- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 22:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The NBA Thread
Αυτό ήταν. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Αν είναι δυνατών. Τι πάθαμε; o Duncan έχασε εύκολο καλάθι, στο καπάκι ο Manu έκανε λάθος. Τι να πω; ο σιχαμερός τρισάθλιος, απαίσιος Lebron 2η φορά πρωταθλητής. Αν είναι δυνατών. Με streetball.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Παιδιά δεν θέλει στενοχώρια γι'αυτή την εκπληκτική ομάδα των Σπερς...το πάλεψαν στα ίσια και αν ο Γκριν δεν ήταν απελπιστικά άστοχος ή ένας εκ των Πάρκερ/Μανού τραβούσε λίγο περισσότερο τώρα θα ήταν πρωταθλητές..κρίμα για τον τεράστιο Τιμ Ντάνκαν που μάλλον έχασε την τελευταία του ευκαιρία για το πέμπτο δαχτυλίδι..φοβερή εμφάνιση αλλά και μοιραία φιγούρα με το εύκολο καλάθι που έχασε στο τέλος.Μιλάμε ήταν τρελαμένος που το έχασε και χτυπούσε το παρκέ!Τρομερή εμφάνιση από τους Λεμπρόν,Γουέιντ και τρίποντα μαχαιριές από τον σιχαμερό φλόπερ Μπάτιερ!Φοβάμαι πως η δυναστεία άρχισε για τα καλά...
Οι Σπερς και πάλι έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο..και στα 38 του ο Τιμ πάλι παπάδες θα κάνει..ο Πάρκερ παραμένει εξαιρετικός,ο Λέοναρντ ανερχόμενος star(σήμερα ήταν και πάλι πολύ καλός),ο Γκριν θα είναι πολύ πιο έμπειρος και γενικά η ομάδα θα δουλεύει και πάλι σαν ρολόι..αν εκμεταλλευτούν τα χρήματα που έπαιρνε ο Μανού(17 μύρια για την χρονιά που μόλις τελείωσε!)με έναν παικταρά τότε θα είναι και πάλι στα ίσια διεκδικητές του τίτλου!Ναι ο Μανού ότι είχε να δώσει το έδωσε το παλικάρι..
Τι σου είναι πάντως η π...άνα η τύχη...μισό λεπτό πριν στεφθείς πρωταθλητής να είσαι 5 πόντους μπροστά...απίστευτα σκληρό συναίσθημα.Αν νιώθουμε έτσι εμείς σκεφτείτε πως νιώθουν οι ίδιοι οι παίκτες.Εφιαλτικό!
Οι Σπερς και πάλι έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο..και στα 38 του ο Τιμ πάλι παπάδες θα κάνει..ο Πάρκερ παραμένει εξαιρετικός,ο Λέοναρντ ανερχόμενος star(σήμερα ήταν και πάλι πολύ καλός),ο Γκριν θα είναι πολύ πιο έμπειρος και γενικά η ομάδα θα δουλεύει και πάλι σαν ρολόι..αν εκμεταλλευτούν τα χρήματα που έπαιρνε ο Μανού(17 μύρια για την χρονιά που μόλις τελείωσε!)με έναν παικταρά τότε θα είναι και πάλι στα ίσια διεκδικητές του τίτλου!Ναι ο Μανού ότι είχε να δώσει το έδωσε το παλικάρι..
Τι σου είναι πάντως η π...άνα η τύχη...μισό λεπτό πριν στεφθείς πρωταθλητής να είσαι 5 πόντους μπροστά...απίστευτα σκληρό συναίσθημα.Αν νιώθουμε έτσι εμείς σκεφτείτε πως νιώθουν οι ίδιοι οι παίκτες.Εφιαλτικό!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Προσπαθω να ξεπερασω το σημερα, μου ειναι δυσκολο γιατι κατ εμε σημερα το Μπασκετ εχασε και δεν κερδισε.. Γιατι οταν κερδιζει μια ομαδα με τους famous παιχταραδες, χανουν οι υπολοιπες που παιζουν ΟΜΑΔΙΚΑ ωστε να καλυψουν αυτο το ντεζαβανταζ..
Σε ολες τις σειρες παιξαμε ισως το πιο ολοκληρωμενο μπασκετ της μετα Τζορνταν εποχης και αν αξιζε καποιος αυτον τον τιτλο σιγουρα ημασταν εμεις.. η ιστορια ομως εγραψε και η ζωη συνεχιζεται..
Δυστυχως η σημαια μας τοσα χρονια που μας επαιρνε απο το χερι και μας σηκωνε κουπες (ο Μανου), που τραβαγε το κουπι οταν κολαγε η ομαδα, σε αυτους τους τελικους δεν εμφανιστηκε ποτε..φταιει αυτος ομως; κατα τη γνωμη μου οχι.. ειναι 37 και για εναν γκαρντ σε τοσο υψηλο επιπεδο(τελικους) ειναι μεγαλος και τον χρονο δεν τον κερδισε κανεις.. αρα αυτος που φταιει (για μενα και δεν τον κατηγορο αλλα το επισημαινω) ειναι ο Ποποβιτς που περιμενε πιο πολλα απο οσα μπορει να παρει απο τον Μανου..δυστυχως το ρολο του ηγετη πρεπει να τον παρει καποιος αλλος..ευτυχως για μας εχουμε και περναμε στο δια ταυτα την επομενη μερα..
Η ομαδα οπως λεει κ ο mysterious δεν πρεπει ν αλλαξει αφου μπορει ν ανταπεξελθει σ αυτο το επιπεδο ο Τιμ(και που να βρεις τετοιον ποιοτικο ψηλο) ο Παρκερ ειναι μικρος και μολις φετος εκανε την καλυτερη σεζον του και οι υπολοιποι ρολιστες θα προσφερουν οτι προσφεραν μεχρι τωρα, θυσιαζωντας το εγω για το εμεις..Θελω ομως να σταθω σε 2 παιχτες που θα πρεπει ν αλλαξουν ρολους..πρεπει πλεον ο Ποποβιτς να ¨βαφτισει¨ηγετη τον Λεοναρντ και να του δωσει τις εντολες και τη σηγουρια που εδωσε πριν 10+ χρονια στον Αργεντινο(και μη μου πειτε οτι ηταν εκτος παιχτης ο Μανου ολη τη σεζον αφου οταν η μπαλα εκαιγε την κρατουσε αυτος)..
Ο πιτσιρικος ειναι ενας απιθανως παιχτης και οσο και αν ακουστει υπερβολικο πιστευω οτι με δουλεια μπορει να γινει ¨ενας αλλος ΠΙπεν¨..
Τωρα αν θα φυγει η θα κατσει ο Τζινομπιλι δεν το ξερω αλλα δεν μπορω να τον δω με αλλη φανελα..
Σε ολες τις σειρες παιξαμε ισως το πιο ολοκληρωμενο μπασκετ της μετα Τζορνταν εποχης και αν αξιζε καποιος αυτον τον τιτλο σιγουρα ημασταν εμεις.. η ιστορια ομως εγραψε και η ζωη συνεχιζεται..
Δυστυχως η σημαια μας τοσα χρονια που μας επαιρνε απο το χερι και μας σηκωνε κουπες (ο Μανου), που τραβαγε το κουπι οταν κολαγε η ομαδα, σε αυτους τους τελικους δεν εμφανιστηκε ποτε..φταιει αυτος ομως; κατα τη γνωμη μου οχι.. ειναι 37 και για εναν γκαρντ σε τοσο υψηλο επιπεδο(τελικους) ειναι μεγαλος και τον χρονο δεν τον κερδισε κανεις.. αρα αυτος που φταιει (για μενα και δεν τον κατηγορο αλλα το επισημαινω) ειναι ο Ποποβιτς που περιμενε πιο πολλα απο οσα μπορει να παρει απο τον Μανου..δυστυχως το ρολο του ηγετη πρεπει να τον παρει καποιος αλλος..ευτυχως για μας εχουμε και περναμε στο δια ταυτα την επομενη μερα..
Η ομαδα οπως λεει κ ο mysterious δεν πρεπει ν αλλαξει αφου μπορει ν ανταπεξελθει σ αυτο το επιπεδο ο Τιμ(και που να βρεις τετοιον ποιοτικο ψηλο) ο Παρκερ ειναι μικρος και μολις φετος εκανε την καλυτερη σεζον του και οι υπολοιποι ρολιστες θα προσφερουν οτι προσφεραν μεχρι τωρα, θυσιαζωντας το εγω για το εμεις..Θελω ομως να σταθω σε 2 παιχτες που θα πρεπει ν αλλαξουν ρολους..πρεπει πλεον ο Ποποβιτς να ¨βαφτισει¨ηγετη τον Λεοναρντ και να του δωσει τις εντολες και τη σηγουρια που εδωσε πριν 10+ χρονια στον Αργεντινο(και μη μου πειτε οτι ηταν εκτος παιχτης ο Μανου ολη τη σεζον αφου οταν η μπαλα εκαιγε την κρατουσε αυτος)..
Ο πιτσιρικος ειναι ενας απιθανως παιχτης και οσο και αν ακουστει υπερβολικο πιστευω οτι με δουλεια μπορει να γινει ¨ενας αλλος ΠΙπεν¨..
Τωρα αν θα φυγει η θα κατσει ο Τζινομπιλι δεν το ξερω αλλα δεν μπορω να τον δω με αλλη φανελα..
-
Shadowman - Δημοσιευσεις : 113
Πραγματικά κρίμα... Όπως και να ακουστεί όμως, ο τίτλος είχε χαθεί απο το 6ο παιχνίδι, το σημερινό ήταν αναμενόμενο για εμένα... Το θέμα είναι οτι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία που δεν ξέρουμε αν θα την έχουμε ξανά. Οι big three του χρόνου θα έχουν ακόμα ένα χρόνο στην πλάτη τους, και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Όπως και να 'χει η ομάδα έκανε την υπέρβαση. Στο ξεκίνημα ποιός περίμενε τα σπηρούνια στον τελικό? (Εγώ προσωπικά πάλι Heat-Thunder έβλεπα)
Τώρα για το θέμα μπασκετ-αντιμπασκετ, μη κολλάτε βρε παίδες... Παιχνίδι που παιζόταν ο τίτλος ήταν, περιμένατε υπερθέαμα? Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και στην ιστορία μένει ο κάτοχος του τίτλου, λίγοι θα θυμούνται το πως έπαιζε η κάθε ομάδα...
Τώρα για το θέμα μπασκετ-αντιμπασκετ, μη κολλάτε βρε παίδες... Παιχνίδι που παιζόταν ο τίτλος ήταν, περιμένατε υπερθέαμα? Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και στην ιστορία μένει ο κάτοχος του τίτλου, λίγοι θα θυμούνται το πως έπαιζε η κάθε ομάδα...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Εγώ πιστεύω πως ο Ginobili μια χαρά έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. Απλά έκανε ένα κρίσιμο λάθος. Είχε όμως 18 πόντους και 5 ασσίστ. Και ο Duncan που είναι παικταράς ακόμα και σε αυτή την ηλικία έχασε 2 εύκολα γι αυτόν καλάθια στο τέλος. Αν δεν τα έχανε αυτά δεν θα ήταν στο -4 στο τέλος. Όχι ότι φταίει ο Duncan βέβαια. Δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο κάπου. Γενικώς πάντως ο Parker έμεινε στους 10 πόντους και δεν απέδωσε τα αναμενώμενα ενώ ο Green είχε 1-12 σουτ και έκανε και λάθη που έδειξαν την απειρία αλλά και το άγχος του. Πάντως ο Ginobili αν δεν έχει τραυματισμούς μπορεί να παίξει 1-2 χρόνια ακόμα. Σε μερικές αντεπιθέσεις έφευγε σφαίρα. Πραγματικά ταχύτατος για την ηλικία του και βασικά πολύ πιο γρήγορος ακόμα και από νεότερους. Απλά ήταν ένα παιχνίδι που τους μπήκαν όλα τα σουτ. Ενώ ο Lebron δεν μπορούσε να σταυρώσει σουτ σε όλη τη σειρά και ορθώς του άφηναν χώρο, έβαλε 5(!) τρίποντα και ο Battier 6. Γενικώς ότι σούταραν έμπαινε, οπότε παίζει και λίγο ο παράγοντας τύχη εδώ. Ο Spoelstra δεν μου φάνηκε καν να έχει σχέδιο και σύστημα. Απλά δώστε τη μπάλα στον Lebron ή στον Wade. Κρίμα γιατί οι Spurs είναι πολύ καλύτεροι ως ΟΜΑΔΑ. Αλλά πιστεύω πως μπορούν να διεκδικίσουν και πρωτάθλημα του χρόνου. Τέλος ο Leonard ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη
Υ.Γ. Εγώ αυτό που θέλω τώρα είναι η 1η αγαπημένη μου ομάδα (Bulls) με υγιή τον Rose να αποκλείσε το Miami στους τελικούς περιφέρειας και να δω τον Lebron να κλαίει ως άλλος Cristano Ronaldo.
Υ.Γ. Εγώ αυτό που θέλω τώρα είναι η 1η αγαπημένη μου ομάδα (Bulls) με υγιή τον Rose να αποκλείσε το Miami στους τελικούς περιφέρειας και να δω τον Lebron να κλαίει ως άλλος Cristano Ronaldo.
-
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο επιλέχθηκε στο Νο 15 των draft από τους Bucks. Είναι όντως πολύ καλός. Για να δούμε πως θα τα πάει. Είναι η υψηλότερη θέση που έχει επιλεχθεί ποτέ Έλληνας στα draft. Εγώ πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσει πάντως. Αρκεί βέβαια να δυναμώσει γιατί για ΝΒΑ είναι λίγο αδύναμος.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες