- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 15:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The NBA Thread
Ότι έγινε έγινε παιδιά.Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτοι οι Σπερς γιατί όταν χάνεις έτσι σε αδειάζει ψυχολογικά!Και αυτόματα δίνει έξτρα στους Χιτ..επικό τελικός σήμερα αλλά φοβάμαι μην πάρει καμιά διαφορά το Μαϊάμι και δεν κοιτάξει πίσω..και στην τελική αν το πάρουν μαγκιά τους.Όταν κοιτάς κατάματα τον θάνατο και τον νικάς,αξίζεις να το πάρεις..και θέλω να δω πολύ την αντίδραση του Μανού που έκανε πισωγύρισμα στις εμφανίσεις του πάλι.Και φυσικά τον Γκριν να πυροβολά από το τρίποντο.Όπως και να έχει σήκωσέ το Τιμ με μια ξεγυρισμένη 50άρα να γουστάρουμε! 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Shadowman έγραψε:Φιλε μου αν διαβαζες τα προηγουμενα post μου θα καταλαβαινες τι εννοω γιατι τα εξηγω και δεν ασχοληθηκα καθολου με φαουλ..
Χωρις παρεξηγηση αλλα καλο ειναι να διαβαζεις τα προυγουμενα post..
Δε χρειαζεται να διαβασω ολα τα μηνυματα, εγω το ειπα επειδη διαβασα καποιους που λενε για το φαουλ που επρεπε να γινει, δεν ηταν προσωπικα για εσενα το μυνημα.
- raiden5
- Δημοσιευσεις : 5
Shadowman έγραψε:petridied εξηγω στα προηγουμενα post τα λαθη του Ποποβιτς την ωρα του αγωνα..
Μην μεμψυμηρουμε αλλωστε δε βγαινει τιποτα η ιστορια εγραψε και ολα θα παιχτουν σημερα.. οποτε μαγκες στις επαλξεις γιατι αποψε στις 4:00 γραφουμε ιστορια...
Υ.Γ. Νομιζω οτι το replay που εξεταζουν στα τελευταια λεπτα οι διαιτητες δεν εχει να κανει με αποφαση του αν ειναι η οχι ενα φαουλ, αλλα αν ειναι εμπροθεσμο το καλαθι η αν παταγε γραμμη ο αθλητης..
Ε όχι και petridied. Ζω ακόμα ευτυχώς

Παιδιά δεν πιστεύω να μην το δεί κανείς σήμερα. Θέλω να κάνουμε δυνατή κερκίδα.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Τέλος πρώτης περιόδου, πίσω με 2... Καλό ξεκίνημα, αλλα απο τα μέσα και μετά κάτι το κόλλημα στο σκοράρισμα (ο Manu πάλι φαίνεται εκτός) κάτι τα τρίποντα του Battier μείναμε πίσω
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Αμφίρροπο παιχνιδάκι... -2 στο ημίχρονο, αλλα δεν βλέπω να πατάμε γερά και το φοβάμαι το δεύτερο... Green σε άλλο γήπεδο... (σήμερα βρήκε?)
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Τέλος και του ημιχρόνου με 2 πόντους πίσω. Ο Manu έπαιξε λίγο πιο επιθετικά και έβαλε 7 πόντους. Ο Leonard έχει ήδη 10 rebound. Γενικώς παίζουμε καλά. Και είναι σωστό που αφήνουμε τον James να σουτάρει. Έβαλε 2 απανωτά 3ποντα και συνεχίσαμε να τον αφήνουμε και έχασε τα επόμενα 2. Είμαστε αρκετά ψύχραιμοι. Νομίζω πάει καλά μέχρι τώρα. Πρέπει να βρουν 1-2 ελεύθερα 3ποντα και στον Green που τον έχουν κλείσει πολύ καλά και δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα. Parker και Duncan κλασσικά παίζουν μια χαρά. Γενικώς παίζουμε μια χαρά. Χρεώσαμε και Bosh με 3 φάουλ νωρίς. Λίγο βελτίωση στην επίθεση και μπορούμε να το πάρουμε.
-
Έλεος ότι σουτάρουν μπαίνει! 1 πόντος διαφορά δεν είναι πολύς αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βλέπω τους heat να παίζουν streetball και να κερδίζουν. Δηλαδή απλά δίνουν την μπάλα στον James που απλά σήμερα του μπαίνουν τα 3 ποντα και αν δεν του βγεί τότε γυρνάνε λίγο τη μπάλα. Κανένα σύστημα, τίποτα. Στο 3ο δεκάλεπτο όλες τις επιθέσεις σχεδόν τις πήρε ο James. Αυτό το στυλ μπάσκετ με εκνεβρίζει αφάνταστα.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες