchet & Clank single player, στον παραδοσιακό κορμό της σειράς (Future Saga: Tools for Destruction, Quest for Booty, A Crack in Time) και όχι Spin off όπως τα All 4 One & QForce, για το PS3. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω:
Τελευταία επεξεργασία από Havok-Alex και 11 Ιούλ 2013, 12:52, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB