- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 17:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
gamelover έγραψε:λιγο φουτουριστικο αλλα αρκετα καλο!απο αποψη γραφικω τουλαχιστον...γιατι ουσιαστικα προκειται για co-op αρα πανω κατω θα κανεις το ιδιο... παντως για free to play τιτλο θεωρω οτι αξιζει να ασχοληθεις μαζι του...λογικα θα ειναι free και σε ps4 σωστα;
Κανονικά ναι και χωρίς να χρειάζεσαι PS+.Όπως έπρεπε δλδ
-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
@ichigo13 το καλο με τις νεες κονσολες ειναι οτι θα σου προσφερουν και τετοια παιχνιδια δωρεαν κατι το οποιο ειναι πολυ θετικο και ευχαριστο πιστευω....και η νιντυ επισης ειπε οτι θα δωσει και εκεινη καποιο παιχνιδι δωρεαν αλλα βλεπω οτι στο συγκεκριμενο κομματι το εχουν παρει ζεστα το θεμα και ειναι καλο για μας γιατι εχεις και πιο πολλες επιλογες αλλα και πιο οικονομικες...μπορεις δλδ σε καποια περιοδο που να μην ειναι ευκολο να αγορασεις καποιον τιτλο λογω εξωτερικων παραγοντων(βλ.Ελλαδα,παραδειγμα!) μπορεις να εχεις games με τα οποια να περνας πολλες ωρες ικανοποιοντας τη διψα σου για το συγκεκριμενο χομπι... και σε αυτο αξιζει ενα μπραβο!γιατι θα μπορουσαν να μην τα λαβουν υποψιν τους ή να μην ασχοληθουν καν και να πουν εχουμε τα παιχνιδια μας παρτε αυτα.... θα μου πεις μας σου τα προσφερουν οι devs τους οι ιδιοι απο το pc σου και παλι ομως μπορει το pc σου να μην το υποστηριζει ή να βαριεσαι να παιζεις απο το pc...1002 λογοι...
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
gamelover έγραψε:@ichigo13 το καλο με τις νεες κονσολες ειναι οτι θα σου προσφερουν και τετοια παιχνιδια δωρεαν κατι το οποιο ειναι πολυ θετικο και ευχαριστο πιστευω....και η νιντυ επισης ειπε οτι θα δωσει και εκεινη καποιο παιχνιδι δωρεαν αλλα βλεπω οτι στο συγκεκριμενο κομματι το εχουν παρει ζεστα το θεμα και ειναι καλο για μας γιατι εχεις και πιο πολλες επιλογες αλλα και πιο οικονομικες...μπορεις δλδ σε καποια περιοδο που να μην ειναι ευκολο να αγορασεις καποιον τιτλο λογω εξωτερικων παραγοντων(βλ.Ελλαδα,παραδειγμα!) μπορεις να εχεις games με τα οποια να περνας πολλες ωρες ικανοποιοντας τη διψα σου για το συγκεκριμενο χομπι... και σε αυτο αξιζει ενα μπραβο!γιατι θα μπορουσαν να μην τα λαβουν υποψιν τους ή να μην ασχοληθουν καν και να πουν εχουμε τα παιχνιδια μας παρτε αυτα.... θα μου πεις μας σου τα προσφερουν οι devs τους οι ιδιοι απο το pc σου και παλι ομως μπορει το pc σου να μην το υποστηριζει ή να βαριεσαι να παιζεις απο το pc...1002 λογοι...
Προσωπικά το PC το έχω για άλλες δουλειές, καταλαβαίνω βέβαια τα άτομα που τους αρέσει να είναι στο PC Full Time αλλά εμένα με κουράζει η όλη ιδέα της αναβάθμισης μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κ.λ.π. Σε αυτό η κονσόλα καλύπτει την δίψα μου άμεσα.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Planetside 2 'Looks Like PC On Max Settings'...

Οι Clint Worley (εκτελεστικός παραγωγός) και Tramell Isaac (καλλιτεχνικός επιμελητής) μιλώντας στο GameInformer επιβεβαίωσαν ότι η κυκλοφορία του Planetside 2 για το Playstation 4 θα φαίνεται σαν να παίζεται σε Max Settings στο PC. Στις Extra λειτουργίες επιβεβαιώνεται και η υποστήριξη PS Vita Remote Play φέρνοντας μεγάλης κλίμακας μάχες σε μια φορητή οθόνη του Vita.
Υ.Γ. Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μου επιτρέπει να αναρτήσω το PS4 Trailer! Grrrrr!!!

-
Γιατί να μην δείχνει άμα δείτε τα χαρακτηριστικά του PS4 είναι ενός medium budget pc των 500 ευρώ
το οποίο pc παίζει όλα τα games στα max
-
Berserker100 - Δημοσιευσεις : 103
Berserker100 έγραψε:Γιατί να μην δείχνει άμα δείτε τα χαρακτηριστικά του PS4 είναι ενός medium budget pc των 500 ευρώ
Αλλιώς αποδίδει ένα κλειστό κύκλωμα όπως είναι μια κονσόλα και αλλιώς ένας υπολογιστής με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι σαν να συγκρίσεις το φούρνο μικροκυμάτων(κονσόλες) με τον κανονικό φούρνο(PC).
Επίσης η GDDR5 δεν είναι ιδιαίτερα φτηνή.

-
505 Development Studios δουλεύουν πάνω στο PS4

Το PS4 έχει κερδίσει μεγάλη υποστήριξη από μια μεγάλη ποικιλία εκδοτών παιχνιδιών, περιλαμβάνοντας πολλούς ανεξάρτητους προγραμματιστές. Από το Φεβρουάριο του 2013, ο αριθμός των προγραμματιστών που θα υποστηρίξουν το Playstation 4 αυξήθηκε από 126 σε 505.
Φυσικά, μπορούμε μόνο να περιμένουμε για να δούμε τι θα συμβεί, οι λεπτομέρειες είναι μετρημένες, αλλά είναι δύσκολο να μην αναρωτηθούμε και να ονειρευτούμε τουλάχιστον λίγο τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Πηγή : dualshockers.com / Μετάφραση - Διόρθωση

Τελευταία επεξεργασία από Havok-Alex και 23 Ιουν 2013, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες