News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

PS Plus, Περισσότερα παιχνίδια αυτόν το μήνα!

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 07 Ιουν 2013, 19:48

evergrey έγραψε:Τα νεα games που θα αντικαταστησουν στο Plus τα LittleBigPlanet 2,inFamous 2 και Motorstorm Apocalypse. blog.eu.playstation.com/ps-plus

Αφήνουν το PS Plus τον Ιούνιο:
12η Ιουνίου: LittleBigPlanet 2
12η Ιουνίου: inFamous 2
12η Ιουνίου: Motorstorm Apocalypse

Μπαίνουν στο PS Plus τον Ιούνιο:
12η Ιουνίου: Uncharted 3 Drake’s Deception (Single Player)
12η Ιουνίου: LittleBigPlanet Karting
12η Ιουνίου: XCOM: Enemy Unknown

Μαζί με τα :
Kingdom of Amalur: Reckoning
Ico & Shadow of the Colossus
Demon's Souls
Μας κάνουν 7 παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα. Ο πυρετός της Ε3 σίγουρα έχει ξεσπάσει στο Playstation 3 μέσα απο το PS Plus!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Puppeteer E3 Trailer και όχι μόνο!

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 08 Ιουν 2013, 03:01

Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Το Tekken Revolution έρχεται στο PS3 σαν Free-To-Play Game

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 09 Ιουν 2013, 16:19

Εικόνα
H Namco Bandai ανακοίνωσε το Tekken Revolution, ένα free-to-play παιχνίδι Tekken για το PlayStation 3, το οποίο θα σας επιτρέψει να παίξετε ως οκτώ χαρακτήρες από τη σειρά χωρίς να υπάρχει χρέωση.

Το Tekken Revolution θα σας επιτρέψει να παίξετε είτε ενάντια στους αντιπάλους CPU ή online ενάντια σε άλλους παίκτες. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης νέες Special Arts και Critical Arts moves που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους νεοεισερχόμενους να ανταπεξέλθουν στις σκληρές επιθέσεις.
Εικόνα
Επιπλέον, θα είστε επίσης σε θέση να ανεβάσετε το επίπεδο των χαρακτήρων σας σε τρία στατιστικά - δύναμη, αντοχή και το σθένος- για να δημιουργήσει ένα ειδικά ρυθμισμένο μαχητή με έμφαση στην επίθεση ή την άμυνα.

Το Tekken Revolution θα είναι διαθέσιμο στις 11 Ιουνίου.

Πηγή : siliconera.com - Ishaan / Μετάφραση - Διόρθωση :arrow: Havok-Alex
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 10 Ιουν 2013, 12:43

Havok-Alex έγραψε:
evergrey έγραψε:Τα νεα games που θα αντικαταστησουν στο Plus τα LittleBigPlanet 2,inFamous 2 και Motorstorm Apocalypse. blog.eu.playstation.com/ps-plus

Αφήνουν το PS Plus τον Ιούνιο:
12η Ιουνίου: LittleBigPlanet 2
12η Ιουνίου: inFamous 2
12η Ιουνίου: Motorstorm Apocalypse

Μπαίνουν στο PS Plus τον Ιούνιο:
12η Ιουνίου: Uncharted 3 Drake’s Deception (Single Player)
12η Ιουνίου: LittleBigPlanet Karting
12η Ιουνίου: XCOM: Enemy Unknown

Μαζί με τα :
Kingdom of Amalur: Reckoning
Ico & Shadow of the Colossus
Demon's Souls
Μας κάνουν 7 παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα. Ο πυρετός της Ε3 σίγουρα έχει ξεσπάσει στο Playstation 3 μέσα απο το PS Plus!

Πλέον εχω ξεχάσει τι σημαίνει αγορά gaming,thnak you ps+
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Ιουν 2013, 20:56

αν εγω βαλω ps plus τωρα για 3 μηνες πχ και κατεβασω αυτα τα παιχνιδια δωρεαν,οταν θα τελειωσει το plus μετα απο 3 μηνες,τα παιχνιδια θα μεινουν ή θα φυγουν?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό gamelover » 13 Ιουν 2013, 23:40

τωρα κατεβαζω το tekken...αυριο θα εχω μια πρωτη γευση και ελπιζω να ειναι καλο!στο τρειλερ δειχνει τοσο καλο που απορω γιατι ειναι free to play....μπραβο τους.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό gamelover » 13 Ιουν 2013, 23:45

greenkiller.13 έγραψε:αν εγω βαλω ps plus τωρα για 3 μηνες πχ και κατεβασω αυτα τα παιχνιδια δωρεαν,οταν θα τελειωσει το plus μετα απο 3 μηνες,τα παιχνιδια θα μεινουν ή θα φυγουν?

απο οσο γνωριζω μενουν στο ps3 αφου τα εχεις κατεβασει....ειναι πλεον δικα σου...δεν χανονται.μονο αν τα διαγραψεις...απλως πολυς κοσμος εχει προβλημα γιατι το plus εχει τοσα πολλα καλα παιχνιδια που το ps3 δεν εχει σχεδιαστει για να μπορει να κραταει τοσα...... :) εγω πχ. που εχω τον 40gb αντε να μπορω να εχω το πολυ! μεχρι 4...μετα θες ή αλλο σκληρο ή διαγραφη....

εγω εχω 2 ερωτησεις παλι...αν βαλω Plus μπορω να παιξω και παιχνιδια του ps vita στο ps3;;να υποθεσω οχι;;
και δεν εχω καταλαβει τη διαφορα του παιχνιδιου που ειναι demo απο του trial & unlock....αν θυμαμαι καλα ετσι γραφεται.... demo ξερω trial & unlock δεν ξερω..απλα και αυτα πολλες φορες τα δινει free
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 13 Ιουν 2013, 23:54

τα παιχνίδια μένουν στο δίσκο, αλλά μετά τη λήξη της συνδρομής, δεν μπορείς να τα παίξεις. αν ανανεώσεις κάποια στιγμή αργότερα, μπορείς να τα παίξεις.
όχι, δε μπορείς να παίξεις παιχνίδια PSV στο PS3. αν όμως τα κατεβάσεις και μετά από κάνα πχ 6μηνο αγοράσεις PSV, θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις και παίξεις. trial και unlock.. πρακτικά είναι full μέγεθος demo που σε αφήνεις να παίξεις μέχρι ένα σημείο και μετά το αγοράζεις, γίνεται unlock και συνεχίζεις να παίζεις από εκεί που είχες μείνει
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό mysterious » 14 Ιουν 2013, 00:02

Παιδιά νομίζω πως τα παιχνίδια φεύγουν μετά το τέλος της συνδρομής.Γι'αυτό και υπάρχει η έννοια ενοικίαση.Αν δείτε στις πληροφορίες του εκάστοτε plus παιχνιδιού,σας ενημερώνει πόσες μέρες απομένουν για το δικαίωμα να τα παίξετε.Ανάλογα δηλαδή με τις μέρες της συνδρομής.Κακά τα ψέματα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τα τερματίσεις όλα γιατί παραείναι πολλά οπότε αν δίνεις ένα 50άρικο τον χρόνο είσαι άρχοντας!Χώρια που δεν θα χρειαστεί,αν θέλεις,να αγοράσεις ποτέ παιχνίδι! :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό gamelover » 14 Ιουν 2013, 00:09

Dimcar έγραψε:τα παιχνίδια μένουν στο δίσκο, αλλά μετά τη λήξη της συνδρομής, δεν μπορείς να τα παίξεις. αν ανανεώσεις κάποια στιγμή αργότερα, μπορείς να τα παίξεις.
όχι, δε μπορείς να παίξεις παιχνίδια PSV στο PS3. αν όμως τα κατεβάσεις και μετά από κάνα πχ 6μηνο αγοράσεις PSV, θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις και παίξεις. trial και unlock.. πρακτικά είναι full μέγεθος demo που σε αφήνεις να παίξεις μέχρι ένα σημείο και μετά το αγοράζεις, γίνεται unlock και συνεχίζεις να παίζεις από εκεί που είχες μείνει

thanks δημητρη...
καταλαβα την διαφορα..αυτο με τα παιχνιδια του Plus δεν το ηξερα...οτι πρεπει να εχεις συνδρομη ΠΑΝΤΑ για να μπορεις να τα παιζεις συνεχεια...νομιζα οτι αν τα κατεβασεις ειναι πλεον δικα σου...τωρα καταλαβαινω εναν ακομη λογο γιατι τα παιχνιδια πρεπει να παραμενουν σε retail μορφη και οχι ψηφιακα.....!!
Άβαταρ μέλους
gamelover

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB